347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi olmadığın kesin
gündüz vakti ne içtin de bu hale geldin sen bakim

valla mert çarptı bugün beni sabah bi konuştuk birden msj atmayı kesti komando ya benmki doğuda msj atıyorum arıyorum açmıyor akşama kadar sinir oldum iş çıkısımda meraktan çatlamış olmalı sen hala işten çıkmadın mı diye msj attı evdeyim cevabını alınca yine majatmadı aklım onda bişey mi oldu diye :s

sevinir inşallah şekerim benm :) sen de aklına bişi glirse yazzbnm aklıma bişi gelrise ben de yazarım , sprz olur :)

mesaj atmayı kesicek kadar kötü bi konuşma mı oldu :44:
ama sonuçta işten çıktın mı diye de sormuş bak yine seni merak etmeden yapamamış
sen içini ferah tut akşam konuşursunuz belki

Triplii ablacığım :))
dün ailecek abimin nişanlısına gidiyorduk ki yolda aradı akşam 9falandı sanırım saat. artık eğitimleri başlamış ya çok yoğunlarmış.silah atışı falan yapıyorlarmış. kısa konuştuk içtima olacakmış. herhalde yemin töreni için çalıştırıyorlar. annem diyor ki babama metin biz izleyeceğiz diye mi canlarını çıkarıyorlar kimse izlemesin rahat rahat dursunlar,yazık diye :))
bütün oteller falan dolmuş. babam konak bulmuş merkezden uzaktaymış ama olsun. nişanlısı falan hep beraber gideceğiz babam abimle kalacak biz döneceğiz. abim sarışındır. bir kere bakıp ten renklerini yazıyorlarmış kağıda. abime bakmışlar esmer yazmışlar. abim demiş ben esmer değilim hani esmersin işte demişler. yani gidince abimi tanıyamayabiliz bayağı yanmışlar herhaldee :)

Daha burdayız canım ya ben bugün mesaiye kaldım. 19:30'u bekliyorum.

Ayyy Gizem doğum günün kutlu olsun, bu onsuz geçirdiğin ilk ve son doğum günün olsun.

Şafak sayma muhabbetine girmiyorum bile dediğim gibi yapı meselesi, kimine önce kimine sonra ama fikirler örtüşmüyorsa gidip başka bir yerde arkamızdan gerizekalı denmesi yakışık almayan bir hareket. Bundan sonra herkesin şafağı kendine hesabı susacağım ki erdem kazansın.

Bizde benim doğum günüm, onun doğum günü ve yılbaşında ayrıyız bu yıl ama ondan sonra tüm günler bizim inş.

Tam yazıyordum ki kuzum aradı yine totem yine totem. Uğurlu geliyor gerçekten burası.

Son düzenleme:
mesaj atmayı kesicek kadar kötü bi konuşma mı oldu :44:
ama sonuçta işten çıktın mı diye de sormuş bak yine seni merak etmeden yapamamış
sen içini ferah tut akşam konuşursunuz belki

yok kuzum kavga etmedik allaha şükürler olsun kesin sorun vardır kavga olmuştur ondn konuşamıyordur akşam alcam ifadesini

Şeyma kuzum şimdi aradı benim askerimde. Eğitimler başlamış, yorulmuşlar. Komutan çağırdı kapattı. Bu arada kantine kontör bugün gelmiş ama gelir gelmez bitiyormuş. Gerçi bizimkinin ihtiyacı yokmuş ama yakında başlarmış. Bir de o kapattı ben aradım bende çaldı ama orda çalmıyoırmuş o ahizeyi çalmadan kaldırmış ben çıktım telefona çok komik oldu. Silahla bugün 5 atış yapmışlar yarın 9 tane yapacaklarmış, kulaklar gitmiş bir de kapkara olmuş. Bingöl'e gitcek kişi sayısı 300 küsur kişiymiş ama koğuşları 20 kişilik ayırmışlar.

Chelzy'cim bizimki de hastalık başlangıcı daha revir ana baba günüymüş oraya giden daha beter olur diyor ama sesi falan değişmeye başlamış yavrumun.

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum kızlar mesaim bitmek üzere. Haftasonu neler yapacaksınız bakalım. Akşam görüşürüz. Bugünü de yedik bitirdik sayılır. Şükürler olsun. Allahım hepsini korusun.

Son düzenleme:
sevinir inşallah şekerim benm :) sen de aklına bişi glirse yazzbnm aklıma bişi gelrise ben de yazarım , sprz olur :)

aiyy tamam bakalım inş gidebilirim ben bide küçük notlar tutuyorum günlük gbi bişi onu vercem, işte sen yoksun ama şöle oldu falan diye sizde yapabilirsiniz,
ben askerde değilkende yapardım uzak olduğu için çok severdii, hoşuna giderdii, :44::44:

hadi darısı başımaa beni de arasın bgn kastamonu kastamonu depdepdeppp

bende günlük gibi bişey tutuyorum her gün yazamasam da :)
onu da gelince vericem..

inş gidersin sen de görürsünn

bende günlük tutuyorum kızlar eşimde orda tutuyor gelince okuyacağız inşallah hem çocuklar için hatıra olur ilerde inşallah

benim tuttuğum günlüğü annesi yakalamış okumuş hepsini aslına pekte mantıklı bir fikir değilllll hatırlasıkça canım sıkılıyo belki de vermem ben rahatlıyorum yazdıkça o bile yeterr :26::26:

of çok kötü olmuş ya özel bişey olduğunu farkedince okumamalıydı demekki tehlikeli de olabiliyomuş günlükler

ne gicik olmusss.. Anneler genelde meraklı oluyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…