Arkadaşlar merhaba ,
Yazılarınızı 1 hafta önce keşfettim. Sizin aranızdaki dayanışmayı sevgiyi görünce sizden başka kimseye anlatamam diye düşündüm. Lütfen yardımcı olun bana

( Her gün yazdıklarınızı okuyup sevdiklerinizin nasıl yolunu gözlediğinizi okuyup ağlıyorum. Benim de birtanem aşkım herşeyim asker. Kırklarelide şuanda. Ama ben sizin gibi sabırsızlıkla bekleyemiyorum. 6 yıllık ilişkimiz ekimde bitti. Sebep ailesinin beni istememesi. O kızla evlenirsen biz yokuz demişler. Aşkım da seni çok seviyorum ama ailemi üzemem dedi. İlişkimizin son 2 senesi işsiz kaldı. Üniversiteyi bitirttim ailesi bize ne çalış öde derken ben çalışıp okul taksidini ödedim sırf askerliğini 6 ay yapsında çabuk kavuşalım diye. Ama sevgim, gücüm yetmedi onu kaybetmemeye. Gecelerce ağladım yalvardım allah'a barışmamız için. Askere gitmeden önce aradı görüştük, barışmak istedim olmaz seni sevdiğim için diyorum bunu benim ailem böyle insanlar annemi bile boşandırttılar babamdan seni ve aileni çok üzerler mutlu olmayı hakediyosun dedi ve gitti. Askere gittiği ilk günden itibaren her gün 2 kere aradı. Neden beni arıyosun dediğimde sesini duymak iyi geliyor çok özledim seni değiştim ben burda diyodu. 23 aralıkta yemin töreni yapıldı aiesi gittiği için ben gidemedim. 24 aralıkta evci iznine geldi 3 saat fln görüştük ve nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde barıştık. Nasıl, ne yapıcaz diye konuşamadan eve gitti 25 aralıkta da teslim oldu yine. Dün ve bugün aradı. Asker olduğu için önemli konuları konuşmamayı tercih ediyodum ama bugün dayanamadım sordum artık hep yanımda olucakmısın diye.. bana inaşallah sevgilim bir askerden döneyim bakalım inşallah ailemi tartmam lazım dedi. 7 ocakta dağıtım varmış 9 ocakta tam yerleri belli olurmuş çalıştığım için sadece pazar günleri gidebilirim,Yüzyüze konuşmak en iyisi belki ama en erken gidebileceğim tarih 15 ocak. Her gün telefonunu beklemekle özlemekle şafak saymakla geçiyor günlerim. Ama neyi bekliyorum bilmiyorum.. Korkuyorum arkadaşlar çok korkuyorum. Ben seve seve beklerim sonu güzel olucaksa yokluğuna dayanırım ama geldiğinde yok olmuyo ailemi ikna edemiyorum derse ne yaparım ben? Siz çok şanslısınız.. Kiminiz evlenmek için sevgilisini, nişanlısını bekliyor kiminiz ise mutlu yuvasında eşini bekliyor.. Peki ben arkadaşlar? Her şafak attığında içimdeki sevinçle birlikte korku da büyüyor