Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz bir nebze daha şanslıyız gittiği yer ankara polatlı. kalabalık değil. istediği zaman arayabiliyor. 15 günlük eğitimden sonra yeni yere gittiğinde tel sıkıntı olamyacak serbest olacak
benimkide ankara etimesgut
benim esim ustabirliginde izne bile cikamicak.cikarmiolarmis hakkari de(
usta birlik belli mi bizimki belli değil nisan sonu belli olacak
usta birlik belli mi bizimki belli değil nisan sonu belli olacak
benim esim ustabirliginde izne bile cikamicak.cikarmiolarmis hakkari de(
canım benim. inş. tez zamanda kavuşun kısa dönem mi
evet ikisi bir belli oldu esimin.sizinki neden oyle olmus ki??ya da bizim ki neden boyle oldu?
mesaj sürem 10 dk beklemem lazım ama burdan yazayım acemilik ankara etimesgut ustalık konyaya çıktı. Müsait olduğunda arar canım üzülme![]()
evet kisa donem.sizin ki?
seninkinin yeri iyimis sanlisin tatlim.benimkisinin yeri biraz urkutucu(
sizin ona moral vermeniz lazım. siz güçlü olun. bak 5 ay sonra gelecek. benimki isse seneye şubatta gelecek
evet cnm şanslıyız ama üzülme sende korkma hep dua et aklına kötü birşey getirme tatlım![]()
esim bugun gitti.cok agladim uzuldum.insalla herkesin sevdigi tez zamanda bitirir askerligini((
acemibirlik: hatay serinyol
ustabirlik: hakkari cukurca
Benimde eşim hatay serinyol ustabirlik tunceli arayabildimi acaba seni ben daha konuşamadım
343.dönem tunceli hozat benim askerim de canım..
Gerçekten mi bizim hiçbir fikrimiz yok tunceli hakkında biraz endişelendim ben tunceliyi duyunca ama birde jandarma olucak nasıldır acaba?