Merhaba kızlar aranıza yenı katıldım bnm nısanlımda 347. dönem olarak manısa kırkağaca gitti askeri orada olan var mı?
yok canım benim direk 460exclusive uzun dönem 347. dönemden misin?
konuyu anlamadım ama bişeyler dönüyo başka topikfalan ama analamadım yanisenin gibi misafire can kurbaaann
Yok canım ne misafirliği o da müdavimlerimizden.
yok canım benim direk 460hatta şuanda şafak 103...
konuyu anlamadım ama bişeyler dönüyo başka topikfalan ama analamadım yani
evt ben çok eskilerdenimmmmsizlerede can krban
Aramıza hoşgeldin canım benim. Topicimiz bir asker yareni daha kazandı ne mutlu.
Dedem sağlık memuruydu benim kırkağaçta yaşamışlar uzunca bir dönem. Manisa'nın birazcık daha nezih bir semti diye biliyorum ama askerlik hakkında bilgim yok ne yazıkki.
kendi soru kısmımla ilgili anladım canım =))) Allah kavuştursun
saol balım senide allah kavuştursun sen ? nerde nasıl kısa dönem uzun dönem ?
ben 347. uzun dönem yareniyim =) ağustosta gitti nişanlım canım ankara mamakta yedek subay yani daha acemlik orda kısmetse kasım 1 de izimir yolcusu. Bende malatyadan beklemedeyim işte =) Bizim şafak çok daha saymaya başlamadım bile
iskenderunlu kızlar
ben bugün konuştum sevgilimle
2 saat önce aradı ben kuafördeydim çok fazla konuşamadık
eğitim yapmışlar yine bugün yorulmuşlar baya...
bi onu öğrendim. bi de işte uçak biletleri hakkında falan konuşabildik. akşam ararsa daha detaylı konuşuruz.
kuaförde fön makinasının sesi falan iyice gürültü oldu kapat aşkım sen madem rahat rahat işini hallet dedidüşünceli aşk ya
iskenderunlu kızlar
ben bugün konuştum sevgilimle
2 saat önce aradı ben kuafördeydim çok fazla konuşamadık
eğitim yapmışlar yine bugün yorulmuşlar baya...
bi onu öğrendim. bi de işte uçak biletleri hakkında falan konuşabildik. akşam ararsa daha detaylı konuşuruz.
kuaförde fön makinasının sesi falan iyice gürültü oldu kapat aşkım sen madem rahat rahat işini hallet dedidüşünceli aşk ya
ben evden dışarı adımımı atamıyorum arar da duymam diye iyice bakımsız kaldım ya
haftaya kendimi bi bakıma alıyım bari yemin töreni öncesi şu saçlarımı falan kestiriyim de güzel görsün beni :)
ben bugün sesini duyamadım ama sizlerden haber alıyorum ya o da rahatlatıyor beni.
sırf sıra beklememek için aramıyodur benim tembelim
var var
kız ben seni şekerle karıştım bi komik duruma düştüm bilemezsinnbana diyo beni briyle karıştrdn sen
ben şimdi askeriyeyi aramayı düşünüyorum bakalım numaralarına bakıcam netten
allah seni ne etmesin kız
haliyle o da şaşırmıştır
sen ısrarla hayır seninki mert demişindir
valla öyle dedim şeker diyokibi yanlışık var diyo bendiyorum bi yanlış yok sendin o iyi hatırlıyorumben iyi miyim acaba onu hatırlamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?