• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Heyoooooo ben geldim :3::3::3: Sınav bitti rahatladım ya tatil moduna girdim iyice
Nena kızçen oluyormuş hayırlı olsun:16:
Hüm senin cinsiyet belli değil sanırım ve rose :1: Size de hayırlı olsun kızlar :16: Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun :16:
Stanki maşallah bir aylık olmuş bile sanırım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman.
Lovely sende çalışmalara başlamışsın maşallah hepiniz hızlı çıktınız bebek konusunda :27: İnşallah kendini hazır hissettiğin an zorluk çıkarmadan olur bebeğin :16:
İncicicegi ve puknas kızlar sizin nasıl geçti sınav tarihin maşallahı var ya bir ara edebiyat dersinde miyim diye düşündüm. :27:

Ben en son ne yazdım onu hatırlamıyorum bile ama artık sınav bittiğine göre dalarım buraya
Bir ara epey stresliydim zor bir dönem atlattık hala da atlatmaya çalışıyoruz uzun bir süreç maalesef sağlık sorunlarıyla ilgili.
Onun dışında genel durumlar iyi çok şükür :nazar: Huzurluyum, sınav yok :27: Bi de körfeze gidip yüzdüm mü tam olacak :27:

Aaaa bu arada yeni gelin merci :3: hayırlı olsun canım yazdıklarından anlıyorum ki uzun bir süre bebek planın yok :1:
Ne güzel şimdi kendi evindesin tam da tatil zamanın bol bol keyfini çıkarırsın.

Hosgeldin canim. Umarim saglikla ilgili bir problem kalmamistir. Yuz tabi ya hepinizin hakki.

Sedulum hoşgeldin bir daha topiğimizi bu kadar boşlama. Özlemişiz seni. Sağlık sorunları inşallah düzelip yoluna girmiştir herşey. En önemlisi sağlık, gerisi boş.

Nenacım kız olduğuna göre tahmin ettim öyle olduğunu çünkü kızlara sık birliktelikle kalınıyormuş.

Puknascım tarihle ilgili eşim de aynı şeyleri söyledi. Tarih tarih değildi dedi. İnşallah puanlar düşer bu sene herkes istediği yerlere girer.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Son düzenleme:
Nenacimm hayirli olsun canım benim anca görebildim benim dedigim tutmadi ama yinede cok sevindim oyy bi prensimiz vardi bide prensesimiz geliyoo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Begendimi eniste kalpli keklerini :)

Heyoooooo ben geldim :3::3::3: Sınav bitti rahatladım ya tatil moduna girdim iyice
Nena kızçen oluyormuş hayırlı olsun:16:
Hüm senin cinsiyet belli değil sanırım ve rose :1: Size de hayırlı olsun kızlar :16: Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun :16:
Stanki maşallah bir aylık olmuş bile sanırım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman.
Lovely sende çalışmalara başlamışsın maşallah hepiniz hızlı çıktınız bebek konusunda :27: İnşallah kendini hazır hissettiğin an zorluk çıkarmadan olur bebeğin :16:
İncicicegi ve puknas kızlar sizin nasıl geçti sınav tarihin maşallahı var ya bir ara edebiyat dersinde miyim diye düşündüm. :27:

Ben en son ne yazdım onu hatırlamıyorum bile ama artık sınav bittiğine göre dalarım buraya
Bir ara epey stresliydim zor bir dönem atlattık hala da atlatmaya çalışıyoruz uzun bir süreç maalesef sağlık sorunlarıyla ilgili.
Onun dışında genel durumlar iyi çok şükür :nazar: Huzurluyum, sınav yok :27: Bi de körfeze gidip yüzdüm mü tam olacak :27:

Aaaa bu arada yeni gelin merci :3: hayırlı olsun canım yazdıklarından anlıyorum ki uzun bir süre bebek planın yok :1:
Ne güzel şimdi kendi evindesin tam da tatil zamanın bol bol keyfini çıkarırsın.

Sağol canim teşekkür ederim :) gözunaydin artık gel.her zaman :))))

Yarın annemlere gideyim ben en iyisi bir kaç gün kalayım bu böyle olmayacak. Saat 04:17 diren E..

bebek reflusuyle ilgili bir doktor buldum, çok önerilen bir doktor. Kadın devlet hastanesinde tam 1 ay sonraya randevu alınabiliyor. Özel muaynesi olsa hiç gözüm parayı görmeyecek.

Namaza kalktim bi bakayım dedim ki her zamanki gibi arda nin gece bekçisi burda :)
Esim acaba uyanır. Mi böyle durumlarda.onu düşünüyorum Ben yoksa vurup kafayi yatar mi

Günaydın kızlar beni uyku tuttmadı aaaa sedulu gelmiş hoşgelmiş gitme bidaha

Lovely bende ne tahmin ediyorsun yahu söle bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar beni uyku tuttmadı aaaa sedulu gelmiş hoşgelmiş gitme bidaha

Lovely bende ne tahmin ediyorsun yahu söle bakalım

Günaydın canım :) senin daha bi belirtin yok ki tahmin edelim :)
Teyzeleri bugün sanki bi seyirme hissettim sol tarafima doğru :) bi ağrı oldu bi anda uyurken yer mi.degistirdi acaba :))))

Günaydın canım :) senin daha bi belirtin yok ki tahmin edelim :)
Teyzeleri bugün sanki bi seyirme hissettim sol tarafima doğru :) bi ağrı oldu bi anda uyurken yer mi.degistirdi acaba :))))

Halsizim uyku halindeyiz yüzüm sap sarı adada yengem anneme demiş hamile sarılığı var bişi var die ta 2 hafta önce dedi bişi var die annem e de o zaman demiş

Ben erkek hissediyorm herkes erkek hisEdiyoe ama ben kız istiyorum

günaydın kızlarrr :)
bugün evde yalnız geçirdiğim ilk günüm bornozların tüyleri dökülüyodu bende sabahtan attım hepsini makieye yer kaldı diye de üstüne kullanmadığımız el havlularını falan koydum çalıştırdım. tabi bornozlar ıslanınca biri olmuş en az 5 kilo sıkmaya başlayınca makine güvenlik uyarıları verdi sonra da kapandı. üstteki bornoz iyi de alttaki havlular hep ıslak ıslak kalmış. bitek sıkma programını da bulamadım yükü azaltıp tekrar çalıştırıcaktım ama olmadı. bende alttakileri aldım tek tek sıktım elimde sabah sabah süper oldu yani. bugun tam iki haftalık olduk :16:
akşama ne yemek yapsam acaba :44:

günaydın kızlarrr :)
bugün evde yalnız geçirdiğim ilk günüm bornozların tüyleri dökülüyodu bende sabahtan attım hepsini makieye yer kaldı diye de üstüne kullanmadığımız el havlularını falan koydum çalıştırdım. tabi bornozlar ıslanınca biri olmuş en az 5 kilo sıkmaya başlayınca makine güvenlik uyarıları verdi sonra da kapandı. üstteki bornoz iyi de alttaki havlular hep ıslak ıslak kalmış. bitek sıkma programını da bulamadım yükü azaltıp tekrar çalıştırıcaktım ama olmadı. bende alttakileri aldım tek tek sıktım elimde sabah sabah süper oldu yani. bugun tam iki haftalık olduk :16:
akşama ne yemek yapsam acaba :44:

Ayyy ben 1 ayı geçti bornozları atmadım atayım benim de eşim olta almaya gitti evde dinleniyorum köfte pilav kıymalı tarhana yaparım herhal d

Pilav felan yemiyorm artık gerçi ama eşim istedi bide salata yaparım

Yeni gelinlerin evle mucadeleleri vol 2 :))))

Bizde ceviz kırdik ayikladik sağolsun eşim her tarafı mahvetti kirarken süpürge tuttum siyahlari attim makineye is bitmez ütülerimi gorseniz dag kadar aksama kadar yapmam lazim aksam kuzenime davetliyiz iftara

Selamlar

Dun denize gittik aksam ustu su baya soguktu 10 dk falan durdum ama usutmusum sanirim butun gece titredim. Dun annisteydik bu aksamda yengem cagirdi iftara 2 gundur yemek yapmiyorum :))

Ayy mercim sabah sabah bornizlar is cikartmis sana. Bende makinayi cok doldurmamaya calisiyorum sonra kirisiyo camasirlar.

Bende uzun zamandir utu yapmiyorum. Utuyu severim ama sicakta crkilmiyor

Selamlar

Dun denize gittik aksam ustu su baya soguktu 10 dk falan durdum ama usutmusum sanirim butun gece titredim. Dun annisteydik bu aksamda yengem cagirdi iftara 2 gundur yemek yapmiyorum :))

Ayy mercim sabah sabah bornizlar is cikartmis sana. Bende makinayi cok doldurmamaya calisiyorum sonra kirisiyo camasirlar.

Bende uzun zamandir utu yapmiyorum. Utuyu severim ama sicakta crkilmiyor

Giyecek pantalon etek azalınca mecbur yapıyoruz nevresim pike de sık değiştirdigim için çıkıyo sürekli maalesef

Kolay gelsin evli bayanlar :27::27:
Ben ayakları uzattım dinlenme modundayım. :27: Azıcık özenin :37:

Back
X