347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar belki abes gelebilir bu devirde ama ben askerime mektup yazıyorum yani henüz bir tane yazdım aslında ama usta birliğinde falanda sürdürmeyi düşünüyorum...gönderdiğim mektupta dün geçmiş eline hemen aradı beni aldım mektubunu ama okuyamadım aşkım akşamı nasıl beklicem diyodu, bugünde cevap yazıcaktı bana şu an yazıyodur belki bence yazın sizde çok mutlu olurlar bence.

Off kızlarr ya akşam hiçç aramadı çok merak ediyorum ilk günü nasıll geçiyo acabaa off

canım ilk gün benimki de aramamıştı işlemler,kayıtlar ,teslimatları,sıra bekleme falan imkanı olmamıştır bide bilmediği bir yer yarına arar merak etme rahat tut içini hatta benimki bazı işlerini ertesi günü halletti botu falan küçük gelmiş normal yani bir sürü kişi teslim oluyolar bir anda.

Haklısın canım ya inşallah yarın arar da sesinii duyarım insan kendini boşlukta hissediyo off

Haklısın canım ya inşallah yarın arar da sesinii duyarım insan kendini boşlukta hissediyo off

inşallah canım ya nereye gitti askerin ben 12. gündeyim bu gün oda ilk gün arayamadı ama sonra her gün aradı bazı günler 2 kere arıyor ankesörlü telefonda sıra yoksa falan oda arar bi yerleşsin de yani stres yapma dicem ama biliyorum ki yaparsın :) allah yardımcımız olsun canım

A aaaa o nasıl iş yaaa şafak sayma muhabbetinde kim kime gerizekalı demiş valla kızarım
Kimsenin hesabı kimseyi ilgilendirmez ki biz burayı eğlence yeri daha doğrusu zaman geçirelim bildiklerimizi birbirimize aktaralım diye kullanıyoruz
Kim demişse ayıp etmiş :44:
Bu arada artık sabır gelince toğlu ve sağlam bi kutlama şart yaparız yani
Ayrıca buranın uğuruna ben kesinlikle inanıyorum
Yazmaya niyetlendiğim zamanlarda bile aradığı oldu bizimkinin

Bence çok romantik :) Ben o buradayken de mektup yazıp veriyorum tabi sürekli değil belli zamanlarda filan
Ama askerlik bunun için tam yeri
Bizimki biraz küçümsüyor askerliği gören de tatile gitti sanır,komutanlarının okumasını da istemiyor o yüzden ben de defter tutuyorum
Zaten yaklaşık 1 yıldır filan tutuyordum
Bi ara ona vermiştim o da bi iki bi şeyler yazmıştı
Gitmeden tüm mektuplarımı ve defteri geri verdi
Deftere şimdi gün gün olmasa da yazmaya çalışıyorum
Gelince vereceğim okur :)

Off kızlarr ya akşam hiçç aramadı çok merak ediyorum ilk günü nasıll geçiyo acabaa off
Biz bizimkilerden tecrübe ettiğimiz kadarıyla ilk gün pek bi şey olmuyor canım,emin ol onun da aklı sendedir fırsat bulur bulmaz arayacaktır hemen

Son düzenleme:
izmir foça senin askerin nerde bakalım hayırlısı olsun canım ya. ister istemezz stres yapıyorum ya bi de daha yeni gittii alışamadım yokluğuna Amin canım hepimizinn

Biz bizimkilerden tecrübe ettiğimiz kadarıyla ilk gün pek bi şey olmuyor canım,emin ol onun da aklı sendedir fırsat bulur bulmaz arayacaktır hemen

Doğrudur ya hemen alışsa barii bakalım yarınn aricak mı

üzülme canım yarın arar benide pazar teslim olmuştu pazartesi akşam aramıştı ilk. ilk günleri biraz alışma ne nerde öğrenme olarak geçiyor biraz sabret zor biliyorum ama emin ol eline geçen ilk fırsatta seni arar

Doğrudur ya hemen alışsa barii bakalım yarınn aricak mı[/QUOTE]
Eğer askercilik,poliscilik seven biriyse emin ol hemen alışır
Bizimki öyleydi
Şimdi çok sevecek de gelmeyecek diye korkuyorum

Gizem doğum günün kutlu olsun nice senelere. Sevgilin çok ince düşünmüş gerçekten.
benimde doğum günüm eylülde ve sevgilimsiz yeni bi yaşa bile girmek istemiyorum

Gizem nice mutlu yillara :) sevgilin de nekadar güzel düşünmüş. Dogumgununu yalniz geciricek olanlar hic uzulmesin sadece bir seferlik boyle sonra omurboyu birlikte kutlarsiniz insallah

[/QUOTE] Eğer askercilik,poliscilik seven biriyse emin ol hemen alışır
Bizimki öyleydi
Şimdi çok sevecek de gelmeyecek diye korkuyorum[/QUOTE]

Alışacağını düşünüyorum ama bakalımm. Severek yapması en iyisi ya :) Bi bakmışsın ben burda kalcam çok sevdim diyomuş gelmiyomuşş

Eğer askercilik,poliscilik seven biriyse emin ol hemen alışır
Bizimki öyleydi
Şimdi çok sevecek de gelmeyecek diye korkuyorum[/QUOTE]

Alışacağını düşünüyorum ama bakalımm. Severek yapması en iyisi ya :) Bi bakmışsın ben burda kalcam çok sevdim diyomuş gelmiyomuşş [/QUOTE]

Haha valla kafayı yeriz ömür boyu şafak sayarız

Kizlar bugun ben de konustum aksam silahli egitim yapmislar silahlar 4-5 kilo varmis yazik sicagin altinda. Birde alay komutani geldi denetim var bugunlerde dolabimi duzenliyorum dedi. İskenderunda bir sorun yok yani

Kizlar bugun ben de konustum aksam silahli egitim yapmislar silahlar 4-5 kilo varmis yazik sicagin altinda. Birde alay komutani geldi denetim var bugunlerde dolabimi duzenliyorum dedi. İskenderunda bir sorun yok yani

Bugün tüm birliklerin alay komutanının gelme günü müydü aceba?
Sevgilim de öyle söyledi hatta o yüzden bi daha aradı ilkinde konuşamadık
Adam gelip güzel güzel bi sıkıntınız isteğiniz var mı diye soruyormuş
Askerlik yapasım var tutmayın beniiiiii

annesinin okuması kötü olmuş ama insan içini dökecek birşeylere ihtiyaç duyuyor tabi kimse okumaz ise

bende konuştum bugün ama içtima var ne zaman olucağı belli olmuyo gitmem lazım dedi hemen.
yarın ararım rahat rahat konuşuruz dedi bende hiçbişey soramadım. bulgur pilavı yemekten bıkmışlar
ee beyaz pilavdan daha sağlıklı ye işte dedim, hergün nohut bulgur pilavı var dedi. normalde de çok seçicidir zaten herşeyi yemez
kesin aç kalıyo oralarda bütün gün tost yiyo. neyse gelince ben onu kuş sütüyle beslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…