• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ev sana bakınca görüşecegiz cicim.:)))

Ben alışkınım evin bana bakmasına ama ev hanımı olursam :27:
Sabahtan yemek, temizlik, ütü, bulaşık, çamaşır halledip öğleden sonra bir türk kahvesi keyfi yaparak bulmaca çözüyordum. :27:

Son düzenleme:
of yoruldum ya en zor is ev hanimligiymis da haberim yokmuş bu ne boyle daha yeni oturdum. Evi supurdum utu yaptım dolaplari yerlestirdim sigara boregi sarip buzluga attim. firinda sebzeli tavuk yaptim dunden domatesli makarnam kalmisti yanina da cacık oh tamamdir iste. Gece de mısır haslamayi planlıyorum oturdugum yerde uyuyakalmazsam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arda 2 gündür anne babasına kıyak geçiyor iftar saatinde uyuyor bizde eşimle yemek yiyebiliyoruz:16:

Bende köfte kızartım kıymalı tarhana zeytinyağlı Ayşe kadın ve pilav yaptım tabi pilav yemedim galiba kilo veriyorum garip bişi pek yemiyorum pilav ekmek felan

Afiyet olsun herkese

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi geceler kizlar gelin çiçeği bakiorum. Once cicek alip sonrada renge gore ayakkabı bakmaya başlamam gerek. Provama az kaldi ayakkabiyi da halletmeliyim bir an öncee. Bana bir fikir verin bu konuda. Yada tavsiye edebileceginiz başka site var mi? Sizler nerden almıştınız cicekleri.

Eklentiler

• $1404686801463.webp
    $1404686801463.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $1404686827150.webp
    $1404686827150.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $1404686846672.webp
    $1404686846672.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $1404686867009.webp
    $1404686867009.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 33
yaaaaa o kadar yazdım bağlantı koptu hepsi silinmiş ne yazdığımı da unuttum neyse artık

stanki oğluş iyi kıyak yapmış size kıyamam maşallah kuzuya hep böyle olsun :))

bizim yeni gelinler ne hamarat çıktı böyle yemekleri döktürüyorlar valla. bizde yengemdeydik iftarda mantı yapmış önceden görmemiş gibi yiyince şiştim sahurda ne yiyecem bilmem hala tokum

İyi geceler kizlar gelin çiçeği bakiorum. Once cicek alip sonrada renge gore ayakkabı bakmaya başlamam gerek. Provama az kaldi ayakkabiyi da halletmeliyim bir an öncee. Bana bir fikir verin bu konuda. Yada tavsiye edebileceginiz başka site var mi? Sizler nerden almıştınız cicekleri.

iyi geceler canım ay bu çiçeklerin hepsi çok güzelmiş pembe ve mor tonlarını seviyorum ben fotolarda falan da güzel görünüyor

ben çiçeğimi gelin Buketçisinden aldım çok memnun kaldım ilgileri falan çok iyiydi. hatta çiçeğimin renginde bel kuşağı da hediye etmişlerdi sürpriz bayılmıştım fuşyaydı çiçeğim hala rengi aynı solma falan olmadı hiç

iyi geceler canım ay bu çiçeklerin hepsi çok güzelmiş pembe ve mor tonlarını seviyorum ben fotolarda falan da güzel görünüyor

ben çiçeğimi gelin Buketçisinden aldım çok memnun kaldım ilgileri falan çok iyiydi. hatta çiçeğimin renginde bel kuşağı da hediye etmişlerdi sürpriz bayılmıştım fuşyaydı çiçeğim hala rengi aynı solma falan olmadı hiç

Gelin buketçisini de inceleyeyim yarin madem sen memnun kaldin. Cok sagol canim benim hayirli sahurlar.

Gelin buketçisini de inceleyeyim yarin madem sen memnun kaldin. Cok sagol canim benim hayirli sahurlar.

Amanda amAn sira mussa mi gelmis. Eylulede az kalmis. Gelinlik modelinin fotosu var mi?

Herkese gunaydnnn yoldaym ve ise gdyrn ciciler,dun butun gun uyuduk esimle bi ara yemek yapmak icin uyandm yaptk yedk ve yattk bnm sancm vardi dinlenmem gerekti bugun daha iyiyim muss hg canim cicekler guzel ama ben siteden almadm tavsiye edemcm o yuzden lovelylibi yerden almsti ama htrlamiyrm gelince mutlaka yardmci olcktr

Günaydın kızlar güzel haftalar mus bende netten almıştım paylaştıkların çok güzel canım

Kızlar işe gidemedim halim yol ağrı kesici alabiliyormuyız başım ağrıyor da

Ya kızlsr ben çokmu dikkat ediyorum ekmek minicik yiyom çok mînik sabah kahvaltısı bir dilim bide pilav felan da yemiyorm makarna da yapınca anca biraz

Siz napıyosunuz ben bol bol sebze yemeği seviyorum kabızlkk sorunum vardı artık yok ekmek ve kuru yemediğim için şimdi çok dikkat ediyodum ama inşallah böyle devam ederim

of yoruldum ya en zor is ev hanimligiymis da haberim yokmuş bu ne boyle daha yeni oturdum. Evi supurdum utu yaptım dolaplari yerlestirdim sigara boregi sarip buzluga attim. firinda sebzeli tavuk yaptim dunden domatesli makarnam kalmisti yanina da cacık oh tamamdir iste. Gece de mısır haslamayi planlıyorum oturdugum yerde uyuyakalmazsam :)

:46::46::46::46::46::46: brova canım bayağı işler yapmışşsın

3. pembe bence :16::16::16::16:

düğün tarihi ne zaman canım

Günaydın kızlar beni uyku tuttmadı aaaa sedulu gelmiş hoşgelmiş gitme bidaha

Lovely bende ne tahmin ediyorsun yahu söle bakalım

Kuzum siz balayındaydınız muhtemelen sık birliktelik olmuştur o nedenle kız hissediyorum sende ben.

günaydın kızlarrr :)
bugün evde yalnız geçirdiğim ilk günüm bornozların tüyleri dökülüyodu bende sabahtan attım hepsini makieye yer kaldı diye de üstüne kullanmadığımız el havlularını falan koydum çalıştırdım. tabi bornozlar ıslanınca biri olmuş en az 5 kilo sıkmaya başlayınca makine güvenlik uyarıları verdi sonra da kapandı. üstteki bornoz iyi de alttaki havlular hep ıslak ıslak kalmış. bitek sıkma programını da bulamadım yükü azaltıp tekrar çalıştırıcaktım ama olmadı. bende alttakileri aldım tek tek sıktım elimde sabah sabah süper oldu yani. bugun tam iki haftalık olduk :16:
akşama ne yemek yapsam acaba :44:

Canım aynısını bende yapmıştım ama benimkisi yanılmıyorsam battaniyeden dolayı olmuştu. Zamanla makinayı öğrenirsin. Bende geçenlerde regl olmuştum ama bitti sandığım bir gün günlük ped takmıştım ne olur ne olmaz diyerek beyaz pantolonda giymiştim. Bu ay benim düzen şaştığı için hop gelivermiş bitti sandığım reglım. Dün makinaya attım beyazları çıkmamış pantolonumdan hemen arielin leke çıkarıcısını damlattım biraz beklettim durulamaya attım tekrardan kar beyaz çıktı.

Canım azcık kaldı hadi bakalım. Ben çiçeğimi gelinbuketçisinden almıştım ama düğün akşamı çiçeğim çalındı resmen çalındı.:50: İki çiçeğim vardı benim biri atılacak, diğeri bende hatıra kalacaktı ama olmadı.

Lovely mussa foto sorunca aklima geldi senin foto kursu ne oldu

Canım kurlarımı tamamladım bitti. Bir photoshop eğitimim kaldı ona da ücret yüksek diye gitmedim. Bebiş olunca bol bol çekicem artık.

Ya kızlsr ben çokmu dikkat ediyorum ekmek minicik yiyom çok mînik sabah kahvaltısı bir dilim bide pilav felan da yemiyorm makarna da yapınca anca biraz

Siz napıyosunuz ben bol bol sebze yemeği seviyorum kabızlkk sorunum vardı artık yok ekmek ve kuru yemediğim için şimdi çok dikkat ediyodum ama inşallah böyle devam ederim

Rose en iyisini yapıyorsun canım. Bu ara böyle beslen çok kilo almamaya çalış ne kadar kilo alırsan vücudun toplanması o kadar zor oluyor.

Bende kız istiyorm ama içimden erkek annesi olacaksın diye geçiyor çoğu kişi de erkek diyor inşallah sağlıcakla gelir

Kızlar ağrı kesici içilir mi baş ağrırsa

Gunaydin kizlarr :) bugun esimin dolabini duzenlemek disinda hic is yapmamaya karar verdim belki ogleden sonra gidip yeni kimligimi alırım nüfus Müdürlüğü nden. Atasehir in ki bana yurume mesafesindeymis

Muss cum bende somon rengi gibi olani begendim ama onemli olan senin istedigin renk olmasi. Ben canli cicek yaptirip gelinlikcimin verdigi cicegi hic kullanmamistim. Dugunde de kimse hatirlatmayinca cicegi atmayi unuttum, hadi atmayi unuttum alsaydim bari oyle kaldi nikah masasinin uzerinde eve gelince hatirladim ya :(

Back
X