347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evliyken hele de çocukluyken hepten zor canım
kaynanayla kalmak zor bi süreç olmuş senin için ama eşin gelince evinize geçiceksiniz dimi ?
çalışma imkanın yok muydu ne bileyim kayınvaliden falan çocuğa baksaydı ?
çalışırken en azından kafan oyalanırdı :44:

Yemin töreni hazırlıkları başladıııı bugün kuaföre gittim saçları boyattımm yarında elbise arayışı içine giricem heyecan dorukta

Supperrrr :) ben de Yrn gidicem kuaföre.. Elbise alırsan netten resmini bulup koyar mısın fikir olsun :) ben de Yrn bakinicam bişeyler ...

yok canım farklı ssehre gelınce calısma ımkanımda olmadı işte oylee..evet evımıze gıdecez canım iple cekıyorum evıme gıtmeyıı..kanepemı yatagımı yastıgımı yorganımı özledımmm...öpüyorum siziii ben kacıyorum

anladım canım
yine gel aramıza iyi geceler

Hadi gözün Aydın şimdiden çok az kalmış darısı basimizaaa
Ben de evliyim cocuk düşünmeye de başlamıştık yavaş yavaş .. Askere doktora yapmadan gitmem diyordu.. Sonra aniden vazgeçti gitti çocukluyken daha da zordur,, ama zoru asmissiniz çok çok az kalmiss.. Esine evine yastığına salonuna kavuşursun inşallah bi an önce .. İyi gecelerrr

canım adanayı beklemiyorum ama adanada yaşıyorum emin ol askerin güzel bir yerde rahattır burası. neresinde yapıyor?

adana il jandarmada, burda herkes buldu birilerini oda söylüyor ama konuşamıyoruz sık sık, nasıl olduğunu bilemiyorum, yemin töreninden sonrada adanada kalıcak merkezdeymiş galiba internetten bayağı bi okudum yanında aqua park falan varmışş, 50 kişilermiş ama insan yinede tedirgin oluyor :18::18:

iyi geceler kızlar:80:
nasılsınız? girmeyeli baya sohbet ilerlemiş hepsini okuyupta geldim
hazırlıklar falan başlamış bu hafta zaman çabucak geçer heralde kıyafetti saçtı falan derken
giz'cim bu arada doğum günün kutlu olsun sevdiğinle nice mutlu yıllara inşallah

film izleyin kızlar kafa dağıtıyr vakit geçiyor aşk filmi izleyip zırlıyorum sürekli bennnn

Tüm yabancı dizileri izliyorum sırayla sezon sezon :)))))
Bi de çok saçma ama yemin torenine ne giyilir yazdığımda bu topici bulmuş diğer sayfalara bakmamıştım , şimdi onlara bakıyorum :) vaaar ol guugıl

hem pc başındayım
bi yandan tv de v for vendetta var ona bakmaktayım
bi yandan sigara ve kahve keyfi yapıyorum
bunların hepsi vakit geçmesi için

hem pc başındayım
bi yandan tv de v for vendetta var ona bakmaktayım
bi yandan sigara ve kahve keyfi yapıyorum
bunların hepsi vakit geçmesi için

Ooohhh ..çok özendim :)) Bende terasta uzandım cekirdek yiyorum :) sigara icin yaniyorummmm ama bu gece evimde değil annemlerde kaldığından ve babam kendi günde nerdeyse 2 pakt içmesine rağmen benim içmeme delirdiginden yatmasını bekliyorummm.. Hadi babacimmm uyu artikkkk

ninni söyle babana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…