• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben şimdi askeriyeyi aramayı düşünüyorum bakalım numaralarına bakıcam netten

Sedulu ve merci ben de askeriyenin telefonu var. 03266189949 Gecen gun hic konusamadik diye aradim acanlar gayet kibar istediginiz hatti bagliyor. Merci bizimkiler ayni bolukteydi Dahili numarasi 2358. Sedullu seninkinin bolugu farkli dahili numarasini bilmiyorum oyuzden :( ben aradim iste numarayi dahiliyi bagladilar adini soyadini verdim cagirdi arkadaslari utandi biraz benmki acil bisi olmadikca arama dedi :)

Yemin töreni hazırlıkları başladıııı :52: bugün kuaföre gittim saçları boyattımm yarında elbise arayışı içine giricem heyecan dorukta :52::27:

bende konuştum bugün ama içtima var ne zaman olucağı belli olmuyo gitmem lazım dedi hemen.
yarın ararım rahat rahat konuşuruz dedi bende hiçbişey soramadım. bulgur pilavı yemekten bıkmışlar :1:
ee beyaz pilavdan daha sağlıklı ye işte dedim, hergün nohut bulgur pilavı var dedi. normalde de çok seçicidir zaten herşeyi yemez
kesin aç kalıyo oralarda bütün gün tost yiyo. neyse gelince ben onu kuş sütüyle beslerim :16:

Haha canım bizimkide sürekli patates yemeği oluyor sadece içindeki etin şekli değişiyor dedi :27:
Bi gün kıyma bi gün parça et bi gün de köfte şeklinde filan dedi :52:

Doymazsa da bisküvi,hamburger geçiştirir canım
Evet evet hamburger bile varmış :D

:53:

slm kızlaaararrr nasılsınız ben 345 kısa dönem yarenıyım sizlere bir bakayım dedım..askerlerınız hangı gun teslım oldu .*.*safagınız 146 yı gösterıyor..aaaaahhh ahhhh askım ilk gıttıgınde de netın basında delı dıvane olmustum safaktı terhıs dı nedır nasıldır derken bizde 22 gun koyduk gerıye darıısı sızlere canlar...

bu arada safak matıgınız doğru bir şekılde yedeksubay tk sitesıde dank dıye karsınıza cıkıyor bılgınıze ...biz bizim kızlarla cok safak tartısması yapmıştık..şimdi aynı kanaatteyız ..

Sedulu ve merci ben de askeriyenin telefonu var. 03266189949 Gecen gun hic konusamadik diye aradim acanlar gayet kibar istediginiz hatti bagliyor. Merci bizimkiler ayni bolukteydi Dahili numarasi 2358. Sedullu seninkinin bolugu farkli dahili numarasini bilmiyorum oyuzden :( ben aradim iste numarayi dahiliyi bagladilar adini soyadini verdim cagirdi arkadaslari utandi biraz benmki acil bisi olmadikca arama dedi :)

çok sağol canım ya bu numarayı netten bulamadım hiç başka başka numaralar vardı.
kaydettim hemen elimde bulunsun...
bende acil bi durum olmadıkça aramam zaten her gün o arıyor.
son 2 hafta acemiliğin bitmesine :27:

Haha canım bizimkide sürekli patates yemeği oluyor sadece içindeki etin şekli değişiyor dedi :27:
Bi gün kıyma bi gün parça et bi gün de köfte şeklinde filan dedi :52:

Doymazsa da bisküvi,hamburger geçiştirir canım
Evet evet hamburger bile varmış :D

:53:

öyle yapıcak artık ama bu sefer de kilo alcak diye korkuyorum
önümüzdeki temmuz gibi evlenmeyi düşünüyoruz ozamana kadar verdiremem ben ona o kiloları :1:

slm kızlaaararrr nasılsınız ben 345 kısa dönem yarenıyım sizlere bir bakayım dedım..askerlerınız hangı gun teslım oldu .*.*safagınız 146 yı gösterıyor..aaaaahhh ahhhh askım ilk gıttıgınde de netın basında delı dıvane olmustum safaktı terhıs dı nedır nasıldır derken bizde 22 gun koyduk gerıye darıısı sızlere canlar...

bu arada safak matıgınız doğru bir şekılde yedeksubay tk sitesıde dank dıye karsınıza cıkıyor bılgınıze ...biz bizim kızlarla cok safak tartısması yapmıştık..şimdi aynı kanaatteyız ..

hoşgeldin canım :16:
ilk zamanlar bana da çok koymuştu ama şimdi yavaş yavaş alışır durumdayım
2 hafta sonra onu görmenin heyecanı da var tabi o yüzden günlerim sakin geçiyor...
bende şafak için yedeksubay tk dan bakıyorum.. sevgilimde orayı söylemişti
şimdi herkes bi ayrıma düştü ama şöyle bişi söyleyim kızlar
askerlik 5 ay 5 gün fakat her ay 30 çekmiyor. yani ağustos, ekim, aralık 31 yani 3 ay da ekstradan 3 gün var ve bu durumda 158 gün yapar hesap...
neyse tabi herkesin kendi sayma yöntemi farklı :34:

bizimde 22 kalır mi acaba zaman sanki hiç geçmiyor daha 24 gün oldu gideli

bu arada benim eşim hatay iskenderunda denızcı ıdı sımdı marmarıste bilginize arkadaslar varsa aynı yerde olan sorusu olan mesaj atın yardımcı olurum.

çok sağol canım ya bende de yoktu telefonu acil durumlar için iyi oldu verdiğin.
gerçi allah kısmet ederse 2 hafta sonra aramamıza gerek kalmıcak :)

hoşgeldin canım :16:
ilk zamanlar bana da çok koymuştu ama şimdi yavaş yavaş alışır durumdayım
2 hafta sonra onu görmenin heyecanı da var tabi o yüzden günlerim sakin geçiyor...
bende şafak için yedeksubay tk dan bakıyorum.. sevgilimde orayı söylemişti
şimdi herkes bi ayrıma düştü ama şöyle bişi söyleyim kızlar
askerlik 5 ay 5 gün fakat her ay 30 çekmiyor. yani ağustos, ekim, aralık 31 yani 3 ay da ekstradan 3 gün var ve bu durumda 158 gün yapar hesap...
neyse tabi herkesin kendi sayma yöntemi farklı :34:

hosbuldum canımmmm bak sen surukledın benı buralaraaa:17:

ay evet alışılmıyor ama bıraz bastırmak zorunda kalıyorsunuz içinizdekileri..cabuk gecer inş..hepinize.yemın törenı oldugu gun dagıtmışlardı bızım denızcılerı. sizinkilerde mı ogun dagılacaklar

bu arada benim eşim hatay iskenderunda denızcı ıdı sımdı marmarıste bilginize arkadaslar varsa aynı yerde olan sorusu olan mesaj atın yardımcı olurum.

ne güzel az kalmış sizin kavuşmanıza biz de o günleri görebilicezmi acaba
sanki hiç geçmiyo günler :31:

inşallah canım benim ferah tut içini yemin törenine gelmeyi düşünüyor musun

canım aslında ilk önce gideyim diyordum ama sonra yemin töreninden sonra iki gün yol izni olcak deyince plan yaptık o adanaya gelcek yemin töreninden sonra uçak bileti aldım aşkıma burdan göndercem birliğine ama bir aksilik olabilir diyo çok üzüyor beni bu durum. burda hiç bişe net değil pazarteside bırakabilirler bizi diyo bilmiyorum napcaz... biletin yanması bişe değilde onu görememek işte o çok kötü:((.

Back
X