ne demek. ben sizin bildiğiniz bir ile gitsem eminim siz de elinizden geleni yaparsınız.
şimdiden iyi yolculuklar dilerim :)
ben de yarın akşam ailesini yolcu edicem. çok yakın oturuyoruz. mektuplarımı da yolluycam onlarla :)
evet bugün konuşursak çok mutlu olucam! insan sesini özlüyo çok...
ne demek. ben sizin bildiğiniz bir ile gitsem eminim siz de elinizden geleni yaparsınız.
şimdiden iyi yolculuklar dilerim :)
ben de yarın akşam ailesini yolcu edicem. çok yakın oturuyoruz. mektuplarımı da yolluycam onlarla :)
evet bugün konuşursak çok mutlu olucam! insan sesini özlüyo çok...
bişey daha sorsam sana :) bi forum sitesinde okudum az önce narlıdereye ulaşmak için iki yol tarif edilmiş ..
birincisi ;
Havalimanından saat başı kalkan 202 Havaalanı - Cumhuriyet Meydanı otobüsüne binilir, Fahrettin Altay aktarma merkezinde inilir, aktarma merkezinden kalkan herhangi bir Narlıdere, Güzelbahçe otobüsüne binilir. Ya da Fahrettin Altay aktarma merkezinden önceki durakta inilip karşıdaki durağa geçilir ve Narlıdere, Güzelbahçe otobüslerinden birine bilir. Bekleme indi-bindi ile yaklaşık 1 saat sürer.
ikincisi;
Aliağa yönüne giden İZBAN trenine bindikten sonra 20-25 dakikalık bir yolculuğun ardından Alsancak istasyonunda trenden in ve istasyonun tam karşısındaki duraklara geç. Buradan,
8: Güzelbahçe - Halkapınar Metro
554: Narlıdere - Halkapınar Metro
otobüslerinden herhangi birine bin. 35-40 dakika sonra Narlıdere İstihkam Okulu'nun önündeki durakta olursun.
sence hangisi daha hızlı ?? burada verilen süreler tahmini çünkü ... sen daha iyi bilirsin :)
2.yol çok çook mantıklı bencede hemen not ediyorum bu şekilde giderim , dediğiniz gibi rötar vs gibi durumlarda otobüste yalan olabilir.birinci yoldaki belediye otobüsü saat başı kalkıyor havaalanından. siz 8de inmiş olacağım dediğiniz için 2. yolu önerdim.ama inip koşar yetişirim derseniz uygun olabilir. rötar olmazsa tabi ki.
bir de 202, önce alsancağa ordan sahil yolundan üçkuyulara kadar gidiyor.
her iki yolda da şehir içinden geçeceksiniz. 202 ile havaalanı alsancak arasını otobüsle, diğerinde metroya gidiyorsunuz. otobüsle sabah trafiği,yolun kalabalık olması gibi olayaları düşünürsen metro her zaman avantajlı gelir bana...
aslında şöyle de olabilir... havaalanından izbanla halkapınarda inip hemen yanında şehir içine giden metroya geçebilirsiniz. metroyla konak meydanına 10dakika içinde geçmiş olursunuz. böylece aradaki yaklaşık 20 durağı ve sabah trafiği dur kalkları atlatmış olursunuz.
konakta atatürk kültür merkezi çıkışından çıkıp akm önünden gelen ve narlıdere istihkamdan geçen tüm otobüslere binebilirsiniz.
her iki yolda da süre 1 saatin üzerinde olacaktır.
2.yol çok çook mantıklı bencede hemen not ediyorum bu şekilde giderim , dediğiniz gibi rötar vs gibi durumlarda otobüste yalan olabilir.
Nasıl teşekkür etsem az size :)
içime su serptiniz kızlar , iyi ki bulmuşum sizleri , yoksa kendi kendime kafayı yerdim herhalde :)
Arkadaşlar merhaba ,
Yazılarınızı 1 hafta önce keşfettim. Sizin aranızdaki dayanışmayı sevgiyi görünce sizden başka kimseye anlatamam diye düşündüm. Lütfen yardımcı olun bana( Her gün yazdıklarınızı okuyup sevdiklerinizin nasıl yolunu gözlediğinizi okuyup ağlıyorum. Benim de birtanem aşkım herşeyim asker. Kırklarelide şuanda. Ama ben sizin gibi sabırsızlıkla bekleyemiyorum. 6 yıllık ilişkimiz ekimde bitti. Sebep ailesinin beni istememesi. O kızla evlenirsen biz yokuz demişler. Aşkım da seni çok seviyorum ama ailemi üzemem dedi. İlişkimizin son 2 senesi işsiz kaldı. Üniversiteyi bitirttim ailesi bize ne çalış öde derken ben çalışıp okul taksidini ödedim sırf askerliğini 6 ay yapsında çabuk kavuşalım diye. Ama sevgim, gücüm yetmedi onu kaybetmemeye. Gecelerce ağladım yalvardım allah'a barışmamız için. Askere gitmeden önce aradı görüştük, barışmak istedim olmaz seni sevdiğim için diyorum bunu benim ailem böyle insanlar annemi bile boşandırttılar babamdan seni ve aileni çok üzerler mutlu olmayı hakediyosun dedi ve gitti. Askere gittiği ilk günden itibaren her gün 2 kere aradı. Neden beni arıyosun dediğimde sesini duymak iyi geliyor çok özledim seni değiştim ben burda diyodu. 23 aralıkta yemin töreni yapıldı aiesi gittiği için ben gidemedim. 24 aralıkta evci iznine geldi 3 saat fln görüştük ve nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde barıştık. Nasıl, ne yapıcaz diye konuşamadan eve gitti 25 aralıkta da teslim oldu yine. Dün ve bugün aradı. Asker olduğu için önemli konuları konuşmamayı tercih ediyodum ama bugün dayanamadım sordum artık hep yanımda olucakmısın diye.. bana inaşallah sevgilim bir askerden döneyim bakalım inşallah ailemi tartmam lazım dedi. 7 ocakta dağıtım varmış 9 ocakta tam yerleri belli olurmuş çalıştığım için sadece pazar günleri gidebilirim,Yüzyüze konuşmak en iyisi belki ama en erken gidebileceğim tarih 15 ocak. Her gün telefonunu beklemekle özlemekle şafak saymakla geçiyor günlerim. Ama neyi bekliyorum bilmiyorum.. Korkuyorum arkadaşlar çok korkuyorum. Ben seve seve beklerim sonu güzel olucaksa yokluğuna dayanırım ama geldiğinde yok olmuyo ailemi ikna edemiyorum derse ne yaparım ben? Siz çok şanslısınız.. Kiminiz evlenmek için sevgilisini, nişanlısını bekliyor kiminiz ise mutlu yuvasında eşini bekliyor.. Peki ben arkadaşlar? Her şafak attığında içimdeki sevinçle birlikte korku da büyüyor
canım durumuna çok üzüldüm allah hakkında hayırlsını versin seni üzmek istemem ama erkekler askerde çok değişiyolar. biri vardı arkadaşımın sevgilisi gitmeden önce yüz vermiyodu çocuk. kız deli gibi aşıktı sonra çocuk askere gitti kızı aramaya başladı kızda inandı görüşmeye başladılar kız deli gibi şafak saydı. gelince çocuk yine eski çocuk oldu verdiği sözleri unuttu. eski depresif haline döndü askerlik öyle bir ruh hali oluşturuyor bence.
ben yakından şahit oldum bu duruma okuyunca yazdıklarını bu hikaye geldi aklıma sana yazıyım dedim moralini bozmak istemem ama çok kaptırma kendini
Arkadaşlar merhaba ,
Yazılarınızı 1 hafta önce keşfettim. Sizin aranızdaki dayanışmayı sevgiyi görünce sizden başka kimseye anlatamam diye düşündüm. Lütfen yardımcı olun bana( Her gün yazdıklarınızı okuyup sevdiklerinizin nasıl yolunu gözlediğinizi okuyup ağlıyorum. Benim de birtanem aşkım herşeyim asker. Kırklarelide şuanda. Ama ben sizin gibi sabırsızlıkla bekleyemiyorum. 6 yıllık ilişkimiz ekimde bitti. Sebep ailesinin beni istememesi. O kızla evlenirsen biz yokuz demişler. Aşkım da seni çok seviyorum ama ailemi üzemem dedi. İlişkimizin son 2 senesi işsiz kaldı. Üniversiteyi bitirttim ailesi bize ne çalış öde derken ben çalışıp okul taksidini ödedim sırf askerliğini 6 ay yapsında çabuk kavuşalım diye. Ama sevgim, gücüm yetmedi onu kaybetmemeye. Gecelerce ağladım yalvardım allah'a barışmamız için. Askere gitmeden önce aradı görüştük, barışmak istedim olmaz seni sevdiğim için diyorum bunu benim ailem böyle insanlar annemi bile boşandırttılar babamdan seni ve aileni çok üzerler mutlu olmayı hakediyosun dedi ve gitti. Askere gittiği ilk günden itibaren her gün 2 kere aradı. Neden beni arıyosun dediğimde sesini duymak iyi geliyor çok özledim seni değiştim ben burda diyodu. 23 aralıkta yemin töreni yapıldı aiesi gittiği için ben gidemedim. 24 aralıkta evci iznine geldi 3 saat fln görüştük ve nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde barıştık. Nasıl, ne yapıcaz diye konuşamadan eve gitti 25 aralıkta da teslim oldu yine. Dün ve bugün aradı. Asker olduğu için önemli konuları konuşmamayı tercih ediyodum ama bugün dayanamadım sordum artık hep yanımda olucakmısın diye.. bana inaşallah sevgilim bir askerden döneyim bakalım inşallah ailemi tartmam lazım dedi. 7 ocakta dağıtım varmış 9 ocakta tam yerleri belli olurmuş çalıştığım için sadece pazar günleri gidebilirim,Yüzyüze konuşmak en iyisi belki ama en erken gidebileceğim tarih 15 ocak. Her gün telefonunu beklemekle özlemekle şafak saymakla geçiyor günlerim. Ama neyi bekliyorum bilmiyorum.. Korkuyorum arkadaşlar çok korkuyorum. Ben seve seve beklerim sonu güzel olucaksa yokluğuna dayanırım ama geldiğinde yok olmuyo ailemi ikna edemiyorum derse ne yaparım ben? Siz çok şanslısınız.. Kiminiz evlenmek için sevgilisini, nişanlısını bekliyor kiminiz ise mutlu yuvasında eşini bekliyor.. Peki ben arkadaşlar? Her şafak attığında içimdeki sevinçle birlikte korku da büyüyor
Canım çok teşekkür ederim yazdığın için.. Bana burda insan çok düşünecek zaman buluyor ben kimin kötü gün kimin iyi günde yanımda olduğunu anladım bana değer vereni iyi anladım dedi.. Telefonda pat diye face ve mail şifresini söyledi. Al bak senden başkasıyla görüşmedim hiç ben çok sevdim seni çok karım ol istiyorum ama ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorum zaman sadece dedi.. Bunlar da mı askerlik psikolojisi yüzünden söylenen cümlelerdir sence? İşyerinde olmasam şuanda kırklareliye gidecek durumdayım çok özledim ya çok( Ben ne yapmalıyım? Beklememeli miyim? Çok zor ama yaa
Canım çok teşekkür ederim yazdığın için.. Bana burda insan çok düşünecek zaman buluyor ben kimin kötü gün kimin iyi günde yanımda olduğunu anladım bana değer vereni iyi anladım dedi.. Telefonda pat diye face ve mail şifresini söyledi. Al bak senden başkasıyla görüşmedim hiç ben çok sevdim seni çok karım ol istiyorum ama ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorum zaman sadece dedi.. Bunlar da mı askerlik psikolojisi yüzünden söylenen cümlelerdir sence? İşyerinde olmasam şuanda kırklareliye gidecek durumdayım çok özledim ya çok( Ben ne yapmalıyım? Beklememeli miyim? Çok zor ama yaa
kıyamam.. biz de 2 kere ayırlıp barıştığımız için nası bişey biliyorum...
aranızda olanları, sözüne ne kadar sağdık kaldığını bilemem. bizim barışmamız beni kaybediceğini düşündüğü zaman oldu. biz kızlar biraz daha duygusalız hemen kabul ediyoruz. ama çok mutluyum böyle olduğu için. tüm yaşamım değişti,eski olaylar hiç tekrarlanmadı her iki tarafta da, çok daha mutlu devam ettik. ama olaylar,zaman ve insanlar hepsi farklı.
sana ne dersek diyelim zaten o askerdeyken sırt çeviremezsin herhalde. zaman işte ilaç oluyor da çok da bekletiyor..
Arkadaşlar merhaba ,
yaşadıkların beni de çok etkiledi canım dayanması çok zor ama bende çok kaptırma derim tamam ailesi kabul etmiyo olabilir ama sen anladığım kadarıyla çok fedakarlık yapmışsın buna rağmen ilk sana sırtını dönmüş tabi sen daha iyi tanıyosun ben söylediklerinden yola çıkarak yazıyorum benim fikrim sabretmeye çalış ve bekle eğer geldiğinde dediği gibi yaparsa ne ala ömür boyu dizinin dibinde olursun yok geldiğinde eski düşüncelerine dönerse kendini çok kapırmazsan yoluna bakarsın allaha havale eder devam edersin hayatına karışık bir durum ne desem boş aslında ama ben olsam böyle davranmaya çalışırdım herhalde( benm yakın arkadaşım sözlendi çok seviyolardı birbirlerini çocuk askere gitti o sevecen terbiyeli çocuk gitti yerine umursamaz saygısız biri geldi ve 8 yıllık birliktelik bitti askerden sonra çok farklı durumlar çıkabiliyo ortaya bende korkuyorum ya askerden gelince değişirse diye aynen söylediğin gibi şafak yaklaştıkça hem sevinç artıyor hem de korku hayırlısı inşallah hakkımızda
sen zaten çok seviyosun öyle yada böyle bekleyeceksin ama bence temkinli ol sen artık taviz verme kendinden ailesini ikna etmesini bekle.
insanlar ayrılıp barışabiliyor biz ilk haftadan ayrılmıştık ailesi muhafazakar diye ben ayak uyduramam sanmıştı nişanlım geri başladık şimdi çok mutluyuz ama herşey insanlar için daha neler olur bilinmez.
o ikna etsin ailesini bu sürece çok dahil olma. peki neden istemiyo ailesi seni
Son 2 sene sevgilim işsiz kaldıktan sonra istemediler. Benim maaşımla geçiniyoduk ikimiz. Haftasonları dışarı çıktığımızda ailesi sen ne biçim kızsın çocuğun parası yok dışarı çıkıyosunuz demeye başladılar ben saygımdan sessiz kalıyodum sevgilim o çalışıyo o kazanıyo beni sizden daha çok düşünüyo 6 ay askerlik yapabiliyim diye okul taksitlerimi ödüyo dışarı çıkınca da bikere hep ben ödüyorum demedi aşkım mutlaka iş bulucaksın zaman sadece benim param senin paran diyo demiş onlarda beni sevgilimi onlara karşı doldurmakla suçladılar.. Sonra neymiş benim arabam yokmuş onlara daha zengin yaşlandıklarında onlara bakıcak kız lazımmış bu kız üniversite bitirmiş bakmaz bize ilerde demişler.. Bir kerede sevgilimin evine gittik mutfakta kahve yapıyodum aşkım işallah evimizde de bana böyle yaparsın dedi bende çok mutlu oldum eğilip yanağından öptüm kızkardeşi görmüş aileye söylemiş ne saygızılığım kaldı ne başka bişeyliğim bir kız aile evdeyken sevgilsini yanağından nasıl öpermiş.. son olayda annem 22 senedir hastaydı benim doktorlar acil karaciğer nakli lazım ama kadavra bekleyemezsiniz canlı verici dediler ben gönüllü oldum anneme zor kabul ettirdik ama sonunda kabul etti benden parça karaciğer nakli yapıldı anneme bunu öğrendiler annemi suçladılar ne biçim bir annem varmış ki gencecik kızdan organ alıp kızının hayatını tehlikeye atmış.. O günden sonra nefret ettiler benden.. Ben kötü bişey yapmadım ki aşkım mutlu olsun istedim sadece
Son 2 sene sevgilim işsiz kaldıktan sonra istemediler. Benim maaşımla geçiniyoduk ikimiz. Haftasonları dışarı çıktığımızda ailesi sen ne biçim kızsın çocuğun parası yok dışarı çıkıyosunuz demeye başladılar ben saygımdan sessiz kalıyodum sevgilim o çalışıyo o kazanıyo beni sizden daha çok düşünüyo 6 ay askerlik yapabiliyim diye okul taksitlerimi ödüyo dışarı çıkınca da bikere hep ben ödüyorum demedi aşkım mutlaka iş bulucaksın zaman sadece benim param senin paran diyo demiş onlarda beni sevgilimi onlara karşı doldurmakla suçladılar.. Sonra neymiş benim arabam yokmuş onlara daha zengin yaşlandıklarında onlara bakıcak kız lazımmış bu kız üniversite bitirmiş bakmaz bize ilerde demişler.. Bir kerede sevgilimin evine gittik mutfakta kahve yapıyodum aşkım işallah evimizde de bana böyle yaparsın dedi bende çok mutlu oldum eğilip yanağından öptüm kızkardeşi görmüş aileye söylemiş ne saygızılığım kaldı ne başka bişeyliğim bir kız aile evdeyken sevgilsini yanağından nasıl öpermiş.. son olayda annem 22 senedir hastaydı benim doktorlar acil karaciğer nakli lazım ama kadavra bekleyemezsiniz canlı verici dediler ben gönüllü oldum anneme zor kabul ettirdik ama sonunda kabul etti benden parça karaciğer nakli yapıldı anneme bunu öğrendiler annemi suçladılar ne biçim bir annem varmış ki gencecik kızdan organ alıp kızının hayatını tehlikeye atmış.. O günden sonra nefret ettiler benden.. Ben kötü bişey yapmadım ki aşkım mutlu olsun istedim sadece
haftasonu gidebilirsin yakınsan...
kapıdan görüşebilirsiniz. yada çarşı izni olur. en azından bişeyler konuşulmuş olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?