- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Benim iki gündür midem bulanıyor ama ilacı bırakmanın etkileri diye düşünüyorum. Aksini düşünmüyorum hiç biz bu ay çalışiciğiz.
aa hıc duymamıstım daha neler ogrenıcem acaba
gunaydn cnmm
1200 ben veremıcem valla 700 max. fıyat bana gore ıdeal hem benıde zorlamaz nakıt alcgmz ıcın ındrmde yaparlar bakalm
:18::18::18::18::18::18: sen bnce test yap
banada erkek derse ben ınanmıcamkı ona kesın mı bak ben kız hıssedyrm en basından berı dogan bey dıcem ıyıce bak kontrol et yanlıssa dava acarm dıcem
Hahahaahha dava açarmış... Nena sana malum mu oldu kız
bana herkes erkek dedi başta şimdi kıza döndü millet
Gecen hafta saracoglu sut artiran seyleri paylasmisti cogunu denedim ama arda geceleri cok sik uyandigi icin gece sutum yetmiyor bir gunde bir kere mama veriyorum ama icim rahat degil. Eczanelerde alkolsuz arpa suyu varmis son olarak onu deneyecegim.
haydi bakalım iyi çalışmalar
sakın ovülasyon muş ateş ölçmeymiş o işlere girme stres yapar onlar görev gibi..
adetten sonra gün aşırı birlikte olun yeter
ya bana herkes erkek dıo bu topıktede erkek cogunlukta dıer topıktede herkes erkek dıo annemlern komsuları babanem annemler teyzemler herkesoglun olcak dıo keza esımde oyle ıs yerndekıler erkek olcak dıo ama ben ınadım ınat kızzzzzzzzz dıyorum cunku kız yanı esıme dıorumkı bakalım evın prensesı ben mı olcam yada evın prensı sen mı olcan gorucez dedm
ardacık tombık mı olck sut yetmıo kıyamam anasını somurdu valla
Yok kuzum adetim bugün bitiyor bir kaç gün içinde çalışmalara başlarız artık bizde.
bana da senin erkek gibi geliyordu ama bakaalım ne çıkacak... hangi gün öğreniyoruz
tamam
ayaklarını uzat yat 30 dk falan sonra duş al hatta beline yastık koy daha rahat oluyor
c.tesiye randevu aldm canım ozaman soylıcek cok heyecanlıyım aslnda yarn gtmek ıstıodum ama esım ızın alamıo bende yanmda olsn ıstyrm c.tesıye aldm randevu
c.tesiye randevu aldm canım ozaman soylıcek cok heyecanlıyım aslnda yarn gtmek ıstıodum ama esım ızın alamıo bende yanmda olsn ıstyrm c.tesıye aldm randevu
Valla öyle yapıcaz bakalım bu sefer sonuç ne olacak?:44:
Nena bize hemne yaz canım çatlarız.
Büyük Gün Cumartesi
:119::119::119::119::119::119:
asıl ben catlıyorum kızlarrr kalbım beynımın ıcınde atıo sankı gumgum dıe uykusuz 3 gece daha
hemd ene buyukcok heyecanlıyım
Gunaydin kizlarr
Bende hapa ara verdim 7 gun ama henuz kanamam olmadi nedense endiselenmeye basladim hap bitiminden 2 3 gun sonra regl olursunuz yaziyo prospektuste ama bugun benim 3. Gunum olmasina ragmen ses seda yok. Agrim hassasiyetim falan da yok onu boyle bekleyecegim hic aklima gelmezdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla öyle yapıcaz bakalım bu sefer sonuç ne olacak?:44:
tünaydınlar hatunlar
sabahın bir körü kalkıyorum akşamları erken yatıyorum eşim uyku düzenin bozulmasın sınav gününe alıştır kendini diyor. o işe giderken kalkıp deneme yapıyorum. sanırım sınavdan sonra büyük bir boşluğa düşücem napacağımı bilemem. bol bol kitap okurum puzzele yaparım artık. yakın arkadaşlarıma ev hediyesi yapmayı düşünüyorum
dün eşime şaka yollu bizde bebiş yapsak mı ne dedim. ben daha hazır değilim diyor. ben seneye yaza başlarız diorum ama o hala erken diyor bakalım kısmet artık. sizin bütün konuşmalarınızı yazıyorum aklımın bir yerine bigün lazım olur
mercim benimde hapım cuma bitiyor ben çarşamba hastalanıyorum. ilk başlarda çok korkmuştum senin gibi
dün bi arkadaşımla konuştum yeni evli ilaç almayı unutmuş bi gün o zamanda olan olmuş korkuyodu bişey olduysa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?