benimde akıllı sevgilim sırf hemen evlenelim diye yedek subay işaretlecekti ölümü gör işaretleme dedim işaretlemedikomutanada 2 defa sölemiş heryerde kısa dönem er istiyorum demiş
kızlar benim sevgilim haziran ilk hafta mezun oldu ama 18 ne kadar çıkış belgesini bekledi çünkü okul ismi değişmişti ve koskoca okulda ilk çıkış belgesini o aldı çok koşturdu herkes ne acelen var dedi :)))))) o yüzden korkuyorum hayırlısı olsun ama benim sevgilim illa ağustosta gitmeliyim diye şansını çok zorladı
bi an evel gelsin işini gücünü kursun senle evlensin istiyordur
hahahahah bu olay benimkinin işine benziyor komandoluğu gönüllü yapıyor benim akıllı sevgilim :)
canım inşallah hepimiz için bu olucak temennim bu şekilde bian evvel gelmeleri
benim için bugün önemli biz ayrı kalmaya aramızda yollar olmasına alışkın bir çiftiz ama bilinmezlik ben 1 haftadır önümü göremedim malesef ama bugün kendimi mutluvetmeye çalışcam
Bi akıllı bizimkiler sanki sinir oluyorum ya git 5 ay yap gel yani ne gerek var bukadar aksiyona
347. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 0 gün 13 saat 57 dakika kaldı.
347. Dönem için birliğe teslim olmaya 3 gün 06 saat 57 dakika kaldı.
kızlar bu haberi vermek istemezdim ama izmir foça'da askeri araca saldırı düzenlemişler. şuan son dakika haberine göre 2 şehit, 9 yaralı var. Ege üniv'ne helikopterle sevk ediliyorlarmış. Ege üniv.deki bayan ağlıyor telefonda. Yani bu işin doğusu batısı kalmadı artık türkiye'nin her yeri tehlikeli allah sevdiceklerimizi korusun.
HRRYET - TRKYE'NN AILI SAYFASI
kıyamam canım benim yaa inş. Hayırlısı olur hakkınızda
OFF aLLAHIMM OFF ÇOK ZOR BİDE BEKLENMEDİK Bİ ANDA OLMUŞ resmen bizi tehtit ediyorlar artık içinizden biriyiz ona göre hareket edin diyorlar resmen :26:Amin tatlım. Moralim altüst oldu benim bugün. İzmir'de yaşıyorum ve şuan tepemizden helikopterler geçiyor yaralıları ege üniv.ne sevk ediyorlar. Çok üzüldük şuan çatışma hala devam ediyormuş. Dibimiz yani inanılcak gibi değil. Adamlar artık biz heryerdeyiz diyorlar tamda askere göndermek üzereyken İzmir'den burda böyle bir şey olması kahrolduk. Sinirler iyice yıprandı artık bende dokunsalar ağlayacağım.
kızlar günaydın aranızda foça askeri olan yoktur inş ?
Canım tsk'dan da bakabilirsin burdan da... YedekSubay.tk : 347. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
Saat 23:00'den itibaren bakacağız biz.
kısa dönem çıkarsa hem acemilik hem usta birliği yerlerini görebilcez akşama..tamam canım saolasın ben eve erken gitmeye çalışayımda net karşısında durup bakayım saolasın canım heycandan ölücem
kısa dönem çıkarsa usta birliklerini öğrenemicez birliğe teslimde öğrencez değilmi
kısa dönem çıkarsa hem acemilik hem usta birliği yerlerini görebilcez akşama..
yedek subay olarak çıkarsa sadece acemilik belli olucak, usta birliğini kendileri kura çekerek seçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?