347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

arkadaşımın sevgilisi kısa dönem gitti o acemiliğe ilk gittiği gün usta birliğini öğrenmişti

tansiyonum düşücek gibi oluyor zaman ne çabuk geçti saat 12 oluyor çok heycanlıyım çok

aynen.. canım hiçbişey istemiyor, akşama güzel haberler alsak da biraz moralimiz düzelse.. öncelikle umarım uzun dönem çıkmaz, ve umarım iyi bi yer çıkar..

Arkadaşlar bende geldim aranıza on aylık evliyim ve eşim gideli bir hafta oldu samsunda topladılar ve bugün akşam herşey belli olacak moralim çok bozuk sürekli ağlamak istiyorum ve çok sinirliyim allah hepimiz hakkında hayırlısını versin ve eşlerimizi korusun

kızlar sonuçlar tc no ile değil aday no ile öğrenilecekmiş. Sevdiceklerinizin aday nosunu alında hep beraber tetikte bekleyelim

347. DÖNEM SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASINA 0 GÜN 10 SAAT 10 DAKİKA KALDI.

ben daha sınavdan çıktığı gün aday numarasını aldım
sabırsızlıkla bekliyoruz artık

ben dayanamadım çıkcam işten şimdi sevgilicik şirketin önüne geldi buluşcaz sinemaya felan gideriz

sağolun kızlar ben bilmyordm hemen alaym bende

Herkes sevgilisiyle vakit geçiriyor ben sevgilimi göremiyorum yaa akrabalardan bana sıra gelmiyoki!

Herkes sevgilisiyle vakit geçiriyor ben sevgilimi göremiyorum yaa akrabalardan bana sıra gelmiyoki!

vakit geçirmek çok önemli son günler artık zaten hafta sonu nasıl geçmiş anlamayacağız.
sende git sevgilinle akrabalara tut kolundan kaçır

vakit geçirmek çok önemli son günler artık zaten hafta sonu nasıl geçmiş anlamayacağız.
sende git sevgilinle akrabalara tut kolundan kaçır

yüz kere söyledim artık bunu onun düşünmesi lazım. valla ben herşeyi düşünmekten yoruldum ya askerlikle ilgili ondan çok bilgim var şuan

yüz kere söyledim artık bunu onun düşünmesi lazım. valla ben herşeyi düşünmekten yoruldum ya askerlikle ilgili ondan çok bilgim var şuan

aynen ya benim hiç bilgim yoktu öğrendim hepsini
benim herifi ayırmıyorum ben yanımdan
giderken de çok zor olacak ama olsun...

Selam kızlar. Ben 335. K.D de eşimi bekledim şimdi nasip Kardeşimi bekliyorum 347. dönemde..
allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun onları korusun..
İte köpeğe meydan vermesin rabbim..

Kızlaaar 347. DÖNEM SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASINA 0 GÜN 07 SAAT 55 DAKİKA KALDI.
Heycan yaratıyim biraz

347. DÖNEM SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASINA 0 GÜN 03 SAAT 47 DAKİKA KALDI.
çok az kaldıı

allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam size sanki askere gidecek olan benim. sevgilim aday numarasını filan bana verdi zaten aşkım sen öğrenirsin diyo

kızlar çok heycanlıyım valla Allah hepimize hayırlısını versin inşallah...

allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam size sanki askere gidecek olan benim. sevgilim aday numarasını filan bana verdi zaten aşkım sen öğrenirsin diyo

amiiinnn kızlarr. çoooook heycanlıyımmmmm açıklansın artıkkk :18:

nişanlım ayın 1inde teslim olmuştu pazar gün süpriz bi şekilde ziyaret ettim çok değişik bi duygu ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…