eşin nerde asker dolunay bizimkilerde konser vardı bugün caz konseri:))
kızlar bende sankiözledim gibiyim...ama ona kızgınım ya bazen sankı kızgınlıgım önümüze gecıyor..
oda oğlunu özlemiş en coookkkkoffff nebileyim işte...
neden kızgınsın dolunay??
illa evli olmak gerekmiyor aslında, ben de çok çok özledim. meğer ne kadar çok elim ayağım olmuş burada yanımdayken, şimdi o yokken herşey anlamsız ve salak.. yanımdayken sürekli saçlarımın bi noktasını okşadığı için ya da sürekli yüzümü sevdiği için uyuz olduğum adama gelse tüm yüzümü çıkarıp versem keşke. gelse bi sarılsa, bi kocaman sarılsa keşke..
sevdiceğimin sesini duymak çok keyifli, birlikte tatil planı yapmak da öyle... herşeyin bitmesi için sadece 142 gün kaldı..
oooo canlarım ya herkez kuruyo hakkaten tatıl planı...sey bende kendim ayarlamaycalısıyorum onun haberı yok ve boyle bişey onun aklına bile gelmez şimdi ama cooooook istememe ragmen olmayacak buyuk ıhtımal canım bırde ona sıkılıyo.... ya ben sıkılmayımde kım sıkılsın...
eşim geldikten sonra buraya yanı kayınvalıdemlere inecek ve haliyle burda bir hafta falan kalcaz hasret giderecek onlar sonra işe baslaması gerekecek hemen ve bizde terimizegidip olanca kosturmanın içine girecez sonra izinde olmayacak ..kös kös evde oturacaz ve benki askımla gezmeyi dolasmayı bi liseli kız gibi cooooook severken..........
söyleyin bana ne yapayım.........
güle güle git canım bakalım....olsun sen gel biz seni hallederiz...
kızlar bu arada takipçizelgesi yaptım askerime altta bakın geriye kalan ay gun hafta..... ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?