• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hosbuldum canımmmm bak sen surukledın benı buralaraaa:17:

ay evet alışılmıyor ama bıraz bastırmak zorunda kalıyorsunuz içinizdekileri..cabuk gecer inş..hepinize.yemın törenı oldugu gun dagıtmışlardı bızım denızcılerı. sizinkilerde mı ogun dagılacaklar

iyi ki sürükledim bilgi alıyorum senden :1::1:
yemin töreninin olduğu gün dağıtım varmış canım
işte 7 sinde tören sonra memlekete gelmeyi planlıyor tabi memlekete yakın yer çıkarsa :31:

Son düzenleme:
bizimde 22 kalır mi acaba zaman sanki hiç geçmiyor daha 24 gün oldu gideli

ilk zamanlar her ıkı tarafada gecmıyor gunler sonra ustabırlıgınde bıraz alısılıyor..simdi bizim 22 gunumuz var ınanaın son gunler hiiiiiiç gecmıyor..askım sıkılıyoruz artık burda dıyo cam sıkıntımızdan konusmak bıle ıstemıyoz bırbırımızle dıyo..hrgun yenı eglence cıkarmaya calısıyorlar işte bugunde safagı az kalanları ıslatmıslar askımda ıslanmıs uzun donemler ıslatmıs bızımkılerı

iyi ki sürükledim bilgi alıyorum senden :1::1:
yemin töreninin olduğu gün dağıtım varmış canım
işte 7 sinde tören sonra memlekete gelmeyi planlıyor tabi memlekete yakın yer çıkarsa :31:

hıım evet aynen canım bizim memleket kayserı hataydan sonra mugla cıkınca biz yemın torenıne gıdemedık o geldı bı gece kaldı ertesı gun aksam gıttı..

hıım evet aynen canım bizim memleket kayserı hataydan sonra mugla cıkınca biz yemın torenıne gıdemedık o geldı bı gece kaldı ertesı gun aksam gıttı..

inşallah bizimde yakın bi yer olur.
izmire uçak bileti bakıyorum hep. bi gece bile olsa gelicem dedi. ama karadeniz çıkarsa biraz zor olur gelmesi
haftaya belli olacak diye söylendi hep
çabuk geçse şu 7 gün
sabırsızlandım iyice

evet bı hafta falan önce belli oluyor bizimki 4 yada 5 gun once ıdı tam hatırlamıyorum ama

sizinkiler 28 nisanda belli olmuş yemin töreni de 4 mayıs sanırım
bi hafta önce olmuş oluyor o zaman

sevgilim usta birliği için ayın 1 i dedi...bakalım bende o günü bekliyorum
inşallah 1 inde açıklanır.

inşallah bizimde yakın bi yer olur.
izmire uçak bileti bakıyorum hep. bi gece bile olsa gelicem dedi. ama karadeniz çıkarsa biraz zor olur gelmesi
haftaya belli olacak diye söylendi hep
çabuk geçse şu 7 gün
sabırsızlandım iyice

sabret bakalım rahat edecegı yer cıksında uzaklık dert değilll...ay canım ya bizde dun askımın ucak donus bıletını aldık az kaldıgını bıletı elıme alınca daha ıyı anladımmm gelıyo askımmmm gelıyooo

evet canım yemın törenı 4 mayıstı. ogun aksama geldı..darısı sıze inşallah acıklarlar aksatmazlar o gun..

banada 30 ağustosta falan belli olur dedi nişanlım.
artık belli olsun ya ölcem meraktan :27:

sabret bakalım rahat edecegı yer cıksında uzaklık dert değilll...ay canım ya bizde dun askımın ucak donus bıletını aldık az kaldıgını bıletı elıme alınca daha ıyı anladımmm gelıyo askımmmm gelıyooo

sonunda hasretlik bitiyor ne güzel
Allah bize de nasip etsin :nazar:

amiiiinn inşallah kızlarrrr darısı sızlereeee

biiiz buralara gelene kadar varya canımız cıktı bızım topıktekılerle...plakalara gecsek dıye dua ederken plakalarda az kaldı...su an ama cok manyak bı durumdayımm hanı derlerya gözümde yada burnumda tütüyor dıye ve daha bırsuru hasrete daır atasozunu tek tek yasadımm yasıyorummm..resmen kocam gözumun onunde baskasına bakıyorum ama o orda sankı gercekten bunları yasadım..meger gercekten tutuyormus gozunun onunde..

amiiiinn inşallah kızlarrrr darısı sızlereeee

biiiz buralara gelene kadar varya canımız cıktı bızım topıktekılerle...plakalara gecsek dıye dua ederken plakalarda az kaldı...su an ama cok manyak bı durumdayımm hanı derlerya gözümde yada burnumda tütüyor dıye ve daha bırsuru hasrete daır atasozunu tek tek yasadımm yasıyorummm..resmen kocam gözumun onunde baskasına bakıyorum ama o orda sankı gercekten bunları yasadım..meger gercekten tutuyormus gozunun onunde..

bizimde şimdiden canımız çıkmaya başladı. ama ne yapalım onlara moral destek olmak için belli etmemek gerek...
plakalara gelince sanırım daha çabuk geçiyor günler ama son 15-20 gün bunaltır resmen...
Allah sabır versin askerlerimize onların en çok buna ihtiyacı var :31:

bizimde şimdiden canımız çıkmaya başladı. ama ne yapalım onlara moral destek olmak için belli etmemek gerek...
plakalara gelince sanırım daha çabuk geçiyor günler ama son 15-20 gün bunaltır resmen...
Allah sabır versin askerlerimize onların en çok buna ihtiyacı var :31:

evet aynen dediğin giib canım gunler oyle gecıyor...önemlı olan destk olmak.bu iş encok gerıde bekleyene düşüyor..ben evlıyım bir cocugum var calısmıyorum veeee evımı kapatıp memleket kaynanamların yanına geldımm ne rezıllıkler yasadıgımı bızım kızlar ıyı bılır..ama ne var eşim var ve ben ona destk olmak zorundayımm.. bunun için ayaktayımmm..

Back
X