347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bebek arabasi icin erken degil mi :) bence bebek ile ilgili ilk alinmasi gereken sey otomatik sut sagma makinasi. Esimle icat edene uretene perakendecesine saticisina gece gunduz dua ediyoruz :) bostancida e-5 de hello baby varya orda hafta sonu indirimleri oluyor biz 325 tl lik aventin sut sagma makinasini 230 tl ye almistik.

Mercim evine yuvana hoşgeldin canım. Ben çok rahat alışmıştım sanırım bu evi benimseyip sevmekle alakalı bir durum ben kolay benimsemiştim çünkü tutarken de bir tek bu eve bakıp tutmuştuk. Hala da satılırsa bir gün inş. bize nasip olur derim çünkü evimle aşk yaşıyorum resmen. Yatağa ilk zamanlar bizde alışamamıştık ama hele ilk gece çok rahatsız uyumuştuk. Ertesi gün erkenden balayına yola çıkmamız gerekti onunda vermiş olduğu bir heyecan vardı. Şimdi ise kafayı koyar koymaz uyuyoruz. Bel için birazda sert olması lazım yatağın. Bizim yazlık tarafı daha puf puf, kışlık tarafı daha sert.

Hamilelik çizgisi dediğin nedir canım şu göbekten aşağı dikine çizgi mi? Belirtilerinde normal bence canım çok okuyorum ben sık rastlıyorum bu tür değişikliklere. Bu arada hareketlerini hissetmeye başladın mı? Arkadaşım bu zamanlarda hissediyordu.

erken degıl ya bız napıcgmızı bılıomuyuz pahalı seylerı alalım uygun olanları son 2 ay ıcınde alırız dıyoruz cunku zaten paramzda var kenarda onlada yatagını bılmem nelernı alcz ev ıcı yrutec alalım kenarda dursun dıyoruz sut sagma mak. pahalıymıs ya ama ıse yarıo dıosan deger almaya hello baby bılıorm cnm orayada bakım

Aslında bu işin erkeni geçi yok canım eninde sonunda alınacak nasılsa ama bende cinsiyet öğrenir öğrenmez bodylerden tulumlardan başlardım almaya.

evet gobekten asagı dıkıne olan cızgı smdılık sılık kahve rengı gıbı bsy ...hareketlerını hıssetmıyorum canım 20. haftadan snra hıssedıcekmsm ınternnette oyleyazıo smdı ıllakı hareketlıdr ama ben hssetmıyrm suan

Aslında bu işin erkeni geçi yok canım eninde sonunda alınacak nasılsa ama bende cinsiyet öğrenir öğrenmez bodylerden tulumlardan başlardım almaya.

ya evet erkenı gecı yok bende dedım buyuklerı alımkucuk odaya ıstıflım aklımdan cıksın o en gerekenler kıyafetleır ıcınde zamana yayarım 2 ay da gonlumce alırım o buyuk seyler kafa kurcalıo cunku nerden alıcam ne alıcam nasıl alıcam ne kadr butce ayırcam seylerı kafamı yoruo ama arabaya 700 tlden fazla vermıcez onu kararlastrdk egerkı cok cok cok sevdgmz bsy olursa kararı bıdaha gozden gecrcz soyle 600-700 arası bsy alcz max.

Normal canim. Hamilayken gunes lekekeri cok oluyor. Gunes kremi surmeden cikma. Ama yinede doktora sor dedigin gibi. Doktora gitmeyi bekleme. Dogan beye mesaj at 1 saat icinde yanit verir. Catlak olayi da bende 8,5 ay catlak olmadi son bir haftada catladim. Karnimin alti catlak. Dogum cizgizi cok ilginc allahin hikmeti bende hala duruyor ne zaman gecicek bakalim. Goguslerinin de kararmasi normal canim hatta benim goguslerimde boyle kir seklinde birsey olmustu cok kafama takmistim dogumdan sonra normole dondu

ya yuzum ıcın alıcam gunes koruyucu ama kımyasalı cok oldgu ıcın sormadan almak ıstemedm kullanma derse kullanmam bılmıyorum,hıc msj atmıorum dogan bey'e doner mı donmezmı bılmedgmden bıde ayıp olmasın dıe 8.5 aydan snramı catladn hey allam az daha dursaymsn catlamıcaktn dogum cızgısı zamnla yok oluomusbırdengecen bısy deılmıs cnm,gogus uclarm karardı bıde buyuktu dahamı buyudu ne sınırlerımı bozuo ıyıce bıcımsz bı kadn oldm goguslermde buyudumu ne sutyenler olmuo hafta sonu alsıvrste 2-3 tane alıcam yıkar yıkar gyerm napım...

Benimde yüzüme güneş lekeleri çıktı tonla ama ben adet oldum. Adet olup hamile çıkanlardan olmayayımda.

Bu pendik dortyol koprusunden kurtkoye giden yol uzerinde bebek ruyasi diye bir magaza var toptanci burasi biz karyola ve bebek arabasini ordan aldik fiyatlar toptanci oldugu icin disariya gore daha uygun istersen bakin canim.

Bebek arabasi icin erken degil mi dememin nedeni evde yer kapliyor. Bebekle ilgili seyleri aldikca farkedeceksin bebegin bir oda esyasi oluyor son zamanlarda neyi nereye sikistiracagini bilemiyorsun.

özellikle çalışan annelere yani bize çok gerekecek bence

he orayada bakım yernı bılmıorum ama bulurum yol ustundeyse ya stankı tesekkurler yardmlarn ıcın vallahı...her marka varmı bebek arabasnda acaba?

evet aslına bakarsan erken ama bnm zaten bı bos odam var esımın bekarlık yatagı var atım onuda oraya ıstıflerm artk.... dıer topıke de yazmstm gobek cızgm gorunuo falan dıe bı arkds dedıkı cızgı duzse erkek hafıf yamuklu bsyse kız bnm dumduzdu ya butun belırtıler erkegı ısaret edıo ama ben ısrarla bu bebek kız dıorum sonunda buyuk hayl kırıklıgına ugrıcam sanırsam

benim beğendiğim 1200 ama puseti de var

ya kızım topıge atraksyon katıosun yemın ederm regl olup hamıle olanlar varmıymıs ayy hıc bsy bılmıorm ben ya

Benimde yüzüme güneş lekeleri çıktı tonla ama ben adet oldum. Adet olup hamile çıkanlardan olmayayımda.

tabiki de var arkadaşım adet oldu meğersem hamileymiş üstüne adet olmuş

Nena cok guluyorum sana ya :) dogan bey ilk cinsiyet soylediginde bakin kesin mi ese dosta haber vericem kesin mi dedim. Pipisinin ultrosandan goruntusunu vermisti bak iste burda diye. Sanada erkekse ve oyle bir ultroson ciktisi verirse artik bakip bakip ne dersin cok merak ediyorum :)) ben dogan beye kesin mi diye sormustum ya dogumda arda dogdu dogan bey diyorrr aaaa kizmis diye :))

Her marka varmi bilmiyorum ama cok cesit var. Oraya gidince eger tercih ettigin bir marka yoksa adam en uygunundan basliyor anlatmaya en pahaliya dogru gidiyor. Gitmeden bilgi almak istersen yarin telefon numarasini gonderirim.

Ahahahah olmaz mı 3 ay adet görenler var doğurana kadar adet gören bilem var ama ben onlardan olmayayım lütfen.

aa hıc duymamıstım daha neler ogrenıcem acaba

gunaydn cnmm
benim beğendiğim 1200 ama puseti de var

1200 ben veremıcem valla 700 max. fıyat bana gore ıdeal hem benıde zorlamaz nakıt alcgmz ıcın ındrmde yaparlar bakalm

Benim iki gündür midem bulanıyor ama ilacı bırakmanın etkileri diye düşünüyorum. Aksini düşünmüyorum hiç biz bu ay çalışiciğiz.

:18::18::18::18::18::18: sen bnce test yap

banada erkek derse ben ınanmıcamkı ona kesın mı bak ben kız hıssedyrm en basından berı dogan bey dıcem ıyıce bak kontrol et yanlıssa dava acarm dıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…