hosbuldum canımmmm bak sen surukledın benı buralaraaa
ay evet alışılmıyor ama bıraz bastırmak zorunda kalıyorsunuz içinizdekileri..cabuk gecer inş..hepinize.yemın törenı oldugu gun dagıtmışlardı bızım denızcılerı. sizinkilerde mı ogun dagılacaklar
kizlar bugun uzun donemlermi gidiyor heryerde turk bayraklariyla konvoylar var
kizlar bugun uzun donemlermi gidiyor heryerde turk bayraklariyla konvoylar var
bizimde 22 kalır mi acaba zaman sanki hiç geçmiyor daha 24 gün oldu gideli
iyi ki sürükledim bilgi alıyorum senden
yemin töreninin olduğu gün dağıtım varmış canım
işte 7 sinde tören sonra memlekete gelmeyi planlıyor tabi memlekete yakın yer çıkarsa
evet canım dünden başlamışlardı
evet canım dünden beri gidiyorlar Allah sağ salim dönmelerini nasip etsin hepsinin...
hıım evet aynen canım bizim memleket kayserı hataydan sonra mugla cıkınca biz yemın torenıne gıdemedık o geldı bı gece kaldı ertesı gun aksam gıttı..
hıım evet aynen canım bizim memleket kayserı hataydan sonra mugla cıkınca biz yemın torenıne gıdemedık o geldı bı gece kaldı ertesı gun aksam gıttı..
adanada yokmu ya bi tek ben mi varımmmmm adanayı bekleyennnn
evet bı hafta falan önce belli oluyor bizimki 4 yada 5 gun once ıdı tam hatırlamıyorum amanereye gidicekleri yemin töreninden bi hafta önce mi belli oluyo ?
evet bı hafta falan önce belli oluyor bizimki 4 yada 5 gun once ıdı tam hatırlamıyorum ama
inşallah bizimde yakın bi yer olur.
izmire uçak bileti bakıyorum hep. bi gece bile olsa gelicem dedi. ama karadeniz çıkarsa biraz zor olur gelmesi
haftaya belli olacak diye söylendi hep
çabuk geçse şu 7 gün
sabırsızlandım iyice
sizinkiler 28 nisanda belli olmuş yemin töreni de 4 mayıs sanırım
bi hafta önce olmuş oluyor o zaman
sevgilim usta birliği için ayın 1 i dedi...bakalım bende o günü bekliyorum
inşallah 1 inde açıklanır.
sizinkiler 28 nisanda belli olmuş yemin töreni de 4 mayıs sanırım
bi hafta önce olmuş oluyor o zaman
sevgilim usta birliği için ayın 1 i dedi...bakalım bende o günü bekliyorum
inşallah 1 inde açıklanır.
sabret bakalım rahat edecegı yer cıksında uzaklık dert değilll...ay canım ya bizde dun askımın ucak donus bıletını aldık az kaldıgını bıletı elıme alınca daha ıyı anladımmm gelıyo askımmmm gelıyooo
sonunda hasretlik bitiyor ne güzel
Allah bize de nasip etsin
amiiiinn inşallah kızlarrrr darısı sızlereeee
biiiz buralara gelene kadar varya canımız cıktı bızım topıktekılerle...plakalara gecsek dıye dua ederken plakalarda az kaldı...su an ama cok manyak bı durumdayımm hanı derlerya gözümde yada burnumda tütüyor dıye ve daha bırsuru hasrete daır atasozunu tek tek yasadımm yasıyorummm..resmen kocam gözumun onunde baskasına bakıyorum ama o orda sankı gercekten bunları yasadım..meger gercekten tutuyormus gozunun onunde..
bizimde şimdiden canımız çıkmaya başladı. ama ne yapalım onlara moral destek olmak için belli etmemek gerek...
plakalara gelince sanırım daha çabuk geçiyor günler ama son 15-20 gün bunaltır resmen...
Allah sabır versin askerlerimize onların en çok buna ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?