hayirdir canim ne oldu?
sevgilimle tartıştık aylardır tadımız yok zatenayrılmak istiyo ben istemiyorum ne yapayım biri bana akıl versin
peki ayrilma sebebi ne?ne sebepten dolayi seninle ayrilmak istiyo ki canim?
sevgilimle tartıştık aylardır tadımız yok zatenayrılmak istiyo ben istemiyorum ne yapayım biri bana akıl versin
ne olacak psikolojisi bozuldu bana sardı genehakkari otlucada görev yapıyo şuan onu anlıyorum ama o beni anlamıyo ki nette çok vakit geçiriyormuşum ben sanki ne yapıyorsam
ne olacak psikolojisi bozuldu bana sardı genehakkari otlucada görev yapıyo şuan onu anlıyorum ama o beni anlamıyo ki nette çok vakit geçiriyormuşum ben sanki ne yapıyorsam
canim cidden cok bunalmistir orda.benim esim de hakkari cukurca da.cukurcaya gecerken otluca da 3 gun falan konaklamisti.cok kotu falan demisti.sen de onun ustune gitme.nette takilmiorum de.herseyi soylemek zorunda diilsin ki,
face kullanma dedi kullanmıyorum sırf aklı kalacak diye bugünde bu siteden bahsettim biraz bişey de demedim hani kızlar falan konuşutyoruz dedim demez olaydım..attı şartelleri
bu işte bugünkü olayımız izne geldiğinde de ona az vakit ayırmışım oysa iki günde bir buluştuk ne yapayım benimde ailem var hani bide küçük bi ilçede yaşıyoruz.gittiğinden beri burnumdan getirdi
öyle sandi sanırım evet ama şifremi falan v erdim gir bak ne yaptığıma diye telinden bağlanabilir aslında. tamam dedim madem istemiyosun girmem daha dedim yok diyo zamanında yapacaktın onu diyo
zaten ıraktan yeni geldi daha kafa izni v erdiler bi ay baya fabrika ayarlarına dönene kadar uğraştım. yok kolun açık yok başın açık yok pantolon giyiyosun yok kuzenlerinle konuşuyosun herşeyi o kadar abartıyorkş anlatamam daha yaşımda büyük sayılmaz kaldıramıyorum bende
Ne zaman dönücek askerden? Böyle hata sanada zehir olur eger sürekli böyle yapacaksa bırak katlanma sonra daha zor olur yok böyle diilsede normal haline dönücekse alttan alıcaksın baska caren yok üstüne gitme bi süre ne diyorsa tamam de
valla canim ne desem bilemiorum.biraz kendi haline birak bakalim.ya da sor baska biri mi var da bana bole ters davraniosun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?