• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar askerime hep ben 5 ayda 5 kere gelicem derdim o da kızardı düğün yapıcaz masraf yapma diye.
haftasonu ise kendi sordu bi daha ne zaman geleceksin diye bu sefer kayınvalidemi götürmücem başbaşa kalıcaz.
nişanlı olduğumuz için canım annem! bir dakika yalnız bırakmadı bizi

kızlar askerime hep ben 5 ayda 5 kere gelicem derdim o da kızardı düğün yapıcaz masraf yapma diye.
haftasonu ise kendi sordu bi daha ne zaman geleceksin diye bu sefer kayınvalidemi götürmücem başbaşa kalıcaz.
nişanlı olduğumuz için canım annem! bir dakika yalnız bırakmadı bizi

canımcım gitme imkanın varsa git valla:)))

günaydınnnnn
benim eşimde giderken sadece yemin törenine gelirsin demişti
pazar günü tam otobüse bineceğim aşkım bi daha gel tamam mı dedi
aslında bende gitmeyi düşünmüyordum ama o öyle dediya kıyamadım
mart gibi bi daha gitmeyi düşünüyorum allah izin verirse

sıkıntı olmaz inşallah :( 9da başlıcakmış tören . izmir'i bilen bi arkadaşımız vardı ama nick'ini unuttum eğer görürse bana cevap verirse çok sevinirim.havaalanından arabayla kaç dk da narlıdereye ulaşabilirim ??

izmirli olan benim :))
gidişiniz 1 saatin üzerinde olur. önce şehir merkezine inmeniz gerekiyor :(

günaydınnnnn
benim eşimde giderken sadece yemin törenine gelirsin demişti
pazar günü tam otobüse bineceğim aşkım bi daha gel tamam mı dedi
aslında bende gitmeyi düşünmüyordum ama o öyle dediya kıyamadım
mart gibi bi daha gitmeyi düşünüyorum allah izin verirse

ben şubatın başında gitmek istiyorum bi kere.
daha sonra 4 mart bizim yıldönümümüz o zaman istiyorum sonrada 17 nisan askerimin d.günü o zaman istiyorum zaten 17 mayısta da o gelecek allah nasip ederse

zemzemcim hep soruyorum ama nerdeydi seninki canım

Bu arada otogardan narlıdereye ne kadar sürede yetişirim?

bence atkınızın yada berenizin içinde sokun. herşeyi tek tek geçirmiyorlar havaalanı gibi x-ray den.
yada paltonuzun iç cebi varsa oraya. en azından dışardan anlaşılmıcak şekilde.
dediğim gibi otogardan servisin çıkış geliş hızına bağlı. genellikle üçkuyulara hızlıca geliyorlar. üçkuyulardan da en fazla yarım saat sürer.

sıkıntı olmaz inşallah :( 9da başlıcakmış tören . izmir'i bilen bi arkadaşımız vardı ama nick'ini unuttum eğer görürse bana cevap verirse çok sevinirim.havaalanından arabayla kaç dk da narlıdereye ulaşabilirim ??

zamanınız az olduğu için taksi mantıklı olabilir. ama binmeden önce pazarlık yapın. sonra bi süpriz olmasın. hatta sizin gibi yemin törenine gelen birini bulursanız daha iyi olur sizin için tabi :)

günaydınn canım öyle bir söylenti var ama ne kadar kesindir bilmiyorum ben öğrenmeye çalışayım amcam tcdd de çalışıyo duydum kaldırılacağını ama bu söylenti yıllardır var belli mi olur gelir bizi bulur:(( inşallah henüz öyle bişey yoktur

maalesef söylenti doğru kızlar. ben gebze yüksek teknolojide yüksek yapıyorum. kayıt olurken söylemişlerdi.2012 de tren yolu kapanacak çok güvenmeyin diye. şimdi baya sıkıntıdayım ben de napıcam diye :S

günaydınn güzelleeer :))))
izmire gidicek olanlar mesaj atın isterseniz bana. ayrıntılı anlatmıştım ama bir daha anlatabilirim. telefonumu falan verebilirim. indiğinizde napıcam diye düşünürseniz arayabilirsiniz. ben gelemiyorum bari siz gidin :((
eveet benimki de önce boşver gelme o kadar erkek arasına demiştim. ilk haftasonu gittiğimde de 1 dakika daha kal diye hesap yapıyordu. ve yanından ayrılıp eve varınca aradığında çok mutluyum ama dağıldım,arkandan bakmak çok zormuş dedi. kıyamam :((

günaydınn güzelleeer :))))
izmire gidicek olanlar mesaj atın isterseniz bana. ayrıntılı anlatmıştım ama bir daha anlatabilirim. telefonumu falan verebilirim. indiğinizde napıcam diye düşünürseniz arayabilirsiniz. ben gelemiyorum bari siz gidin :((
eveet benimki de önce boşver gelme o kadar erkek arasına demiştim. ilk haftasonu gittiğimde de 1 dakika daha kal diye hesap yapıyordu. ve yanından ayrılıp eve varınca aradığında çok mutluyum ama dağıldım,arkandan bakmak çok zormuş dedi. kıyamam :((

bende giderken bi sürü mektup götürdüm dedim 2 satırda olsa sen bişiler yaz dün akşam oturmuş yazmak için çok kötü oldum seni düşününce dedi. seninle gezmeyi tozmayı çok özledim dedi. gelince acısını çıkarıcaz sürekli yanında olacağım diyor. kıymetimizi anladılar sanırım :)

bende giderken bi sürü mektup götürdüm dedim 2 satırda olsa sen bişiler yaz dün akşam oturmuş yazmak için çok kötü oldum seni düşününce dedi. seninle gezmeyi tozmayı çok özledim dedi. gelince acısını çıkarıcaz sürekli yanında olacağım diyor. kıymetimizi anladılar sanırım :)

eveet kesinliklee. aşk tazelemek falan yalan... sevgilini askere gönder, sana tekrar aşık olsunn :)))

kızlar, bu arada sabah annesiyle konuştum. narlıdere 2 gün izini vermiş! yani perşembe ve cuma direk izinliler. 1 gün de yol izni(izmirden izmire başka bir yere gidiyor)
toplamda pazar akşamı teslim olacaklarmış.. sabah sabah güzel geldi...
ama 2 gündür sesini duymadım.. :( hastaymış öksürüyomuş ondan aramıyo galiba :(

kızlar, bu arada sabah annesiyle konuştum. narlıdere 2 gün izini vermiş! yani perşembe ve cuma direk izinliler. 1 gün de yol izni(izmirden izmire başka bir yere gidiyor)
toplamda pazar akşamı teslim olacaklarmış.. sabah sabah güzel geldi...
ama 2 gündür sesini duymadım.. :( hastaymış öksürüyomuş ondan aramıyo galiba :(

ya tatlım hepsi hasta heralde benimkini aldık h.sonu boğazım yanıyo dedi hemen eczaneye gittik antibiyotik sonra aktara ıhlamur aldık . yoğun bakım uyguladım haftasonu ona dün konuştuk sesi ii geliyordu . tüm koğuş hastaymış ama bulaşıyo heralde :(

O ilk zor zamanlari atlattik cok sukur.

Evet herkes en kisa zamanda kavussun sevdigine insallah.

Arkadaslar bu donusucok zor oluyo olayini benimki de surekli problem etmeye basladi. Geleceksiniz cok guzel bsy bu ama siz giderken ben mahvolcam diyo. Bu aralar morali de bozuk gerci bayaga bozuk hem de abuk subuk isler yaptiriyolarmis sirf eziyet olsun diye.

O ilk zor zamanlari atlattik cok sukur.

Evet herkes en kisa zamanda kavussun sevdigine insallah.

Arkadaslar bu donusucok zor oluyo olayini benimki de surekli problem etmeye basladi. Geleceksiniz cok guzel bsy bu ama siz giderken ben mahvolcam diyo. Bu aralar morali de bozuk gerci bayaga bozuk hem de abuk subuk isler yaptiriyolarmis sirf eziyet olsun diye.

haklı ama dönüş gerçekten zor oluyor bizi otobüse birdirdi gözlerindeki ifadeyi unutamam gitme der gibi bakıyodu. haftasonu su gibi geçti ama siz gidince zaman geçmiyor diyor

kızlar günaydın. eşimin yeni yeri belli oldu. ısparta... dün gece hiç uyumamıştım heyecandan, Aydın da yaşıyoruz İzmir çıksın diye dualar etmiştim ama hayırlısı böyleymiş. yemin törenine 2gün kaldı.

Back