• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bir adet KPSSzede geldi :((

Tarih sorulari berbatti. Galiba sorulari edebiyatcilara hazirlatmislar tarihle alakasiz sorular vardi. Matematik ve cografyada zorlanmadim fazla. Turkcede cok celiskiliydi gerci genel olarak cift secenekte kaldim ama gecti bitti hayirlisi artik. Ciktigimda sag bacagim titriyodu merdivenlerden zor indim

Ilk basta cabuk konsantre oldum ama tarihi gorunce cokuntuye ugradim

Tarih sorulari berbatti. Galiba sorulari edebiyatcilara hazirlatmislar tarihle alakasiz sorular vardi. Matematik ve cografyada zorlanmadim fazla. Turkcede cok celiskiliydi gerci genel olarak cift secenekte kaldim ama gecti bitti hayirlisi artik. Ciktigimda sag bacagim titriyodu merdivenlerden zor indim

Eşimde tarihten müzdarip şok olmuş sorulara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar iç vajinal muane oldunuz mı doktor kalp atışlarına bakarken felan ben gittiğim de ultrason ile baktı medical park ama

Kadiköy şifa doktorları alttan bakıyormuş haftaya ordan aldım randevu

Incim son yillarda artik tarihi herkrs su gibi ezberlemisti.Eski ayrici ozelligini kaybetmisti zorlugu falanda.Muhtemelen o yuzden bu sene tarih ayirici olacak.Insallah yaptigin sorular dogru cikar da puan olarak yukseltir dogrularin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Incim son yillarda artik tarihi herkrs su gibi ezberlemisti.Eski ayrici ozelligini kaybetmisti zorlugu falanda.Muhtemelen o yuzden bu sene tarih ayirici olacak.Insallah yaptigin sorular dogru cikar da puan olarak yukseltir dogrularin

Eşimde tarihten müzdarip şok olmuş sorulara

Ufff kimle konustiysam tarih diyor. Baya zorlamislar ama. 1tane Yorum sorusu bile yoktu yaa.
Insallah yaptiklarim dogrrudur canim da puanimi yukseltir

Nenayla eylulll aranizdaaaaaaa kizlarrr :)

Nenacım hayırlısı olsun sizin o ay sık ilişki olmuş muydu?

Benimki de degistirir mi acep :) nenanin bayagi geç belli oldu ondan biraz kız sinyali verdi herhalde kuzenimin erkek var 12. Haftada pipisi meydandaymis net görülmüş

Canım arkadaşımında Nenayla aynı haftalarda belli oldu ama erkek geliyor. Kaldı ki Nena da biraz geç gitti yani ona bakma ayrıca hayırlısını dile kuzum ben herhalde öğrenince hayırlısını dilicem.

Tarti bunu aldim canim.sadece kilo gösteriyor banyo tartisi

Hepsi burada. comda 19.90 galiba bugün Rose'a araştırırken gördüm. Benim anneminkide bunun başka çiçek desenlisi.

Ufff kimle konustiysam tarih diyor. Baya zorlamislar ama. 1tane Yorum sorusu bile yoktu yaa.
Insallah yaptiklarim dogrrudur canim da puanimi yukseltir

Canım eşimde tarih çok zordu dedi ki onun tarihi iyidir hiç birini atmadım ama bildiklerimi işaretledim dedi ama zormuş o da çıktıktan sonra metroda falan şöyle bir kulak kabartmış herkes çok zordu diyormuş.

Hüm beni bildiğin için paylaştın kuzum çok sağol zahmet pldu teşekkürler bende sipariş vereyim şimdi 3 tane rulo kat bir cevizli sucuk ve bir avuç Antep yedim öğle yemeği yapmıcam hiç halim yok yoğurt felan yerim akşama kv ye gidiyorum

Rose hepsiburada . com da 19.90 canım fiyatı bende versem mi diye düşündüm hatta.

Geçmiş olsun canim benim tarih herkes icin zorsa ayirtedicidir inşallah bol bol doğrun çıkar hic bozma moralini

tarih tarih değildiki başka bir şeydi ayırtedici değil kitaplarda olmayan seyler 5 sene daha çalışsam yıne yapamazdım cünkü kaynaklarda oyle bilgiler yok...her şeyin amacı neyın ne oldugu bellide burada yorum yapmak istemiyorum...

geçmişi okuyamadım ama nenanın kızı mı oluyormuş gözucuyla gördüm sanki yanlışsa düzeltin..
gözünaydın canım benim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin inşallah küçük hanım

Lovelyli o ara cok iliskiye grdnzmi die sordun evet haftann 5 gunu falan cok iyi htrliyrm hatta esim abazamyz her gun gormemis gbi yapiyrz demsti

Puknass evt cnm kizim oluyr dogru gormussn canim

Kizlar gozunuz aydin sinavnz btmis tarh zormus hyrlisi olsn

Hüm beni bildiğin için paylaştın kuzum çok sağol zahmet pldu teşekkürler bende sipariş vereyim şimdi 3 tane rulo kat bir cevizli sucuk ve bir avuç Antep yedim öğle yemeği yapmıcam hiç halim yok yoğurt felan yerim akşama kv ye gidiyorum

Cevizli sucuk mu :))))) çok severimmmm

Geçmiş olsun canim benim tarih herkes icin zorsa ayirtedicidir inşallah bol bol doğrun çıkar hic bozma moralini

Saol canim benim. Insallah
tarih tarih değildiki başka bir şeydi ayırtedici değil kitaplarda olmayan seyler 5 sene daha çalışsam yıne yapamazdım cünkü kaynaklarda oyle bilgiler yok...her şeyin amacı neyın ne oldugu bellide burada yorum yapmak istemiyorum...
Ben omur boyu ders calissam yine de bunlari yapamazdim. Hic okumadigim seylerdi malesef.. yorum yapilacak cok sey var da ...
Kizlar gozunuz aydin sinavnz btmis tarh zormus hyrlisi olsn

Saol seker prenses grliyomus rrngarenk elbiseler cicili bicili ne guzel hayirli olsun
Esim tarih in 10 tanesini bos bırakmış :) matematiği fullemis gelmiş
Ohh masallah. Bende matematigin son 3 sorusuna bakamadim yetismedi

Son düzenleme:
Nenacimm hayirli olsun canım benim anca görebildim benim dedigim tutmadi ama yinede cok sevindim oyy bi prensimiz vardi bide prensesimiz geliyoo

Heyoooooo ben geldim :3::3::3: Sınav bitti rahatladım ya tatil moduna girdim iyice
Nena kızçen oluyormuş hayırlı olsun:16:
Hüm senin cinsiyet belli değil sanırım ve rose :1: Size de hayırlı olsun kızlar :16: Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun :16:
Stanki maşallah bir aylık olmuş bile sanırım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman.
Lovely sende çalışmalara başlamışsın maşallah hepiniz hızlı çıktınız bebek konusunda :27: İnşallah kendini hazır hissettiğin an zorluk çıkarmadan olur bebeğin :16:
İncicicegi ve puknas kızlar sizin nasıl geçti sınav tarihin maşallahı var ya bir ara edebiyat dersinde miyim diye düşündüm. :27:

Ben en son ne yazdım onu hatırlamıyorum bile ama artık sınav bittiğine göre dalarım buraya
Bir ara epey stresliydim zor bir dönem atlattık hala da atlatmaya çalışıyoruz uzun bir süreç maalesef sağlık sorunlarıyla ilgili.
Onun dışında genel durumlar iyi çok şükür :nazar: Huzurluyum, sınav yok :27: Bi de körfeze gidip yüzdüm mü tam olacak :27:

Aaaa bu arada yeni gelin merci :3: hayırlı olsun canım yazdıklarından anlıyorum ki uzun bir süre bebek planın yok :1:
Ne güzel şimdi kendi evindesin tam da tatil zamanın bol bol keyfini çıkarırsın.

Heyoooooo ben geldim :3::3::3: Sınav bitti rahatladım ya tatil moduna girdim iyice
Nena kızçen oluyormuş hayırlı olsun:16:
Hüm senin cinsiyet belli değil sanırım ve rose :1: Size de hayırlı olsun kızlar :16: Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun :16:
Stanki maşallah bir aylık olmuş bile sanırım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman.
Lovely sende çalışmalara başlamışsın maşallah hepiniz hızlı çıktınız bebek konusunda :27: İnşallah kendini hazır hissettiğin an zorluk çıkarmadan olur bebeğin :16:
İncicicegi ve puknas kızlar sizin nasıl geçti sınav tarihin maşallahı var ya bir ara edebiyat dersinde miyim diye düşündüm. :27:

Ben en son ne yazdım onu hatırlamıyorum bile ama artık sınav bittiğine göre dalarım buraya
Bir ara epey stresliydim zor bir dönem atlattık hala da atlatmaya çalışıyoruz uzun bir süreç maalesef sağlık sorunlarıyla ilgili.
Onun dışında genel durumlar iyi çok şükür :nazar: Huzurluyum, sınav yok :27: Bi de körfeze gidip yüzdüm mü tam olacak :27:

Aaaa bu arada yeni gelin merci :3: hayırlı olsun canım yazdıklarından anlıyorum ki uzun bir süre bebek planın yok :1:
Ne güzel şimdi kendi evindesin tam da tatil zamanın bol bol keyfini çıkarırsın.

Hosgeldin canim. Umarim saglikla ilgili bir problem kalmamistir. Yuz tabi ya hepinizin hakki.

Back
X