evet aynen dediğin giib canım gunler oyle gecıyor...önemlı olan destk olmak.bu iş encok gerıde bekleyene düşüyor..ben evlıyım bir cocugum var calısmıyorum veeee evımı kapatıp memleket kaynanamların yanına geldımm ne rezıllıkler yasadıgımı bızım kızlar ıyı bılır..ama ne var eşim var ve ben ona destk olmak zorundayımm.. bunun için ayaktayımmm..
Yemin töreni hazırlıkları başladııııbugün kuaföre gittim saçları boyattımm yarında elbise arayışı içine giricem heyecan dorukta
evliyken hele de çocukluyken hepten zor canım
kaynanayla kalmak zor bi süreç olmuş senin için ama eşin gelince evinize geçiceksiniz dimi ?
çalışma imkanın yok muydu ne bileyim kayınvaliden falan çocuğa baksaydı ?
çalışırken en azından kafan oyalanırdı :44:
yok canım farklı ssehre gelınce calısma ımkanımda olmadı işte oylee..evet evımıze gıdecez canım iple cekıyorum evıme gıtmeyıı..kanepemı yatagımı yastıgımı yorganımı özledımmm...öpüyorum siziii ben kacıyorum
yok canım farklı ssehre gelınce calısma ımkanımda olmadı işte oylee..evet evımıze gıdecez canım iple cekıyorum evıme gıtmeyıı..kanepemı yatagımı yastıgımı yorganımı özledımmm...öpüyorum siziii ben kacıyorum
anladım canım
yine gel aramıza iyi geceler
gelirimmm yıne... iyi gecelrrrr...hızlı safak atmalar...
canım adanayı beklemiyorum ama adanada yaşıyorum emin ol askerin güzel bir yerde rahattır burası. neresinde yapıyor?
püff
saatler geçmek bilmedi bu gece
Bana da
Saçma sapan dolanıyorum nette uykum da yokk
püff
saatler geçmek bilmedi bu gece
film izleyin kızlar kafa dağıtıyr vakit geçiyor aşk filmi izleyip zırlıyorum sürekli bennnn
banada dün gece aynısı olmştu sıkıntıdan napıcağımı bilememiştm
hem pc başındayım
bi yandan tv de v for vendetta var ona bakmaktayım
bi yandan sigara ve kahve keyfi yapıyorum
bunların hepsi vakit geçmesi için
Sonra gecti mi:) formülü var mı. Moda bloglarına takıldım bı de yattiiiım yerden.. Gözlerim sası oldu
Ooohhh ..çok özendim :)) Bende terasta uzandım cekirdek yiyorum :) sigara icin yaniyorummmm ama bu gece evimde değil annemlerde kaldığından ve babam kendi günde nerdeyse 2 pakt içmesine rağmen benim içmeme delirdiginden yatmasını bekliyorummm.. Hadi babacimmm uyu artikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?