347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bi an evel gelsin işini gücünü kursun senle evlensin istiyordur

bi an evel gelsin işini gücünü kursun senle evlensin istiyordur

canım inşallah hepimiz için bu olucak temennim bu şekilde bian evvel gelmeleri

benim için bugün önemli biz ayrı kalmaya aramızda yollar olmasına alışkın bir çiftiz ama bilinmezlik ben 1 haftadır önümü göremedim malesef ama bugün kendimi mutluvetmeye çalışcam

bilinmezlik adamı yiyip bitirior :) çok iyi anlarım seni

Bi akıllı bizimkiler sanki sinir oluyorum ya git 5 ay yap gel yani ne gerek var bukadar aksiyona

adam gibi git bitli piyade ol bizimde içimiz rahat etsin ha göreve gitti gidecek dağda ne oldu günlerce haber yok BUNLAR DÜNYAYI KURTARAN ADAM OLCAK

Bende geldim bizde çok stresliyiz o dalgaya vuruyor ama benim bir kaç gündür niyeyse çok fazla suratım asık ve canım pek bir şey yapmak istemiyor. Bugünde yine perşembe ve ben iş yerimde nöbetçiyim bir an önce eve gitmek istiyorum ama bu pek mümkün olmayacak gibi... Gece 23:00'den itibaren 5 dakikada bir bakacağız biz sayfaya. Hepimize güzel yerler çıkar inş.

347. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 0 gün 13 saat 57 dakika kaldı.
347. Dönem için birliğe teslim olmaya 3 gün 06 saat 57 dakika kaldı.

Kızlar bu haberi vermek istemezdim ama İzmir Foça'da askeri araca saldırı düzenlemişler. Şuan son dakika haberine göre 2 şehit, 9 yaralı var. Ege Üniv'ne helikopterle sevk ediliyorlarmış. Ege üniv.deki bayan ağlıyor telefonda. Yani bu işin doğusu batısı kalmadı artık Türkiye'nin her yeri tehlikeli allah sevdiceklerimizi korusun.

http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa/

Son düzenleme:

allah belarını versinnnn

kıyamam canım benim yaa inş. Hayırlısı olur hakkınızda

Amin tatlım. Moralim altüst oldu benim bugün. İzmir'de yaşıyorum ve şuan tepemizden helikopterler geçiyor yaralıları ege üniv.ne sevk ediyorlar. Çok üzüldük şuan çatışma hala devam ediyormuş. Dibimiz yani inanılcak gibi değil. Adamlar artık biz heryerdeyiz diyorlar tamda askere göndermek üzereyken İzmir'den burda böyle bir şey olması kahrolduk. Sinirler iyice yıprandı artık bende dokunsalar ağlayacağım.

Son düzenleme:
İnş. ya sürekli helikopterler uçuyor şuan tepemizden, Kordon'dan izliyoruz gözlerimiz dolu. Sinirler gerildi.

Son düzenleme:
OFF aLLAHIMM OFF ÇOK ZOR BİDE BEKLENMEDİK Bİ ANDA OLMUŞ resmen bizi tehtit ediyorlar artık içinizden biriyiz ona göre hareket edin diyorlar resmen :26:
kızlar günaydın aranızda foça askeri olan yoktur inş ?

Allaha şükür yok ya :26:

kızlar ne derlerse desinler şans işi karadenizde akdeniz egede ehryerde varlar malesef bende okudum yazmıcaktım ama yazılmış bu kötü haber çok üzgünüm izmirdede güvenlik yok istanbuldada yok napcaz biz ne olcak sonları allahım yardımcı ol bize

kısa dönem çıkarsa hem acemilik hem usta birliği yerlerini görebilcez akşama..
yedek subay olarak çıkarsa sadece acemilik belli olucak, usta birliğini kendileri kura çekerek seçicek

kısa dönem çıkarsa hem acemilik hem usta birliği yerlerini görebilcez akşama..
yedek subay olarak çıkarsa sadece acemilik belli olucak, usta birliğini kendileri kura çekerek seçicek

arkadaşımın sevgilisi kısa dönem gitti o acemiliğe ilk gittiği gün usta birliğini öğrenmişti

tansiyonum düşücek gibi oluyor zaman ne çabuk geçti saat 12 oluyor çok heycanlıyım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…