Ev sana bakınca görüşecegiz cicim.:)))
İyi geceler kizlar gelin çiçeği bakiorum. Once cicek alip sonrada renge gore ayakkabı bakmaya başlamam gerek. Provama az kaldi ayakkabiyi da halletmeliyim bir an öncee. Bana bir fikir verin bu konuda. Yada tavsiye edebileceginiz başka site var mi? Sizler nerden almıştınız cicekleri.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi geceler canım ay bu çiçeklerin hepsi çok güzelmiş pembe ve mor tonlarını seviyorum ben fotolarda falan da güzel görünüyor
ben çiçeğimi gelin Buketçisinden aldım çok memnun kaldım ilgileri falan çok iyiydi. hatta çiçeğimin renginde bel kuşağı da hediye etmişlerdi sürpriz bayılmıştım fuşyaydı çiçeğim hala rengi aynı solma falan olmadı hiç
Gelin buketçisini de inceleyeyim yarin madem sen memnun kaldin. Cok sagol canim benim hayirli sahurlar.
of yoruldum ya en zor is ev hanimligiymis da haberim yokmuş bu ne boyle daha yeni oturdum. Evi supurdum utu yaptım dolaplari yerlestirdim sigara boregi sarip buzluga attim. firinda sebzeli tavuk yaptim dunden domatesli makarnam kalmisti yanina da cacık oh tamamdir iste. Gece de mısır haslamayi planlıyorum oturdugum yerde uyuyakalmazsam :)
İyi geceler kizlar gelin çiçeği bakiorum. Once cicek alip sonrada renge gore ayakkabı bakmaya başlamam gerek. Provama az kaldi ayakkabiyi da halletmeliyim bir an öncee. Bana bir fikir verin bu konuda. Yada tavsiye edebileceginiz başka site var mi? Sizler nerden almıştınız cicekleri.
Günaydın kızlar beni uyku tuttmadı aaaa sedulu gelmiş hoşgelmiş gitme bidaha
Lovely bende ne tahmin ediyorsun yahu söle bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlarrr :)
bugün evde yalnız geçirdiğim ilk günüm bornozların tüyleri dökülüyodu bende sabahtan attım hepsini makieye yer kaldı diye de üstüne kullanmadığımız el havlularını falan koydum çalıştırdım. tabi bornozlar ıslanınca biri olmuş en az 5 kilo sıkmaya başlayınca makine güvenlik uyarıları verdi sonra da kapandı. üstteki bornoz iyi de alttaki havlular hep ıslak ıslak kalmış. bitek sıkma programını da bulamadım yükü azaltıp tekrar çalıştırıcaktım ama olmadı. bende alttakileri aldım tek tek sıktım elimde sabah sabah süper oldu yani. bugun tam iki haftalık olduk
akşama ne yemek yapsam acaba :44:
Lovely mussa foto sorunca aklima geldi senin foto kursu ne oldu
Ya kızlsr ben çokmu dikkat ediyorum ekmek minicik yiyom çok mînik sabah kahvaltısı bir dilim bide pilav felan da yemiyorm makarna da yapınca anca biraz
Siz napıyosunuz ben bol bol sebze yemeği seviyorum kabızlkk sorunum vardı artık yok ekmek ve kuru yemediğim için şimdi çok dikkat ediyodum ama inşallah böyle devam ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?