ben şimdi askeriyeyi aramayı düşünüyorum bakalım numaralarına bakıcam netten
çankaya canım bende pek bilmiyorum yarın sorarım bende
seninki yine aynı yerde canım şanslısın benim askerim urfa sivereğe gitcek ikisi içinde hayırlısı olur inşallah...
bende konuştum bugün ama içtima var ne zaman olucağı belli olmuyo gitmem lazım dedi hemen.
yarın ararım rahat rahat konuşuruz dedi bende hiçbişey soramadım. bulgur pilavı yemekten bıkmışlar
ee beyaz pilavdan daha sağlıklı ye işte dedim, hergün nohut bulgur pilavı var dedi. normalde de çok seçicidir zaten herşeyi yemez
kesin aç kalıyo oralarda bütün gün tost yiyo. neyse gelince ben onu kuş sütüyle beslerim
Yemin töreni hazırlıkları başladııııbugün kuaföre gittim saçları boyattımm yarında elbise arayışı içine giricem heyecan dorukta
Sedulu ve merci ben de askeriyenin telefonu var. 03266189949 Gecen gun hic konusamadik diye aradim acanlar gayet kibar istediginiz hatti bagliyor. Merci bizimkiler ayni bolukteydi Dahili numarasi 2358. Sedullu seninkinin bolugu farkli dahili numarasini bilmiyorum oyuzdenben aradim iste numarayi dahiliyi bagladilar adini soyadini verdim cagirdi arkadaslari utandi biraz benmki acil bisi olmadikca arama dedi :)
seninki yine aynı yerde canım şanslısın benim askerim urfa sivereğe gitcek ikisi içinde hayırlısı olur inşallah...
inşallah canım benim ferah tut içini yemin törenine gelmeyi düşünüyor musun
Haha canım bizimkide sürekli patates yemeği oluyor sadece içindeki etin şekli değişiyor dedi
Bi gün kıyma bi gün parça et bi gün de köfte şeklinde filan dedi
Doymazsa da bisküvi,hamburger geçiştirir canım
Evet evet hamburger bile varmış
slm kızlaaararrr nasılsınız ben 345 kısa dönem yarenıyım sizlere bir bakayım dedım..askerlerınız hangı gun teslım oldu .*.*safagınız 146 yı gösterıyor..aaaaahhh ahhhh askım ilk gıttıgınde de netın basında delı dıvane olmustum safaktı terhıs dı nedır nasıldır derken bizde 22 gun koyduk gerıye darıısı sızlere canlar...
bu arada safak matıgınız doğru bir şekılde yedeksubay tk sitesıde dank dıye karsınıza cıkıyor bılgınıze ...biz bizim kızlarla cok safak tartısması yapmıştık..şimdi aynı kanaatteyız ..
slm kızlaaararrr nasılsınız ben 345 kısa dönem yarenıyım sizlere bir bakayım dedım..askerlerınız hangı gun teslım oldu .*.*safagınız 146 yı gösterıyor..aaaaahhh ahhhh askım ilk gıttıgınde de netın basında delı dıvane olmustum safaktı terhıs dı nedır nasıldır derken bizde 22 gun koyduk gerıye darıısı sızlere canlar...
bu arada safak matıgınız doğru bir şekılde yedeksubay tk sitesıde dank dıye karsınıza cıkıyor bılgınıze ...biz bizim kızlarla cok safak tartısması yapmıştık..şimdi aynı kanaatteyız ..
Sedulu ve merci ben de askeriyenin telefonu var. 03266189949 Gecen gun hic konusamadik diye aradim acanlar gayet kibar istediginiz hatti bagliyor. Merci bizimkiler ayni bolukteydi Dahili numarasi 2358. Sedullu seninkinin bolugu farkli dahili numarasini bilmiyorum oyuzdenben aradim iste numarayi dahiliyi bagladilar adini soyadini verdim cagirdi arkadaslari utandi biraz benmki acil bisi olmadikca arama dedi :)
hoşgeldin canım
ilk zamanlar bana da çok koymuştu ama şimdi yavaş yavaş alışır durumdayım
2 hafta sonra onu görmenin heyecanı da var tabi o yüzden günlerim sakin geçiyor...
bende şafak için yedeksubay tk dan bakıyorum.. sevgilimde orayı söylemişti
şimdi herkes bi ayrıma düştü ama şöyle bişi söyleyim kızlar
askerlik 5 ay 5 gün fakat her ay 30 çekmiyor. yani ağustos, ekim, aralık 31 yani 3 ay da ekstradan 3 gün var ve bu durumda 158 gün yapar hesap...
neyse tabi herkesin kendi sayma yöntemi farklı
bu arada benim eşim hatay iskenderunda denızcı ıdı sımdı marmarıste bilginize arkadaslar varsa aynı yerde olan sorusu olan mesaj atın yardımcı olurum.
Ay ne güzel yaaaa
Hangi renk saçlarıııııınnnnnn
inşallah canım benim ferah tut içini yemin törenine gelmeyi düşünüyor musun
canım aslında ilk önce gideyim diyordum ama sonra yemin töreninden sonra iki gün yol izni olcak deyince plan yaptık o adanaya gelcek yemin töreninden sonra uçak bileti aldım aşkıma burdan göndercem birliğine ama bir aksilik olabilir diyo çok üzüyor beni bu durum. burda hiç bişe net değil pazarteside bırakabilirler bizi diyo bilmiyorum napcaz... biletin yanması bişe değilde onu görememek işte o çok kötü(.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?