Heyoooooo ben geldimSınav bitti rahatladım ya tatil moduna girdim iyice
Nena kızçen oluyormuş hayırlı olsun
Hüm senin cinsiyet belli değil sanırım ve roseSize de hayırlı olsun kızlar Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Stanki maşallah bir aylık olmuş bile sanırım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman.
Lovely sende çalışmalara başlamışsın maşallah hepiniz hızlı çıktınız bebek konusundaİnşallah kendini hazır hissettiğin an zorluk çıkarmadan olur bebeğin
İncicicegi ve puknas kızlar sizin nasıl geçti sınav tarihin maşallahı var ya bir ara edebiyat dersinde miyim diye düşündüm.
Ben en son ne yazdım onu hatırlamıyorum bile ama artık sınav bittiğine göre dalarım buraya
Bir ara epey stresliydim zor bir dönem atlattık hala da atlatmaya çalışıyoruz uzun bir süreç maalesef sağlık sorunlarıyla ilgili.
Onun dışında genel durumlar iyi çok şükürHuzurluyum, sınav yok Bi de körfeze gidip yüzdüm mü tam olacak
Aaaa bu arada yeni gelin mercihayırlı olsun canım yazdıklarından anlıyorum ki uzun bir süre bebek planın yok
Ne güzel şimdi kendi evindesin tam da tatil zamanın bol bol keyfini çıkarırsın.
Nenacimm hayirli olsun canım benim anca görebildim benim dedigim tutmadi ama yinede cok sevindim oyy bi prensimiz vardi bide prensesimiz geliyoo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heyoooooo ben geldimSınav bitti rahatladım ya tatil moduna girdim iyice
Nena kızçen oluyormuş hayırlı olsun
Hüm senin cinsiyet belli değil sanırım ve roseSize de hayırlı olsun kızlar Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Stanki maşallah bir aylık olmuş bile sanırım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman.
Lovely sende çalışmalara başlamışsın maşallah hepiniz hızlı çıktınız bebek konusundaİnşallah kendini hazır hissettiğin an zorluk çıkarmadan olur bebeğin
İncicicegi ve puknas kızlar sizin nasıl geçti sınav tarihin maşallahı var ya bir ara edebiyat dersinde miyim diye düşündüm.
Ben en son ne yazdım onu hatırlamıyorum bile ama artık sınav bittiğine göre dalarım buraya
Bir ara epey stresliydim zor bir dönem atlattık hala da atlatmaya çalışıyoruz uzun bir süreç maalesef sağlık sorunlarıyla ilgili.
Onun dışında genel durumlar iyi çok şükürHuzurluyum, sınav yok Bi de körfeze gidip yüzdüm mü tam olacak
Aaaa bu arada yeni gelin mercihayırlı olsun canım yazdıklarından anlıyorum ki uzun bir süre bebek planın yok
Ne güzel şimdi kendi evindesin tam da tatil zamanın bol bol keyfini çıkarırsın.
bebek reflusuyle ilgili bir doktor buldum, çok önerilen bir doktor. Kadın devlet hastanesinde tam 1 ay sonraya randevu alınabiliyor. Özel muaynesi olsa hiç gözüm parayı görmeyecek.
Kim ki adi ne? Valla direnin canım yapacak birsey yok
Namaza kalktim bi bakayım dedim ki her zamanki gibi arda nin gece bekçisi burda :)
Esim acaba uyanır. Mi böyle durumlarda.onu düşünüyorum Ben yoksa vurup kafayi yatar mi
Günaydın kızlar beni uyku tuttmadı aaaa sedulu gelmiş hoşgelmiş gitme bidaha
Lovely bende ne tahmin ediyorsun yahu söle bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım :) senin daha bi belirtin yok ki tahmin edelim :)
Teyzeleri bugün sanki bi seyirme hissettim sol tarafima doğru :) bi ağrı oldu bi anda uyurken yer mi.degistirdi acaba :))))
günaydın kızlarrr :)
bugün evde yalnız geçirdiğim ilk günüm bornozların tüyleri dökülüyodu bende sabahtan attım hepsini makieye yer kaldı diye de üstüne kullanmadığımız el havlularını falan koydum çalıştırdım. tabi bornozlar ıslanınca biri olmuş en az 5 kilo sıkmaya başlayınca makine güvenlik uyarıları verdi sonra da kapandı. üstteki bornoz iyi de alttaki havlular hep ıslak ıslak kalmış. bitek sıkma programını da bulamadım yükü azaltıp tekrar çalıştırıcaktım ama olmadı. bende alttakileri aldım tek tek sıktım elimde sabah sabah süper oldu yani. bugun tam iki haftalık olduk
akşama ne yemek yapsam acaba :44:
Selamlar
Dun denize gittik aksam ustu su baya soguktu 10 dk falan durdum ama usutmusum sanirim butun gece titredim. Dun annisteydik bu aksamda yengem cagirdi iftara 2 gundur yemek yapmiyorum :))
Ayy mercim sabah sabah bornizlar is cikartmis sana. Bende makinayi cok doldurmamaya calisiyorum sonra kirisiyo camasirlar.
Bende uzun zamandir utu yapmiyorum. Utuyu severim ama sicakta crkilmiyor
Kolay gelsin evli bayanlar
Ben ayakları uzattım dinlenme modundayım.Azıcık özenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?