iyi olmadığın kesin
gündüz vakti ne içtin de bu hale geldin sen bakim
ben 347. uzun dönem yareniyim =) ağustosta gitti nişanlım canım ankara mamakta yedek subay yani daha acemlik orda kısmetse kasım 1 de izimir yolcusu. Bende malatyadan beklemedeyim işte =) Bizim şafak çok daha saymaya başlamadım bile[/QU
benim nişanlımda ankara mamakta bizimki kısa dönem ayın 31 nde dağıtım var.seninki biraz daha orda kalcak demek ki ama yine çok şükür izmir çıkmış bizimki urfa gerçi artık heryer tehlikeli ama... allah hepimizin yardımcısı olsun geçer inşallah bu günler...
aynennn :)
çok güzel düşünmüşsünnnn ben onu acemiliğe giderken aldım kozmetik ihtiyacı kalmadı ama tişört falan çoookk güzel düşünşsün, nasılda sevinir, moral olur, kullandıkça seni hatırlarrrrrrrrrrrrr
bende ondan bi tişörtünü istemeyi düşünüyodum değş tokuş yaparız artıkkkk
valla mert çarptı bugün beni sabah bi konuştuk birden msj atmayı kesti komando ya benmki doğuda msj atıyorum arıyorum açmıyor akşama kadar sinir oldum iş çıkısımda meraktan çatlamış olmalı sen hala işten çıkmadın mı diye msj attı evdeyim cevabını alınca yine majatmadı aklım onda bişey mi oldu diye :s
Kızlaaarrr iyi akşamlaar :)
Ben akşamcı tayfayım galiba :)
BEn gelince de çoğunuz gitmiş oluyorsunuz :))
Gizemmmm doğum günün kutlu olsunnnn
Bi de şafak sayma muhabbeti var
Ben kendimle ilgili kararlarda çok iyimser değilimdir yani bi şey olacağı zaman en zorunu yada kötüsünü düşünüyorum ki iyi bi şey olunca mutlu olabileyim diye
Sevgilimin bana en çok kızdığı noktada bu
Ama napim
O yüzden zor geldi ama ben şafağı 158 güne göre ayarladım
Eğer daha erken gelirse sevinirim hem de çoookk
Şimdi nasılsa işin başındayız evet eklemek zor ama alışmak daha kolay
Son günler ben gelemiyorum derse çok üzülürüm
Bi de ben yemin törenine filan da gidemeyeceğim çok koyar:44:
Yıldönümümüz,doğum günüm hep o askerdeyken geçecekkkk ühühühü
Ama yıldönümümüz için gidemeyecek olursam bile güzel planlarım varrrrrr
mesaj atmayı kesicek kadar kötü bi konuşma mı oldu :44:
ama sonuçta işten çıktın mı diye de sormuş bak yine seni merak etmeden yapamamış
sen içini ferah tut akşam konuşursunuz belki
Kızlar benim eşimde ankara mamak'ta sonra çankaya'ya geçecek usta birliği içinben 347. uzun dönem yareniyim =) ağustosta gitti nişanlım canım ankara mamakta yedek subay yani daha acemlik orda kısmetse kasım 1 de izimir yolcusu. Bende malatyadan beklemedeyim işte =) Bizim şafak çok daha saymaya başlamadım bile[/QU
benim nişanlımda ankara mamakta bizimki kısa dönem ayın 31 nde dağıtım var.seninki biraz daha orda kalcak demek ki ama yine çok şükür izmir çıkmış bizimki urfa gerçi artık heryer tehlikeli ama... allah hepimizin yardımcısı olsun geçer inşallah bu günler...
Triplii ablacığım :))
dün ailecek abimin nişanlısına gidiyorduk ki yolda aradı akşam 9falandı sanırım saat. artık eğitimleri başlamış ya çok yoğunlarmış.silah atışı falan yapıyorlarmış. kısa konuştuk içtima olacakmış. herhalde yemin töreni için çalıştırıyorlar. annem diyor ki babama metin biz izleyeceğiz diye mi canlarını çıkarıyorlar kimse izlemesin rahat rahat dursunlar,yazık diye :))
bütün oteller falan dolmuş. babam konak bulmuş merkezden uzaktaymış ama olsun. nişanlısı falan hep beraber gideceğiz babam abimle kalacak biz döneceğiz. abim sarışındır. bir kere bakıp ten renklerini yazıyorlarmış kağıda. abime bakmışlar esmer yazmışlar. abim demiş ben esmer değilimhani esmersin işte demişler. yani gidince abimi tanıyamayabiliz bayağı yanmışlar herhaldee :)
yok kuzum kavga etmedik allaha şükürler olsun kesin sorun vardır kavga olmuştur ondn konuşamıyordur akşam alcam ifadesini
sevinir inşallah şekerim benm :) sen de aklına bişi glirse yazzbnm aklıma bişi gelrise ben de yazarım , sprz olur :)
Şeyma kuzum şimdi aradı benim askerimde. Eğitimler başlamış, yorulmuşlar. Komutan çağırdı kapattı. Bu arada kantine kontör bugün gelmiş ama gelir gelmez bitiyormuş. Gerçi bizimkinin ihtiyacı yokmuş ama yakında başlarmış. Bir de o kapattı ben aradım bende çaldı ama orda çalmıyoırmuş o ahizeyi çalmadan kaldırmış ben çıktım telefona çok komik oldu. Silahla bugün 5 atış yapmışlar yarın 9 tane yapacaklarmış, kulaklar gitmiş bir de kapkara olmuş. Bingöl'e gitcek kişi sayısı 300 küsur kişiymiş ama koğuşları 20 kişilik ayırmışlar.
Chelzy'cim bizimki de hastalık başlangıcı daha revir ana baba günüymüş oraya giden daha beter olur diyor ama sesi falan değişmeye başlamış yavrumun.
aiyy tamam bakalım inş gidebilirim ben bide küçük notlar tutuyorum günlük gbi bişi onu vercem, işte sen yoksun ama şöle oldu falan diye sizde yapabilirsiniz,
ben askerde değilkende yapardım uzak olduğu için çok severdii, hoşuna giderdii, :44::44:
evet alışsınlar bencedeseneye bugünlerde bize yardım ediyo olurlar inşallah
bende günlük gibi bişey tutuyorum her gün yazamasam da :)
onu da gelince vericem..
inş gidersin sen de görürsünn
Kızlar benim eşimde ankara mamak'ta sonra çankaya'ya geçecek usta birliği için
canım seninki nasıl yapıyor uzun mu kısa mı benim askerim mebs okulunda kısa dönem aynı yerdedirler belki...
bende günlük tutuyorum kızlar eşimde orda tutuyor gelince okuyacağız inşallah hem çocuklar için hatıra olur ilerde inşallah
benim tuttuğum günlüğü annesi yakalamış okumuş hepsini aslına pekte mantıklı bir fikir değilllll hatırlasıkça canım sıkılıyo belki de vermem ben rahatlıyorum yazdıkça o bile yeterr :26::26:
benim tuttuğum günlüğü annesi yakalamış okumuş hepsini aslına pekte mantıklı bir fikir değilllll hatırlasıkça canım sıkılıyo belki de vermem ben rahatlıyorum yazdıkça o bile yeterr :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?