• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım çünkü doğum kontrol kullandım en az 3 ay önceden vücudunuzu ilacın yan etkilerinden temizleyin ve beslenmenizi düzenleyin, yediklerinize dikkat edin diyorlar. Bizde bu ay düşündüğümüz için geç bile kalmışım aslında. Planımız ağustos idi ama dayanamıcaz bu ay çalışmalara başlıcaz zaten hemen mi gelir aylar sonra mı bilmiyoruz kısmet ama inş. çok bekletmez.

hmm dogrudur ben hıc d.kontrol kullanmadm okadr detay bılmıodum oyuzden ıyı yapmssn smdıden baslamakla canım , hadı bebıs calısmalarna sızde baslayınnn:emir_bebek:
Güllaça bende çok bayılmam evde iyi yapan biri olmadıktan sonra hazır almayı tercih derim gerçi aradığım bir tatlı da değildir kendisi ama cevize bayılırım tabi ki çekmecemde 1 torba duruyor öğleden sonraları atıştırıyorum.

halamda zaten denemıstı bıldgnden yapmadı yanı o da berbattı dırek cop olmustu kımse yemedı:9:
dayım çok güzel yapar :16::16::16::16::16: geçen almış ama yiyemedim midem tatlı istemiyor :5::5::5::5:

valla orjınalını denemek ısterm ozamn yorum yaparm gulluoglna gdıp deneym bu hafta merak ettm

Hangi vitaminleri kullaniyorsun nena

canım dogan bey bana osteo zınc ve decavit protonal verdi onları kullanyrm:49:

arda nasıl uyuomu

hmm dogrudur ben hıc d.kontrol kullanmadm okadr detay bılmıodum oyuzden ıyı yapmssn smdıden baslamakla canım , hadı bebıs calısmalarna sızde baslayınnn:emir_bebek:

halamda zaten denemıstı bıldgnden yapmadı yanı o da berbattı dırek cop olmustu kımse yemedı:9:

valla orjınalını denemek ısterm ozamn yorum yaparm gulluoglna gdıp deneym bu hafta merak ettm

canım dogan bey bana osteo zınc ve decavit protonal verdi onları kullanyrm:49:

arda nasıl uyuomu

Decaviti doguma kadar kullaniyorsun. Hatta emzirirken de kullaniyorsun ben su anda da kullaniyorum. Osteo cok iyi bir hap onu otuz sekizinci haftada birakacaktik birakamadan dogurdum. Digerlerini kullanmadim bilmiyorum.

ya osteo yu her gun ıcemıyorum kı bulantı yapıo ya da decavıt mı yapıo cozemedm ıclernden bırı dokunuo bayada uzun sure ıcıomusuz yaaa:14: napalım katlanıcaz bebek ıcın

selamlarrr hg :3: nasılsın? yazın kucucuk arada kayboluo
hoşbulduk canımm o yazı olayını halledemedim bi :) iyiyim sizler nasılsınızz acebaa anne adayları:49:
Lovely'm senin bi yemek kitabın vardıya Gönül Candaş nasıl bebişim o kitap güzel mii nasıl yemekler var içinde:56:

Son düzenleme:

hoşbulduk canımm o yazı olayını halledemedim bi :) iyiyim sizler nasılsınızz acebaa anne adayları:49:
Lovely'm senin bi yemek kitabın vardıya Gönül Candaş nasıl bebişim o kitap güzel mii nasıl yemekler var içinde:56:

smdı halletmıssın daha ıyı oldu... bız ıyıyız anne adayları olarak sen nasılsn alde

canım balığı yapıyormusun ben çok severim balık yapan yerleri bulmam lazım yaptırıp eve getirteyim yada alcaz çok severim çünkü

omega olarak ne alıyorsun canım

Gizom senin yemen lazım artık bol bol. Ben evde yapmıyorum kayınvalidemler her hafta yapıyorlar bizi de çağırıyorlar ya da dışarda yiyoruz. Omega takviyesi olarak gnc kulanıyorum canım hamilelikten önce alınan mavi kutu.

Hoşgeldin bebişim.

Evet canım o kitap çok güzel. İçinde her türlü yemek tarifleri var zaten ödüllü bir kitap ansiklopedi gibi kolayda tarifler bende bugün bir tatlı yapayım ordan iyi hatırlattın.

ya osteo yu her gun ıcemıyorum kı bulantı yapıo ya da decavıt mı yapıo cozemedm ıclernden bırı dokunuo bayada uzun sure ıcıomusuz yaaa:14: napalım katlanıcaz bebek ıcın

Decavit icin recetesinde eger sabah kahvaltisiyla aldiginiz da migde bulantisi yaparsa diger ogunlerle alinabilir yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. Asil migde bulantisini pembe bir kan hapi yapiyor ama oyle boyle degil sana ondan verdi mi.

Decaviti doguma kadar kullaniyorsun. Hatta emzirirken de kullaniyorsun ben su anda da kullaniyorum. Osteo cok iyi bir hap onu otuz sekizinci haftada birakacaktik birakamadan dogurdum. Digerlerini kullanmadim bilmiyorum.

Benim daha ek vitaminler başlamadı sadece folic şu an artık başlar benim de

Gizom senin yemen lazım artık bol bol. Ben evde yapmıyorum kayınvalidemler her hafta yapıyorlar bizi de çağırıyorlar ya da dışarda yiyoruz. Omega takviyesi olarak gnc kulanıyorum canım hamilelikten önce alınan mavi kutu.

Hoşgeldin bebişim.

Evet canım o kitap çok güzel. İçinde her türlü yemek tarifleri var zaten ödüllü bir kitap ansiklopedi gibi kolayda tarifler bende bugün bir tatlı yapayım ordan iyi hatırlattın.
hoşbulduk bebiş bende internetten sipariş vericemde şimdi o yüzden sordum alayım madem sen onay veriyorsan :56:
Ohh ohhh tatilde yapilmis :)
yaptım valla tam bir yaz tatili olmasada dinlendim :)

Son düzenleme:

Bende iyiym canım biraz tatil yapıp geldim çok iyi geldi ramazandan önce :40:

oo super masallah bızde ay sonu tatıl yapıcaz ınsallah bakalım esımle netlestremedgmzbazı seyler var dunde fırsatmz olmadı otel ıncelemeye bugun tekrar bakıcaz artık canıkom sende gdıp geldn ne ıyı ettn valla

Decavit icin recetesinde eger sabah kahvaltisiyla aldiginiz da migde bulantisi yaparsa diger ogunlerle alinabilir yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. Asil migde bulantisini pembe bir kan hapi yapiyor ama oyle boyle degil sana ondan verdi mi.

ben sabah alıorm ogleden snrada osteoyu alıorm ıkısı cakısmasn dıe bırını sabahtan alıyrm canım kan ılacı vermedı henuz bakalım bu hafta verır belkı eyvah bulantı yapıosa yandım kı ne yandm

huhuuuuu :3:

napıyosunuz şekerler? iyi kaynatmışsınız yetişemedim gene. artık son çalışmalardayım. evede süpürge tuttum duşa girdim.

dün gene sag omzum kolum tutuldu geçen sefer ki gibi. kaldıramıyorum gece uyuyamadım. doktorun verdiği ilacı sürüyorum ama pek işe yaramadı bu sefer geçen hemen açmıştı. tam da sınav üstü oldu hafta sonuna geçse bari. ters bi hareket mi yaptım yoksa dün dersanede klimadan mı oldu bilmiyorum

havuz açılmış bugün bütün çocuklar orda keyfini çıkarıyor. bende bu çocukların sesi birden bire niye kesildi ki diyodum camdan bi baktım ki herkes orda serin serin ohhh miss

bende bütün perdeleri indirdim güneş gelince salonda durulmuyo duşun bile faydası yok çıkar çıkmaz gene ter basıyo

huhuuuuu :3:

napıyosunuz şekerler? iyi kaynatmışsınız yetişemedim gene. artık son çalışmalardayım. evede süpürge tuttum duşa girdim.

dün gene sag omzum kolum tutuldu geçen sefer ki gibi. kaldıramıyorum gece uyuyamadım. doktorun verdiği ilacı sürüyorum ama pek işe yaramadı bu sefer geçen hemen açmıştı. tam da sınav üstü oldu hafta sonuna geçse bari. ters bi hareket mi yaptım yoksa dün dersanede klimadan mı oldu bilmiyorum

Gecmis olsun canim. Aman dikkat et kendine.

Selam kizlarrr :)
Bu aralar fazla yogunum evin duzenini oturtmaya calisiyorum bide internetimiz bu hafta icinde baglanicak o baglanana kadar fazla giremeyebilirim. Evimize alistik sayilir bitek yatagimiz ikimize de biraz sert geldi istikbalden degisim rica etsekmi diye dusunuyoruz. Sabah camasirlari yikadim astim.Bu aksam da ilk yemegimizi yedik evde simdi bulasiklari makineye attim. Islere hizli giristim anlayacaginiz :) hala evime gidicekmisim gibi bi tuhaflik var içimde sizde de olmusmuydu baslarda? Sık gelemezsem merak etmeyin wireless tan sonra arayi kapaticam cokkk optum hepiniziii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun canim. Aman dikkat et kendine.
Tesekkur ederim canim. Esim masaj yapio ilac surerkenn ovuyo ama hala gecmedi.

Selam kizlarrr :)
Bu aralar fazla yogunum evin duzenini oturtmaya calisiyorum bide internetimiz bu hafta icinde baglanicak o baglanana kadar fazla giremeyebilirim. Evimize alistik sayilir bitek yatagimiz ikimize de biraz sert geldi istikbalden degisim rica etsekmi diye dusunuyoruz. Sabah camasirlari yikadim astim.Bu aksam da ilk yemegimizi yedik evde simdi bulasiklari makineye attim. Islere hizli giristim anlayacaginiz :) hala evime gidicekmisim gibi bi tuhaflik var içimde sizde de olmusmuydu baslarda? Sık gelemezsem merak etmeyin wireless tan sonra arayi kapaticam cokkk optum hepiniziii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin gelincik :))

O evin duzeni on kere oturuyo sonra gene degisiyo cok yorma kendini tatlim.
Banada oyle olmstu.
Benimseyememistim ilk baslarda. Hatta kinada dugunde aglamadim evlendikten 2 hafta sonra hickira hickira aglamistim. Ev yabanci yabanci gelmisti. Esimde sasirp napcani bilememisti.ayrica bende baya bi yataga alisamamistim yerimi cok yadirgamistim bi sure sonra duzeldi. Ikinizede sert geldiyse daha yeni aldiginiz yerle konusun bi bakalim.

Tatilinde uzun neyse ki. Bu zamanda bol bol evdesin iyice alisirsin merak etme

Son düzenleme:
gunaydınlarrrrrrrrrr gunaydınlarrrrrrrrrr

mercım hg evıne alısmana sevndm bnde cok rahat alısmıstm hatta anneme hıc gtmek ıstememıstım vallahı:9::9:

kızlar ucak bıletlerımı eylule cevırdık son haftası eylul olarak ıs yernden ızın alcam 3 gun antalyaya gtmıyoruz bıletlerı dalaman a cevrdk onumzdekı bu aralrda otel rezervasynuu yaptrcz majesty club ı gozume kestrdm hem uygun hem her sey dahıl bakalım bu ay da kendıme harcıcam ohh canıma degsın:9:bıde bebek arabasını alcaz sanırım

kızlar benm hamılelık cızgım olusmaya basladı bu sabah farkettm acık renk suan ama baya baya bellı kendımı tuhaf hsseettm bıde yanaklarmda lekelenmeler basladı sankı yada ben mı oyle goruorm yanakalrm da gozlerıme dogru gunes lekesı gıbı duruokoruyuucu krem kullanablrmym acaba bı druma sorucam bıde henuz hıc catlagm olusmadı normaldede kılolu oldgmdan vucut esnek dıesanırım olusmadı bılemıyorumbenı en cok korkutan o catlaklar koltuk altmda hafıf kararmalar basladı bıde afedersnzz ama meme uclarmda da cok koyulasma var bunlarn hepsı bırden normalmı sızce

Back
X