• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende kız istiyorm ama içimden erkek annesi olacaksın diye geçiyor çoğu kişi de erkek diyor inşallah sağlıcakla gelir

Kızlar ağrı kesici içilir mi baş ağrırsa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sadece Parol diğelerini kesinlikle doktora sormadan içme :20::20::20::20::20:

Eşim erkek olursa ismi Ömer olsun dedi Ömer istiyor nedense ben erkek için hiç düşünmemiştim

Amanda amAn sira mussa mi gelmis. Eylulede az kalmis. Gelinlik modelinin fotosu var mi?

Stanki evet az kaldi gelinlik modelim belli canim bakirkoyde bir moda evinde dikilecek. Ancak eteği baska gelinlikten, yakasi baska gelinlikten, sirti baska gelinlikten oldugu icin şöyle diyebileceğim bir foto yok, provalarda netleşince foto atarim sizlere.

Günaydın kızlar güzel haftalar mus bende netten almıştım paylaştıkların çok güzel canım

Kızlar işe gidemedim halim yol ağrı kesici alabiliyormuyız başım ağrıyor da

Canim çok sagol begendigine sevindim rica etsem hangi siteden almistin begendin mi, çünku yapma cicekler kaliteli durmayabilio bazen.
Bide ekmegi azaltmak gercekten sindirim sistemine iyi gelio, gecen kış ben de tuvalet sıkıntisi cekiodum ogunlerimde azicik tam bugday ekmegi yedim, hem sindirim sistemim düzene girdi hem de 4-5 kilo verdim hala da geri almadim.

3. pembe bence :16::16::16::16:

düğün tarihi ne zaman canım

21 eylul canim. Nisanlim da 3. yu begendi en çok.

Canım azcık kaldı hadi bakalım. Ben çiçeğimi gelinbuketçisinden almıştım ama düğün akşamı çiçeğim çalındı resmen çalındı.:50: İki çiçeğim vardı benim biri atılacak, diğeri bende hatıra kalacaktı ama olmadı.

Aaaa lovely kotu olmus ya Allahtan iki çicegin varmiş sıkıntı olmamıştır. Peki gelen ciçeği begenmis miydin duruş, kalite olarak. İnci çicegi de oradan almiş bende oradan bakayim fiyatlari da daha uygun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stanki evet az kaldi gelinlik modelim belli canim bakirkoyde bir moda evinde dikilecek. Ancak eteği baska gelinlikten, yakasi baska gelinlikten, sirti baska gelinlikten oldugu icin şöyle diyebileceğim bir foto yok, provalarda netleşince foto atarim sizlere.

Canim çok sagol begendigine sevindim rica etsem hangi siteden almistin begendin mi, çünku yapma cicekler kaliteli durmayabilio bazen.
Bide ekmegi azaltmak gercekten sindirim sistemine iyi gelio, gecen kış ben de tuvalet sıkıntisi cekiodum ogunlerimde azicik tam bugday ekmegi yedim, hem sindirim sistemim düzene girdi hem de 4-5 kilo verdim hala da geri almadim.

Aaaa lovely kotu olmus ya Allahtan iki çicegin varmiş sıkıntı olmamıştır. Peki gelen ciçeği begenmis miydin duruş, kalite olarak. İnci çicegi de oradan almiş bende oradan bakayim fiyatlari da daha uygun.

çok tatlı 3. bence de onu al :1::1::1:

nasıl gidiyor hazırlıklar bizimle paylaşsana aldıklarını hiç paylaşmıyorsun ama :20:

Benim çiçeğim buydu canım $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404719742.555706.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404719761.302015.webp

Gunaydinnnnnn

Hamarat gelinler ondan azda bana yollayiverin bakayim. Evi resmen b... goturuyo yerler toz icinde mobilyalarin ustunu soylemeyeyim bile hic... camasir sepeti deseniz dag gibi kapagi kapanmiyo.
Bendeniz ise hala yatiyorum. Halim yok bu 2 gundur. Sanirim denizde usuttum su buzz gibiydi

Gunaydinnnnnn

Hamarat gelinler ondan azda bana yollayiverin bakayim. Evi resmen b... goturuyo yerler toz icinde mobilyalarin ustunu soylemeyeyim bile hic... camasir sepeti deseniz dag gibi kapagi kapanmiyo.
Bendeniz ise hala yatiyorum. Halim yok bu 2 gundur. Sanirim denizde usuttum su buzz gibiydi

at bakayım o tembelliği üstünden :20::20::20: işe başlayınca ne edecen sen çok merak ediyorum :9::9::9::9::9::9:

Bende kız istiyorm ama içimden erkek annesi olacaksın diye geçiyor çoğu kişi de erkek diyor inşallah sağlıcakla gelir

Kızlar ağrı kesici içilir mi baş ağrırsa

İçilmez canım. Doktorunu arayıp ne alabilirsin onun yerine diye sor.

Benim de dayımın kızı var ama kocaman başka küçük yok :16: eşim çok istiyor kız olursa eğer
Aslında Ömer ismini istemiyordum ama eşim düşünmüş Ömer olsun mı dedi bende istemedm gönlü kırıldı ama Ömer ismi hakkın da çok güzel yorumlar var ben yiğit Mert yağız gibi isimler istiyordum

Muss cum bende somon rengi gibi olani begendim ama onemli olan senin istedigin renk olmasi. Ben canli cicek yaptirip gelinlikcimin verdigi cicegi hic kullanmamistim. Dugunde de kimse hatirlatmayinca cicegi atmayi unuttum, hadi atmayi unuttum alsaydim bari oyle kaldi nikah masasinin uzerinde eve gelince hatirladim ya :(

😋Mercii cicegi unuttun yani lovelynin de cicegi calinmiş, herkesin çiceginin basina bisiy gelmiş. Bende somon ya da pembe tonlarinda istiyorum bakmaya devam o zaman.

çok tatlı 3. bence de onu al :1::1::1:

nasıl gidiyor hazırlıklar bizimle paylaşsana aldıklarını hiç paylaşmıyorsun ama :20:

Canim biz ayri sehirlerde oldugumuz için öyle harıl harıl hazirliklara baslayamadik henuz buyuk seyleri hallettik. Dugun mekani, orkestra, balayı, gelinlik, fotografcı ramazandan sonra ev tutacaz hemen o zaman hazirliklar hızlanacak insallah. Acikcasi ramazanda kosturacak enerjimde yok kalanlari 1.5 ay icinde halledicez.

Benim çiçeğim buydu canım Eki Görüntüle 1180316 Eki Görüntüle 1180317

Canimm guzelmis resimdekiyle ayni gelmis gayette guzel durmuş.

Biz oğlumuz olursa çift isim düşündük. Çınar Ege olacak. Kız olursa Duru ya da Ela koymayı düşünüyoruz kız olursa tek isim.

Son düzenleme:
Aslında Ömer ismini istemiyordum ama eşim düşünmüş Ömer olsun mı dedi bende istemedm gönlü kırıldı ama Ömer ismi hakkın da çok güzel yorumlar var ben yiğit Mert yağız gibi isimler istiyordum

mert severim bende

Kuran da geçen yada İslami bi anlamı olan İsim olmasını istiyoruz biz Ömer çok severim ama teyzemin torunun ismi 4 yaşında afacan zaten sinir oluyor yeni bebeklere bi de onun ismini koyarsam bittik biz :9::9::9::9::9::9::9: karnım çıkınca ben bittim :1::1::1::1::1: şimdi anlamıyor da dün kucağıma geldi hadi beni içeri götür taşıyamam sonuçta kardeşim yetişti geldi hüm teyzen yorulmuş ben götüreyim hadi diye

😋Mercii cicegi unuttun yani lovelynin de cicegi calinmiş, herkesin çiceginin basina bisiy gelmiş. Bende somon ya da pembe tonlarinda istiyorum bakmaya devam o zaman.

Canim biz ayri sehirlerde oldugumuz için öyle harıl harıl hazirliklara baslayamadik henuz buyuk seyleri hallettik. Dugun mekani, orkestra, balayı, gelinlik, fotografcı ramazandan sonra ev tutacaz hemen o zaman hazirliklar hızlanacak insallah. Acikcasi ramazanda kosturacak enerjimde yok kalanlari 1.5 ay icinde halledicez.

Canimm guzelmis resimdekiyle ayni gelmis gayette guzel durmuş.

balayına nereye gidiyorsunuz :16::16::16::16:

at bakayım o tembelliği üstünden :20::20::20: işe başlayınca ne edecen sen çok merak ediyorum :9::9::9::9::9::9:

hahahahhh bak onu ara ara bende düşünüyorum. işe gitsem napardım diye o zaman mecbuuuuurrrrr yapacak bişe yok

kalktım 1. parti çamaşırları attım bütün kitaplarımı notlarımı defterlerimi kpss ye dair ne varsa her şeyi ortadan kaldırdım dolabın derinliklerine. gördükçe sinirim zıplıyordu. evi de akşam süpürürüm artık :))

Back
X