- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Eşimde tarihten müzdarip şok olmuş sorularaBir adet KPSSzede geldi(
Tarih sorulari berbatti. Galiba sorulari edebiyatcilara hazirlatmislar tarihle alakasiz sorular vardi. Matematik ve cografyada zorlanmadim fazla. Turkcede cok celiskiliydi gerci genel olarak cift secenekte kaldim ama gecti bitti hayirlisi artik. Ciktigimda sag bacagim titriyodu merdivenlerden zor indim
Ilk basta cabuk konsantre oldum ama tarihi gorunce cokuntuye ugradim
Bir adet KPSSzede geldi(
Tarih sorulari berbatti. Galiba sorulari edebiyatcilara hazirlatmislar tarihle alakasiz sorular vardi. Matematik ve cografyada zorlanmadim fazla. Turkcede cok celiskiliydi gerci genel olarak cift secenekte kaldim ama gecti bitti hayirlisi artik. Ciktigimda sag bacagim titriyodu merdivenlerden zor indim
Incim son yillarda artik tarihi herkrs su gibi ezberlemisti.Eski ayrici ozelligini kaybetmisti zorlugu falanda.Muhtemelen o yuzden bu sene tarih ayirici olacak.Insallah yaptigin sorular dogru cikar da puan olarak yukseltir dogrularin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşimde tarihten müzdarip şok olmuş sorulara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nenayla eylulll aranizdaaaaaaa kizlarrr :)
Benimki de degistirir mi acep :) nenanin bayagi geç belli oldu ondan biraz kız sinyali verdi herhalde kuzenimin erkek var 12. Haftada pipisi meydandaymis net görülmüş
Tarti bunu aldim canim.sadece kilo gösteriyor banyo tartisi
Ufff kimle konustiysam tarih diyor. Baya zorlamislar ama. 1tane Yorum sorusu bile yoktu yaa.
Insallah yaptiklarim dogrrudur canim da puanimi yukseltir
Hüm beni bildiğin için paylaştın kuzum çok sağol zahmet pldu teşekkürler bende sipariş vereyim şimdi 3 tane rulo kat bir cevizli sucuk ve bir avuç Antep yedim öğle yemeği yapmıcam hiç halim yok yoğurt felan yerim akşama kv ye gidiyorum
Bir adet KPSSzede geldi(
Hüm beni bildiğin için paylaştın kuzum çok sağol zahmet pldu teşekkürler bende sipariş vereyim şimdi 3 tane rulo kat bir cevizli sucuk ve bir avuç Antep yedim öğle yemeği yapmıcam hiç halim yok yoğurt felan yerim akşama kv ye gidiyorum
Saol canim benim. InsallahGeçmiş olsun canim benim tarih herkes icin zorsa ayirtedicidir inşallah bol bol doğrun çıkar hic bozma moralini
Ben omur boyu ders calissam yine de bunlari yapamazdim. Hic okumadigim seylerdi malesef.. yorum yapilacak cok sey var da ...tarih tarih değildiki başka bir şeydi ayırtedici değil kitaplarda olmayan seyler 5 sene daha çalışsam yıne yapamazdım cünkü kaynaklarda oyle bilgiler yok...her şeyin amacı neyın ne oldugu bellide burada yorum yapmak istemiyorum...
Saol seker prenses grliyomus rrngarenk elbiseler cicili bicili ne guzel hayirli olsunKizlar gozunuz aydin sinavnz btmis tarh zormus hyrlisi olsn
Ohh masallah. Bende matematigin son 3 sorusuna bakamadim yetismediEsim tarih in 10 tanesini bos bırakmış :) matematiği fullemis gelmiş
Heyoooooo ben geldimSınav bitti rahatladım ya tatil moduna girdim iyice
Nena kızçen oluyormuş hayırlı olsun
Hüm senin cinsiyet belli değil sanırım ve roseSize de hayırlı olsun kızlar Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Stanki maşallah bir aylık olmuş bile sanırım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman.
Lovely sende çalışmalara başlamışsın maşallah hepiniz hızlı çıktınız bebek konusundaİnşallah kendini hazır hissettiğin an zorluk çıkarmadan olur bebeğin
İncicicegi ve puknas kızlar sizin nasıl geçti sınav tarihin maşallahı var ya bir ara edebiyat dersinde miyim diye düşündüm.
Ben en son ne yazdım onu hatırlamıyorum bile ama artık sınav bittiğine göre dalarım buraya
Bir ara epey stresliydim zor bir dönem atlattık hala da atlatmaya çalışıyoruz uzun bir süreç maalesef sağlık sorunlarıyla ilgili.
Onun dışında genel durumlar iyi çok şükürHuzurluyum, sınav yok Bi de körfeze gidip yüzdüm mü tam olacak
Aaaa bu arada yeni gelin mercihayırlı olsun canım yazdıklarından anlıyorum ki uzun bir süre bebek planın yok
Ne güzel şimdi kendi evindesin tam da tatil zamanın bol bol keyfini çıkarırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?