343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlı olsun. onda da vardır iyi bişey dert etmeyin :)

canım benimki balıkesir ivrindi jandarma karakolunda
kk da sadece benimki balıkesirde galiba
bende 7 mart eşimin doğum günü o hafta sonu gitmeyi planlıyorum allah izin verirse

zamanınız az olduğu için taksi mantıklı olabilir. ama binmeden önce pazarlık yapın. sonra bi süpriz olmasın. hatta sizin gibi yemin törenine gelen birini bulursanız daha iyi olur sizin için tabi :)

keşke bulabilsem aynı şekilde gidicek birini bütün uçakla gidene kadar sohbet edebilirm yoksa uçak bileti fiyatını geçicek taksi parası

canım çok sağol vallahi :) bilmeyenler için -misal ben- ilaç oluyorsun resmen :)
korsan taksi numarası fln biliyor musun , uzak çünkü mesafe aşağı yukarı 60-70 lira yazar normal taksi ile :)

canım benimki balıkesir ivrindi jandarma karakolunda
kk da sadece benimki balıkesirde galiba
bende 7 mart eşimin doğum günü o hafta sonu gitmeyi planlıyorum allah izin verirse

inş hayırlısı ile gidebiliriz sevdiceklerimizin yanına.
sen evcide çıkarırsın gidince yanında kalırsın ben sadece gündüz görüşebileceğim

ayyy inşallah yaa o kadar dert ettim ki gece bile rüyamda yetişemedim die koşturuyordum

yetişirsin canım önceleri zaten komutanlar filan konuşuyor onları kaçırsan bile pek bişi olmaz önemli olan yemin anı ve geçiş töreni. hoş benim için en önemli an askerime sarıldığım andı yoksa tören filan bahane :):)
9,30 gbi başladı bizde

benim içinde öyle ama kaydetmek istiyorum o anı ileri de çocuklarımıza gösterebilmek için :))
bir an önce geçsin şu zaman artık off

canım çok sağol vallahi :) bilmeyenler için -misal ben- ilaç oluyorsun resmen :)
korsan taksi numarası fln biliyor musun , uzak çünkü mesafe aşağı yukarı 60-70 lira yazar normal taksi ile :)

korsan taksi yok pek izmirde. ben geldiğimden beri olduysa da bende numarası yok
normalde o kadar yazar ama binmeden pazarlık yap. çeşmeden 60-70e havaalanına götürüyorlar diye duymuştum mesela yazın. 40 gibi en fazla götürmeleri lazım.
normalde o saat uçağında iş için gelenler dışında kimse olmaz. gezmek için öğlen uçağı tercih edersin daha ucuz olur. kesin vardır oraya gidecek. bulabilirsen çok daha ucuza gelir tabiki

allahtan o sıkıntım yok ailesi 1 gece önce gidicek ve büyük ihtimalle benden önce gidicekler oraya ulaştığımda tek derdim onları bulmak olucak içim içimi yiyio ye yetişemezsem die offfffffffff

şanslısınız bakın en azından ailesi konusunda ben tamamen beni karşılayan kişiye bağlıyım; sevgilim kaybolmamı istemiyormuş.

benim sırt çantamdaydı çantanın altlarına koy çamaşırların arasına

x-raydan geçirirlerse hissedilir

manisada izin veriyorlardı ya makinelere; bizim şu uğraştığımız şeye bakın. Anlamıyorlar mı sanki

Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Bilgi almak isterdim ama karşılanacağım için artık o konuda bir sorunum olmayacak. Yine de çok teşekkür ederim herşey için. Yarın yolcuyum...

O zaman bizimkinin ekstra 1 gün izin almasına gerek kalmadı. Süper bir haber.
Bende konuşamadım 2 gündür Çok geçmiş olsun, merak etmeyin iyi olacaktır

ne demek. ben sizin bildiğiniz bir ile gitsem eminim siz de elinizden geleni yaparsınız.
şimdiden iyi yolculuklar dilerim :)
ben de yarın akşam ailesini yolcu edicem. çok yakın oturuyoruz. mektuplarımı da yolluycam onlarla :)
evet bugün konuşursak çok mutlu olucam! insan sesini özlüyo çok...

şans a kaldı artık çok teşekkür ederim yine de sana :)

Sevdiğinizi beklemek çokgüzel.... Ama hakkını verip hakkınıda alabilirsen... Ben sevdiğimi hep bekledim okulda ve askerliğinde. Inşallah sizlerde sevdiğinize kavuşursunuz...

şanslısınız bakın en azından ailesi konusunda ben tamamen beni karşılayan kişiye bağlıyım; sevgilim kaybolmamı istemiyormuş.

keşke otobüsle gitseymişim ya bu kadar sıkıntı çekmezdim en azından kendi servisleri olurdu havaalanı öyle ters e kalıyor ki şans artık yetişip yetişememe durumum

inş hayırlısı ile gidebiliriz sevdiceklerimizin yanına.
sen evcide çıkarırsın gidince yanında kalırsın ben sadece gündüz görüşebileceğim

ewet benim o şansım var çok şükür
gidince evci çıkaracağım iki gün benimle olacak yuppiii

offfff içim sıkılıyo çok bunaldım aklımda fikrimde sadece eşim var kafamı toparlayamıyorum
ne olur günler geçsin allahım ne olurrrrrr yalvarırım çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…