Kimsecikler uğramaz olmuş( kızlar nerelerdesiniz,eşlerinizden haber alabiliyor musunuz??
Valla bende heyecanla yemin törenini bekliyorum yarın ona mektup yollayacağım..en sevdiğim şey mektup yazmak:))sürpriz yapıcam:))
Ben her gün ne var diye okumaya geliyorum . Bakıyorum neler var ders alıyorum sizden
slm kızlar ben gldım gecmışe baktım biraz da ...dün eşim aradı. konustuk rahat rahat nasıl aradın kımse yokmu sıra bekleyen ses falan gelmıyo ordan dedim ikindi vakti gibiydi.. yok millet yan tarafa konsere gitti dedi..konsr de deyince oyle anlama bi kadın sanatcımıymış neymiş dedi hep gittilerbirazımız da kaldık ondan oyle rahat aradım dedi...işim yok oyle yerlerde ddı askım gıtmez bılıyorum..valla ne diyeyım gıcık bı durum ama yapıyorlarmış işte...
iyi geceler kızlar
Aşkımla konuştuk bugün yarın 23 nisan kutlamasına götüreceklermiş saat 5te kalkacağız dedi. Sizinkilerde var mı böyle bir durum acaba
aa benimki de acemiliğini orda yaptı. orası çok rahat için rahat olsun. sadece aşırı soğuk oluyordu, bu dönemde gittiği için şanslı. oranın çoğu doğuya gitti. sizinki nerede ?
iyi geceler kızlar
Aşkımla konuştuk bugün yarın 23 nisan kutlamasına götüreceklermiş saat 5te kalkacağız dedi. Sizinkilerde var mı böyle bir durum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?