Evet canım çünkü doğum kontrol kullandım en az 3 ay önceden vücudunuzu ilacın yan etkilerinden temizleyin ve beslenmenizi düzenleyin, yediklerinize dikkat edin diyorlar. Bizde bu ay düşündüğümüz için geç bile kalmışım aslında. Planımız ağustos idi ama dayanamıcaz bu ay çalışmalara başlıcaz zaten hemen mi gelir aylar sonra mı bilmiyoruz kısmet ama inş. çok bekletmez.
Güllaça bende çok bayılmam evde iyi yapan biri olmadıktan sonra hazır almayı tercih derim gerçi aradığım bir tatlı da değildir kendisi ama cevize bayılırım tabi ki çekmecemde 1 torba duruyor öğleden sonraları atıştırıyorum.
dayım çok güzel yapargeçen almış ama yiyemedim midem tatlı istemiyor
Hangi vitaminleri kullaniyorsun nena
selam kızlarr
hmm dogrudur ben hıc d.kontrol kullanmadm okadr detay bılmıodum oyuzden ıyı yapmssn smdıden baslamakla canım , hadı bebıs calısmalarna sızde baslayınnn
halamda zaten denemıstı bıldgnden yapmadı yanı o da berbattı dırek cop olmustu kımse yemedı
valla orjınalını denemek ısterm ozamn yorum yaparm gulluoglna gdıp deneym bu hafta merak ettm
canım dogan bey bana osteo zınc ve decavit protonal verdi onları kullanyrm
arda nasıl uyuomu
hoşbulduk canımm o yazı olayını halledemedim bi :) iyiyim sizler nasılsınızz acebaa anne adaylarıselamlarrr hgnasılsın? yazın kucucuk arada kayboluo
hoşbulduk canımm o yazı olayını halledemedim bi :) iyiyim sizler nasılsınızz acebaa anne adayları
Lovely'm senin bi yemek kitabın vardıya Gönül Candaş nasıl bebişim o kitap güzel mii nasıl yemekler var içinde
Bende iyiym canım biraz tatil yapıp geldim çok iyi geldi ramazandan öncesmdı halletmıssın daha ıyı oldu... bız ıyıyız anne adayları olarak sen nasılsn alde
canım balığı yapıyormusun ben çok severim balık yapan yerleri bulmam lazım yaptırıp eve getirteyim yada alcaz çok severim çünkü
omega olarak ne alıyorsun canım
selam kızlarr
hoşbulduk canımm o yazı olayını halledemedim bi :) iyiyim sizler nasılsınızz acebaa anne adayları
Lovely'm senin bi yemek kitabın vardıya Gönül Candaş nasıl bebişim o kitap güzel mii nasıl yemekler var içinde
ya osteo yu her gun ıcemıyorum kı bulantı yapıo ya da decavıt mı yapıo cozemedm ıclernden bırı dokunuo bayada uzun sure ıcıomusuz yaaanapalım katlanıcaz bebek ıcın
Bende iyiym canım biraz tatil yapıp geldim çok iyi geldi ramazandan önce
Decaviti doguma kadar kullaniyorsun. Hatta emzirirken de kullaniyorsun ben su anda da kullaniyorum. Osteo cok iyi bir hap onu otuz sekizinci haftada birakacaktik birakamadan dogurdum. Digerlerini kullanmadim bilmiyorum.
hoşbulduk bebiş bende internetten sipariş vericemde şimdi o yüzden sordum alayım madem sen onay veriyorsanGizom senin yemen lazım artık bol bol. Ben evde yapmıyorum kayınvalidemler her hafta yapıyorlar bizi de çağırıyorlar ya da dışarda yiyoruz. Omega takviyesi olarak gnc kulanıyorum canım hamilelikten önce alınan mavi kutu.
Hoşgeldin bebişim.
Evet canım o kitap çok güzel. İçinde her türlü yemek tarifleri var zaten ödüllü bir kitap ansiklopedi gibi kolayda tarifler bende bugün bir tatlı yapayım ordan iyi hatırlattın.
yaptım valla tam bir yaz tatili olmasada dinlendim :)Ohh ohhh tatilde yapilmis :)
Bende iyiym canım biraz tatil yapıp geldim çok iyi geldi ramazandan önce
Decavit icin recetesinde eger sabah kahvaltisiyla aldiginiz da migde bulantisi yaparsa diger ogunlerle alinabilir yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. Asil migde bulantisini pembe bir kan hapi yapiyor ama oyle boyle degil sana ondan verdi mi.
huhuuuuu
napıyosunuz şekerler? iyi kaynatmışsınız yetişemedim gene. artık son çalışmalardayım. evede süpürge tuttum duşa girdim.
dün gene sag omzum kolum tutuldu geçen sefer ki gibi. kaldıramıyorum gece uyuyamadım. doktorun verdiği ilacı sürüyorum ama pek işe yaramadı bu sefer geçen hemen açmıştı. tam da sınav üstü oldu hafta sonuna geçse bari. ters bi hareket mi yaptım yoksa dün dersanede klimadan mı oldu bilmiyorum
Tesekkur ederim canim. Esim masaj yapio ilac surerkenn ovuyo ama hala gecmedi.Gecmis olsun canim. Aman dikkat et kendine.
Selam kizlarrr :)
Bu aralar fazla yogunum evin duzenini oturtmaya calisiyorum bide internetimiz bu hafta icinde baglanicak o baglanana kadar fazla giremeyebilirim. Evimize alistik sayilir bitek yatagimiz ikimize de biraz sert geldi istikbalden degisim rica etsekmi diye dusunuyoruz. Sabah camasirlari yikadim astim.Bu aksam da ilk yemegimizi yedik evde simdi bulasiklari makineye attim. Islere hizli giristim anlayacaginiz :) hala evime gidicekmisim gibi bi tuhaflik var içimde sizde de olmusmuydu baslarda? Sık gelemezsem merak etmeyin wireless tan sonra arayi kapaticam cokkk optum hepiniziii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?