kızlar günaydın. eşimin yeni yeri belli oldu. ısparta... dün gece hiç uyumamıştım heyecandan, Aydın da yaşıyoruz İzmir çıksın diye dualar etmiştim ama hayırlısı böyleymiş. yemin törenine 2gün kaldı.
ben şubatın başında gitmek istiyorum bi kere.
Daha sonra 4 mart bizim yıldönümümüz o zaman istiyorum sonrada 17 nisan askerimin d.günü o zaman istiyorum zaten 17 mayısta da o gelecek allah nasip ederse
zemzemcim hep soruyorum ama nerdeydi seninki canım
zamanınız az olduğu için taksi mantıklı olabilir. ama binmeden önce pazarlık yapın. sonra bi süpriz olmasın. hatta sizin gibi yemin törenine gelen birini bulursanız daha iyi olur sizin için tabi :)
keşke bulabilsem aynı şekilde gidicek birinibütün uçakla gidene kadar sohbet edebilirm yoksa uçak bileti fiyatını geçicek taksi parası
günaydınn güzelleeer :))))
izmire gidicek olanlar mesaj atın isterseniz bana. ayrıntılı anlatmıştım ama bir daha anlatabilirim. telefonumu falan verebilirim. indiğinizde napıcam diye düşünürseniz arayabilirsiniz. ben gelemiyorum bari siz gidin(
eveet benimki de önce boşver gelme o kadar erkek arasına demiştim. ilk haftasonu gittiğimde de 1 dakika daha kal diye hesap yapıyordu. ve yanından ayrılıp eve varınca aradığında çok mutluyum ama dağıldım,arkandan bakmak çok zormuş dedi. kıyamam(
tatlım öyle oluyor ki bizim otobüs tüm yemin töreni yolcusuydu herkes kanka oldu otobüste
canım benimki balıkesir ivrindi jandarma karakolunda
kk da sadece benimki balıkesirde galiba
bende 7 mart eşimin doğum günü o hafta sonu gitmeyi planlıyorum allah izin verirse
ayyy inşallah yaao kadar dert ettim ki gece bile rüyamda yetişemedim die koşturuyordum
yetişirsin canım önceleri zaten komutanlar filan konuşuyor onları kaçırsan bile pek bişi olmaz önemli olan yemin anı ve geçiş töreni. hoş benim için en önemli an askerime sarıldığım andı yoksa tören filan bahane :):)
9,30 gbi başladı bizde
canım çok sağol vallahi :) bilmeyenler için -misal ben- ilaç oluyorsun resmen :)
korsan taksi numarası fln biliyor musun , uzak çünkü mesafe aşağı yukarı 60-70 lira yazar normal taksi ile :)
allahtan o sıkıntım yok ailesi 1 gece önce gidicek ve büyük ihtimalle benden önce gidicekler oraya ulaştığımda tek derdim onları bulmak olucakiçim içimi yiyio ye yetişemezsem die offfffffffff
benim sırt çantamdaydı çantanın altlarına koy çamaşırların arasına
bence atkınızın yada berenizin içinde sokun. herşeyi tek tek geçirmiyorlar havaalanı gibi x-ray den.
yada paltonuzun iç cebi varsa oraya. en azından dışardan anlaşılmıcak şekilde.
dediğim gibi otogardan servisin çıkış geliş hızına bağlı. genellikle üçkuyulara hızlıca geliyorlar. üçkuyulardan da en fazla yarım saat sürer.
günaydınn güzelleeer :))))
izmire gidicek olanlar mesaj atın isterseniz bana. ayrıntılı anlatmıştım ama bir daha anlatabilirim. telefonumu falan verebilirim. indiğinizde napıcam diye düşünürseniz arayabilirsiniz. ben gelemiyorum bari siz gidin(
eveet benimki de önce boşver gelme o kadar erkek arasına demiştim. ilk haftasonu gittiğimde de 1 dakika daha kal diye hesap yapıyordu. ve yanından ayrılıp eve varınca aradığında çok mutluyum ama dağıldım,arkandan bakmak çok zormuş dedi. kıyamam(
kızlar, bu arada sabah annesiyle konuştum. narlıdere 2 gün izini vermiş! yani perşembe ve cuma direk izinliler. 1 gün de yol izni(izmirden izmire başka bir yere gidiyor)
toplamda pazar akşamı teslim olacaklarmış.. sabah sabah güzel geldi...
ama 2 gündür sesini duymadım..hastaymış öksürüyomuş ondan aramıyo galiba
şanslısınız bakın en azından ailesi konusunda ben tamamen beni karşılayan kişiye bağlıyım; sevgilim kaybolmamı istemiyormuş.
Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Bilgi almak isterdim ama karşılanacağım için artık o konuda bir sorunum olmayacak. Yine de çok teşekkür ederim herşey için. Yarın yolcuyum...
O zaman bizimkinin ekstra 1 gün izin almasına gerek kalmadı. Süper bir haber.
Bende konuşamadım 2 gündürÇok geçmiş olsun, merak etmeyin iyi olacaktır
benim içinde öyle ama kaydetmek istiyorum o anıileri de çocuklarımıza gösterebilmek için :))
bir an önce geçsin şu zaman artık off
korsan taksi yok pek izmirde. ben geldiğimden beri olduysa da bende numarası yok
normalde o kadar yazar ama binmeden pazarlık yap. çeşmeden 60-70e havaalanına götürüyorlar diye duymuştum mesela yazın. 40 gibi en fazla götürmeleri lazım.
normalde o saat uçağında iş için gelenler dışında kimse olmaz. gezmek için öğlen uçağı tercih edersin daha ucuz olur. kesin vardır oraya gidecek. bulabilirsen çok daha ucuza gelir tabiki
bizim kışlada kameraman vardı zaten vereceklermiş cd olarak yani satacaklar. bu detayı söylemeyi unutmuştum
şanslısınız bakın en azından ailesi konusunda ben tamamen beni karşılayan kişiye bağlıyım; sevgilim kaybolmamı istemiyormuş.
Sevdiğinizi beklemek çokgüzel.... Ama hakkını verip hakkınıda alabilirsen... Ben sevdiğimi hep bekledim okulda ve askerliğinde. Inşallah sizlerde sevdiğinize kavuşursunuz...
inş hayırlısı ile gidebiliriz sevdiceklerimizin yanına.
sen evcide çıkarırsın gidince yanında kalırsın ben sadece gündüz görüşebileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?