Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sev faaaaa ne yapıyosuuuunnnn
İyiiimm canım alamadığım pantalon dısında:) sen nasılsın bakalım
ya dun askımın ucak bıletını aldık biletı elıme alınca anladım artık az kaldıgını ve askımın gelecegını...hızlı gecsın zaman artık dayanamıyoruuummm..
masllah canım ne iştah ya..askının hasretı alısverıs seklınde mı cıkıyor dısarııı![]()
hııım anladım ay ben aldım askım gelınce gıyeceklerımı iç dış hepsı hazır ama benım tek sanssızlıgımmm kaynanamlardayıızzz rahat değiliz yanııı
Anladım canım bende kayınvalidemlerle kaldım bir ay ama kendi evimde iyi gecti oyuzden sıkıntı olmadı simdi annemlerdeyim bende kız kardesimde var takılıyoruz öyle:) SEnin kavusman daha büyük mutluluk olucak hem esine kavuscan hem ordan kurtulcan:)
ahhh vallahı oyle olcak bılıyosunuz neler yasadıgımı...bı glsede gıtsek evımızeeee...kurban bayramını 3 ayrı mutlulukla kutlayacam valla..1. zaten bayram ondan 2. askım geldı ve yanımda 3.ise evimdeyiiimmmmm...
Bayramda evde olabilecekmisiniz ki aynı sehirde mi oturuyordunuz kayınvalidenlerle
yok kayınvalıdemler sımdı kayserıde bizim ev nevsehırde canım ..ilk gün evimde olurumkesın.. buyuk ıhtımal ıkıncı gun gelırız kesın kocamın ıyıne ıznı olmaz ıkı gun kalır gerı dönerız
ben kacıyorum sevfa cım senı yıne yanlız koyacaz burdacanım ya..ama gıtmk lazım işte..neyse yıne görüşürüz inşallah..allah yardımcımız olsun canım..iyi gecelerrrr..![]()
İyi ozaman canım ama bayram izni 10 güne uzatılabilir falan diyorlar bide:) Yinede yanında kocan olcak bee nereye giderseniz gidin yani hem sen evde gedikli olcaksın artık kac aydan sonra:)
kizlaaaaaaarrr iyi ki varsiniz ya.buraya gelince rahatliorum resmen.hepinizi opuyorummmm muckkkk
ahhhhahhhh canım benım bizde senı öpüyoruzzzz... uzun zamandır öpülmedim özledim yaaaa...![]()