babam dan baskı eşimden baskı bi de sizden ayyyyy
Nena allah nasip ederse bende senin gibi olacağım canım. Zaten planlı bir gebelik istediğimden şimdiden kuru incir, ceviz, kuru kayısı, fındık, badem gibi ara öğünlerim meyvelerim var. Ben şimdiden dikkat etmeye başladım bile.
babam dan baskı eşimden baskı bi de sizden ayyyyy
Kuru incir kayısı gün kurusu çok severim severek yiyorum ama ceviz hiç sevmem eşim zorla yediriyor
Kuru incir kayısı gün kurusu çok severim severek yiyorum ama ceviz hiç sevmem eşim zorla yediriyor
Hüm cevizi hiç ama hiç ihmal etme sakııınnnnn.
Gerekıyorsa rondodan geçir muhallebinin içine koy ne bileyim tatlının üstüne ek iyice rondodan geçir ama cevizi ihmal etme.
Oruç içinse tabiki kendi düşüncen ama önce bebeğin.Şu anda kendinden,kendi iç huzundan önce bebeğin ki gelişimin kritik dönemi.Bence tutma.Seneye emzirme döneminin sonuna gelmiş olacak gönül rahatlıgıyla tutarsın canım.
afern sana bende kuru meyve aldm evde bır kavanoz var ama evdeyken aklıma gelıo ısyerıne getrmeı unutyrm malesef aksam gdnce yıeyım ıncırle kayısı bari iyi htrlattn
sen kasındın amalovelylı hakımıyet kurdu uzernde ,,hüm alınma darılma demınkı msjın bıraz agresf geldı bana lovelylı dogru soyluo burda kac yıllık arkdsz kımse kımsenn kotulugunu ıstıcek bırı degıl hepmz bırbırmızı tanıyrz yanı tamam hepımz ınanclıyız cok sukur sende oylesn oruc tutmanada saygı gosterıorum egıtımlı kadnsn hadı cahılde deılsnkı yanı smdı kuzenlern tutttu bsy olmadı ne demk ben onu anlamadm allah korusun kan sekern dusse tansıynn dusse bsy olsa yanı bunları dusunmek zorundasn hamıle kadnn gunahıda olmaz allah dıyorkı oruc saglıklı ınsanın tutabılecgı bır sey sen suan saglıklısında bebegn saglıklımı onu bılmyrzkı oyy yerm ben onu ya mınıcık elelrını ayaklarnı yerm kız nasıl kıyıosn o mınıse tutma lutfen tutma ıster kız ıster bozul ıcımdekılerı soyledm napım
cevız en onemlısı bebegn e vıtamını acısından beyıngelısımı ıcın 5 tane mutlaka yemelsn cevz yıemıosan et yıceksn yada badem ve fındık y ama hıc bırı cevzn yernı tutmuo bılesın
yiyorum yiyorum ama istemeyerek sevmiyorum tadını çünkü fındık severim
chelzyhg kuzuummmm
Hosbuldumm ladiess.Nasiliz bakalimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gayet ıyıyız cok sukur sısmeye basladım sıcaklar da yoruyor bu yazı bır sekılde atlatmam gerekıyor artık.. sen nasılsn ?
Iyiyim canim benim.Tatile alismaya calisiyorum..Bu arada siz hamile bagyanlar her hafta baliginizi yiyorsunuz degil mii???Yiyrmiyorsanizda balik yagi hapinizi aliyorsunuz degil miii?? Kacmak yokk balik yagi cook onemliii.Yiyebiliyorsaniz somon baligii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aferın zorla yeee sonra super zeka bebıslermz olcak gör bak cevz sevmeyenıde ılk defa duydum yani chelzynn dedgı gıbı sut tatlısı yap uzerıne ezılms koyyy gayet guel olur
Balık yiyemiyorsanız mutlka omega 3 kızlar ben şimdiden her gün içiyorum çok faydalı. Hamilelikte arttırıcam 600 mg'lık alıcam şun 300 mg'lık omega 3 tüketiyorum. Haftada 1 veya 2 kere de balık yiyorum.
bi güllaç olaydı şimdibak orda cevizi bol yerim annem yapacak haftaya
ben henuz ıcmıyorum dr unvermesnı beklıyorum cunku zaten 2 tane yogun takvıyelı vıtamın kullanyrm kafama gore almak ıstemedm bunlarda arada mıde bulantsı yapıyor yuklenmeyım dedm dr verırse daha once verdıklernden bırını keser dıe dusunuyrm hepsı bırden agr gelır buhafta gıdıcem ıste bakalım omega 3 te verır bebegn cınsıyetnıde soyler her seyıyapar
loveylı hazırlıga erken baslamıssın takdr ettm azmını valla saglıklı anne saglıklı bebek
güllaç mı hiç orjinalini yemedım bir defa halam denemişti yıllar önce ben böyle berbat bsy yememıstımo yuzden orjınal tadnı bılmedgmden malesefkı cnm cekmıo ama sütlü tatlı olsa yerımmm annecgm cok guzl sütlaç yapmış aksam yicem
Balık yiyemiyorsanız mutlaka omega 3 için kızlar ben şimdiden her gün içiyorum çok faydalı. Hamilelikte arttırıcam 600 mg'lık alıcam şuan 300 mg'lık omega 3 tüketiyorum. Haftada 1 veya 2 kere de balık yiyorum.
güllaç mı hiç orjinalini yemedım bir defa halam denemişti yıllar önce ben böyle berbat bsy yememıstımo yuzden orjınal tadnı bılmedgmden malesefkı cnm cekmıo ama sütlü tatlı olsa yerımmm annecgm cok guzl sütlaç yapmış aksam yicem
ben henuz ıcmıyorum dr unvermesnı beklıyorum cunku zaten 2 tane yogun takvıyelı vıtamın kullanyrm kafama gore almak ıstemedm bunlarda arada mıde bulantsı yapıyor yuklenmeyım dedm dr verırse daha once verdıklernden bırını keser dıe dusunuyrm hepsı bırden agr gelır buhafta gıdıcem ıste bakalım omega 3 te verır bebegn cınsıyetnıde soyler her seyıyapar
loveylı hazırlıga erken baslamıssın takdr ettm azmını valla saglıklı anne saglıklı bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?