Off kızlarr ya akşam hiçç aramadı çok merak ediyorum ilk günü nasıll geçiyo acabaa off
canım ilk gün benimki de aramamıştı işlemler,kayıtlar ,teslimatları,sıra bekleme falan imkanı olmamıştır bide bilmediği bir yer yarına arar merak etme rahat tut içini hatta benimki bazı işlerini ertesi günü halletti botu falan küçük gelmiş normal yani bir sürü kişi teslim oluyolar bir anda.
Haklısın canım ya inşallah yarın arar da sesinii duyarım insan kendini boşlukta hissediyo off
Daha burdayız canım ya ben bugün mesaiye kaldım. 19:30'u bekliyorum.
Ayyy Gizem doğum günün kutlu olsun, bu onsuz geçirdiğin ilk ve son doğum günün olsun.
Şafak sayma muhabbetine girmiyorum bile dediğim gibi yapı meselesi, kimine önce kimine sonra ama fikirler örtüşmüyorsa gidip başka bir yerde arkamızdan gerizekalı denmesi yakışık almayan bir hareket. Bundan sonra herkesin şafağı kendine hesabı susacağım ki erdem kazansın.
Bizde benim doğum günüm, onun doğum günü ve yılbaşında ayrıyız bu yıl ama ondan sonra tüm günler bizim inş.
Tam yazıyordum ki kuzum aradı yine totem yine totem. Uğurlu geliyor gerçekten burası.
kızlar belki abes gelebilir bu devirde ama ben askerime mektup yazıyorum yani henüz bir tane yazdım aslında ama usta birliğinde falanda sürdürmeyi düşünüyorum...gönderdiğim mektupta dün geçmiş eline hemen aradı beni aldım mektubunu ama okuyamadım aşkım akşamı nasıl beklicem diyodu, bugünde cevap yazıcaktı bana şu an yazıyodur belki bence yazın sizde çok mutlu olurlar bence.
Biz bizimkilerden tecrübe ettiğimiz kadarıyla ilk gün pek bi şey olmuyor canım,emin ol onun da aklı sendedir fırsat bulur bulmaz arayacaktır hemenOff kızlarr ya akşam hiçç aramadı çok merak ediyorum ilk günü nasıll geçiyo acabaa off
izmir foça senin askerin nerdeinşallah canım ya nereye gitti askerin ben 12. gündeyim bu gün oda ilk gün arayamadı ama sonra her gün aradı bazı günler 2 kere arıyor ankesörlü telefonda sıra yoksa falan oda arar bi yerleşsin de yani stres yapma dicem ama biliyorum ki yaparsın :) allah yardımcımız olsun canım
Biz bizimkilerden tecrübe ettiğimiz kadarıyla ilk gün pek bi şey olmuyor canım,emin ol onun da aklı sendedir fırsat bulur bulmaz arayacaktır hemen
Off kızlarr ya akşam hiçç aramadı çok merak ediyorum ilk günü nasıll geçiyo acabaa off
üzülme canım yarın arar benide pazar teslim olmuştu pazartesi akşam aramıştı ilk. ilk günleri biraz alışma ne nerde öğrenme olarak geçiyor biraz sabret zor biliyorum ama emin ol eline geçen ilk fırsatta seni arar
Gizem doğum günün kutlu olsun nice senelere. Sevgilin çok ince düşünmüş gerçekten.
benimde doğum günüm eylülde ve sevgilimsiz yeni bi yaşa bile girmek istemiyorum
iskenderunlu kızlar
ben bugün konuştum sevgilimle
2 saat önce aradı ben kuafördeydim çok fazla konuşamadık
eğitim yapmışlar yine bugün yorulmuşlar baya...
bi onu öğrendim. bi de işte uçak biletleri hakkında falan konuşabildik. akşam ararsa daha detaylı konuşuruz.
kuaförde fön makinasının sesi falan iyice gürültü oldu kapat aşkım sen madem rahat rahat işini hallet dedidüşünceli aşk ya
canım seninki nasıl yapıyor uzun mu kısa mı benim askerim mebs okulunda kısa dönem aynı yerdedirler belki...
evet canım benim eşimde aynı yerde kısa dönem olarak yapıyor
Kizlar bugun ben de konustum aksam silahli egitim yapmislar silahlar 4-5 kilo varmis yazik sicagin altinda. Birde alay komutani geldi denetim var bugunlerde dolabimi duzenliyorum dedi. İskenderunda bir sorun yok yani
evet canım benim eşimde aynı yerde kısa dönem olarak yapıyor
aaa süper aynı yerdeler demek usta birliğini nerde yapcak bellimi sen biliyomusun bölüğünü falan belki ordada aynıdırlar ben bilmiyorum ama sorarım yarın
benim tuttuğum günlüğü annesi yakalamış okumuş hepsini aslına pekte mantıklı bir fikir değilllll hatırlasıkça canım sıkılıyo belki de vermem ben rahatlıyorum yazdıkça o bile yeterr :26::26:
Kizlar bugun ben de konustum aksam silahli egitim yapmislar silahlar 4-5 kilo varmis yazik sicagin altinda. Birde alay komutani geldi denetim var bugunlerde dolabimi duzenliyorum dedi. İskenderunda bir sorun yok yani
aaa süper aynı yerdeler demek usta birliğini nerde yapcak bellimi sen biliyomusun bölüğünü falan belki ordada aynıdırlar ben bilmiyorum ama sorarım yarın
çankaya canım bende pek bilmiyorum yarın sorarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?