- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Bende kız istiyorm ama içimden erkek annesi olacaksın diye geçiyor çoğu kişi de erkek diyor inşallah sağlıcakla gelir
Kızlar ağrı kesici içilir mi baş ağrırsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eşim erkek olursa ismi Ömer olsun dedi Ömer istiyor nedense ben erkek için hiç düşünmemiştim
Amanda amAn sira mussa mi gelmis. Eylulede az kalmis. Gelinlik modelinin fotosu var mi?
Günaydın kızlar güzel haftalar mus bende netten almıştım paylaştıkların çok güzel canım
Kızlar işe gidemedim halim yol ağrı kesici alabiliyormuyız başım ağrıyor da
3. pembe bence
düğün tarihi ne zaman canım
Canım azcık kaldı hadi bakalım. Ben çiçeğimi gelinbuketçisinden almıştım ama düğün akşamı çiçeğim çalındı resmen çalındı.İki çiçeğim vardı benim biri atılacak, diğeri bende hatıra kalacaktı ama olmadı.
Stanki evet az kaldi gelinlik modelim belli canim bakirkoyde bir moda evinde dikilecek. Ancak eteği baska gelinlikten, yakasi baska gelinlikten, sirti baska gelinlikten oldugu icin şöyle diyebileceğim bir foto yok, provalarda netleşince foto atarim sizlere.
Canim çok sagol begendigine sevindim rica etsem hangi siteden almistin begendin mi, çünku yapma cicekler kaliteli durmayabilio bazen.
Bide ekmegi azaltmak gercekten sindirim sistemine iyi gelio, gecen kış ben de tuvalet sıkıntisi cekiodum ogunlerimde azicik tam bugday ekmegi yedim, hem sindirim sistemim düzene girdi hem de 4-5 kilo verdim hala da geri almadim.
21 eylul canim. Nisanlim da 3. yu begendi en çok.
Aaaa lovely kotu olmus ya Allahtan iki çicegin varmiş sıkıntı olmamıştır. Peki gelen ciçeği begenmis miydin duruş, kalite olarak. İnci çicegi de oradan almiş bende oradan bakayim fiyatlari da daha uygun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız olursa Zeyneperkek olursa düşünmedim
Stanki evet az kaldi gelinlik modelim belli canim bakirkoyde bir moda evinde dikilecek. Ancak eteği baska gelinlikten, yakasi baska gelinlikten, sirti baska gelinlikten oldugu icin şöyle diyebileceğim bir foto yok, provalarda netleşince foto atarim sizlere.
Canim çok sagol begendigine sevindim rica etsem hangi siteden almistin begendin mi, çünku yapma cicekler kaliteli durmayabilio bazen.
Bide ekmegi azaltmak gercekten sindirim sistemine iyi gelio, gecen kış ben de tuvalet sıkıntisi cekiodum ogunlerimde azicik tam bugday ekmegi yedim, hem sindirim sistemim düzene girdi hem de 4-5 kilo verdim hala da geri almadim.
21 eylul canim. Nisanlim da 3. yu begendi en çok.
Aaaa lovely kotu olmus ya Allahtan iki çicegin varmiş sıkıntı olmamıştır. Peki gelen ciçeği begenmis miydin duruş, kalite olarak. İnci çicegi de oradan almiş bende oradan bakayim fiyatlari da daha uygun.
kız olursa Zeyneperkek olursa düşünmedim
Zeynep görümcemin adı keşke koysam ama koymam herhal de
Gunaydinnnnnn
Hamarat gelinler ondan azda bana yollayiverin bakayim. Evi resmen b... goturuyo yerler toz icinde mobilyalarin ustunu soylemeyeyim bile hic... camasir sepeti deseniz dag gibi kapagi kapanmiyo.
Bendeniz ise hala yatiyorum. Halim yok bu 2 gundur. Sanirim denizde usuttum su buzz gibiydi
Bende kız istiyorm ama içimden erkek annesi olacaksın diye geçiyor çoğu kişi de erkek diyor inşallah sağlıcakla gelir
Kızlar ağrı kesici içilir mi baş ağrırsa
Zeynep ismini bende cok seviyorum. Bi ara kizim okursa ilerde koyarim diyordum ama simdi ela ismini de begeniyorum kisa isimler hosuma gidiyor
Aslında Ömer ismini istemiyordum ama eşim düşünmüş Ömer olsun mı dedi bende istemedm gönlü kırıldı ama Ömer ismi hakkın da çok güzel yorumlar var ben yiğit Mert yağız gibi isimler istiyordumBenim de dayımın kızı var ama kocaman başka küçük yokeşim çok istiyor kız olursa eğer
Muss cum bende somon rengi gibi olani begendim ama onemli olan senin istedigin renk olmasi. Ben canli cicek yaptirip gelinlikcimin verdigi cicegi hic kullanmamistim. Dugunde de kimse hatirlatmayinca cicegi atmayi unuttum, hadi atmayi unuttum alsaydim bari oyle kaldi nikah masasinin uzerinde eve gelince hatirladim ya
çok tatlı 3. bence de onu al
nasıl gidiyor hazırlıklar bizimle paylaşsana aldıklarını hiç paylaşmıyorsun ama
Canimm guzelmis resimdekiyle ayni gelmis gayette guzel durmuş.Benim çiçeğim buydu canım Eki Görüntüle 1180316 Eki Görüntüle 1180317
Aslında Ömer ismini istemiyordum ama eşim düşünmüş Ömer olsun mı dedi bende istemedm gönlü kırıldı ama Ömer ismi hakkın da çok güzel yorumlar var ben yiğit Mert yağız gibi isimler istiyordum
Biz oğlumuz olur sa çift isim düşündük. Çınar Ege olacak. Kız olursa Duru ya da Ela koymayı düşünüyoruz kız olursa tek isim.
😋Mercii cicegi unuttun yani lovelynin de cicegi calinmiş, herkesin çiceginin basina bisiy gelmiş. Bende somon ya da pembe tonlarinda istiyorum bakmaya devam o zaman.
Canim biz ayri sehirlerde oldugumuz için öyle harıl harıl hazirliklara baslayamadik henuz buyuk seyleri hallettik. Dugun mekani, orkestra, balayı, gelinlik, fotografcı ramazandan sonra ev tutacaz hemen o zaman hazirliklar hızlanacak insallah. Acikcasi ramazanda kosturacak enerjimde yok kalanlari 1.5 ay icinde halledicez.
Canimm guzelmis resimdekiyle ayni gelmis gayette guzel durmuş.
at bakayım o tembelliği üstündenişe başlayınca ne edecen sen çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?