ne mutlu size :)ewet canım fotoğraf makinası cep telefonu sokabildik biz çok rahattı
eşimin olduğu jer 90 kişilik bi jandarma karakolu komutanlar falan çok iyiydi
çok ilgilendiler sağolsunlar
ne mutlu size :)
acaba izmir-narlıdere nasıldır bu fotoğraf makinası vs. konusunda ? ben direk havaalanından gelicem ve valizim bile yanımda olucak inşallah sıkıntı yaratmazlar
ben geçen hafta görmeye gittiğimde çantaları x-rayden geçirdiler. bayanları arıcak asker olmadığı için telefonumu içeri sokabilirdim ama ben emanete verdim.
sizin gibi gelen kesinlikle olacaktır. o yüzden valiz için üzülmeyin. yanınıza çok elektronik eşya almamaya çalışın.(en azından paltonuzun ceplerine koyun ki valizde gözükmesin)
gidenlerden elektronik cihazları alıyorlarsa narlıderede de almak isteyeceklerdir
riverusk taksiyle gidersen yaklaşık 30-40 dk da ulaşabilirsin narlıdereye
inşallah ya8de inicem 9da başlıyomuş tören çünkü.
kızlar anlatıyım yemin törenimizi belki kafam dağılır aşkımı düşününce...
kayınvalidemle sabah 9 civarı bornovada kışlanın önündeydik çok teferruatlı olmayan bir aramadan geçtik fotoğraf makinesi ve telefon varsa bırakın dediler bırakma noktasına gidince oradaki askerler telefonlarımıza bakınca almadılar çok özellikli telefonlar değildi çünkü.
otobüsümüz geç kaldığı için heryer dolmuştu önce bizim bölükle ilgilenen masayı bulduk imza attık 2 kişi geldik diye not ettirdik.sonra askerlerin yönlendirmesi ile 2. bölüğü en iyi göreceğimiz yere geçtik.
tribünler doluydu kayınvalidemle bir yer bulduk şallarımızı serdik oturduk. sonra tören hemen başladı hiç aksama olmadı istiklal marşı okundu komutanlar konuştu, sonra yemin edilme sırası geldi. benim aşkım ilk yemin eden gruptaydı çok kalabalık oldığu için koca alanda henüz aşkımı görememiştim. tüm ritüeller bitip tören yürüyüşü başlayınca heyecanlandım. bizim bölük en son sırada idi bekledik tam önümüzden geçerken maalesef askerimi göremedimçok moralim bozulmuştu tören geçişi bittiğinde (yani tüm askerler komutanın önünden geçince) ailelerin sahaya indiğni gördük bende kayınvalideme dedim ki beni takip et biraz koşuşturduktan sonra askerime yetişmiştim yani onların bölüğün yanına yine akifi göremiyodum akif akif diye bağırmaya başladım bi anda bi baktım en iç sırada yan yana yürüyoruz tabi bana bakamıyor küçücük bi gülümseme attı dünya benim olmuştu kayınvalideyi unuttum tabi askerimi kamera ile çekmeye başladım :) aşkım bi yandan yürüyor bi yandan da anneme sahip çık diyodu bana. onlar hep bir ağızdan herşey vatan için diye bağırıyordu. bende benimde canım sana feda diye bağırmışım aşkım sonra çok dalga geçti. yürüyüş bitince komutan bıraktı askerimizi geldi tam sarılacaktım sonra annesinin elini öpsün diye bıraktım sonra sarıldım.sonra askerim evci izni için kurulan masaya gitti aldı evrağını sonra koğuşa gidp giyindi sivillerini geldi. sonra aldık aşkımı çıktık 3 gün boyunca beraberdik çok güzeldi. tüm bu törenler 9-12 arası oldu bitti yağmura yakalanmadan bitirdiler komutanlar.
soracak sorunuz varsa beklerim kuzular.
kızlar foto makinesini sıkı saklayın tören alanına gelince çıkarırsınız çekersiniz. biz çok izledik sonra eve gelince
aşkım dediki keşke daha çok çekseydin .
acaba izmir-narlıdere nasıldır bu fotoğraf makinası vs. konusunda ? ben direk havaalanından gelicem ve valizim bile yanımda olucak inşallah sıkıntı yaratmazlar
ben geçen hafta görmeye gittiğimde çantaları x-rayden geçirdiler. bayanları arıcak asker olmadığı için telefonumu içeri sokabilirdim ama ben emanete verdim.
sizin gibi gelen kesinlikle olacaktır. o yüzden valiz için üzülmeyin. yanınıza çok elektronik eşya almamaya çalışın.(en azından paltonuzun ceplerine koyun ki valizde gözükmesin)
gidenlerden elektronik cihazları alıyorlarsa narlıderede de almak isteyeceklerdir
ben biraz araştırdım ve öğrendiğim kadarıyla üçkuyular da inip narlıdere dolmuşlarına binmek gerekiyormuş. ama senin için şöyle bi durum var geldiğin otobüs firmasının servisi olabilir onu arayıp öğrenebilirsin gitmeden. atlasjet'te havadan atıp tutuyor ama saçma sapan yerlere servis koymuşlar izmir için. havaş desen sadece tek güzergah :S otobüs dolmuş taksi ne bulduysam en hızlı şekilde yetişmek istiyorumBu arada otogardan narlıdereye ne kadar sürede yetişirim?
ben biraz araştırdım ve öğrendiğim kadarıyla üçkuyular da inip narlıdere dolmuşlarına binmek gerekiyormuş. ama senin için şöyle bi durum var geldiğin otobüs firmasının servisi olabilir onu arayıp öğrenebilirsin gitmeden. atlasjet'te havadan atıp tutuyor ama saçma sapan yerlere servis koymuşlar izmir için. havaş desen sadece tek güzergah :S otobüs dolmuş taksi ne bulduysam en hızlı şekilde yetişmek istiyorum
ya aslında beni de onun bir arkadaşı alıcak otogardan ama ne kadar sürede yetişiriz diye de merak etmeden duramıyorum. Binlerce kişi olacaktır orda muhtemelen ... :/
kuzum o kadar güzel anlatmışsın ki.. ben 10da başlar diye düşünüyodum açıkçası. iyi ki söyledin saatlerini.ben gidemiycem ama onun ailesi gidicek yemin törenine. akşam9da istanbuldan çıkmayı planlıyorlardı. ne kadar erken gitseler o kadar iyi olur herhalde.
kıyamamm o kadar görmeyince benim de canım sana feda derdim ben de herhalde.. dalga geçmesin eniştee:))))
evci izni için kimlik fotokopisi verdiniz mi annesinin? o lazım diyorlardı da..
bir de gidip giyinip gelmesi ne kadar sürdü yaklaşık olarak? 12de tören bitip sizi görüp gitti,kaçta yanınıza geri döndü?
şimdi nereye gidecek? evci iznini neye göre verdiler?
biliyorum çok soru sordum ama bizim izinler hala kesin değil. çok merak ediyorum...
günaydınn kızlar zizag çook üzüldüm canım geçmiş olsun(
Kızlar demin gördüm İstanbul'dan anadoluya tren seferleri 31 ocaktan sonra iptal olacakmış ya hızlı tren yapımı yüzünden. Ben nasıl gidicem Bilecik'e ya. Kışın karda kışta babam otobüsle göndermez trenle daha iyi ikna ederdim.
Çok geçmiş olsun ev için. Fotoğraf makinesiyle telefonu nereye saklasam daha iyi olur sizce? Sırt çantasıyla gelicem çünkü.
Kızlar demin gördüm İstanbul'dan anadoluya tren seferleri 31 ocaktan sonra iptal olacakmış ya hızlı tren yapımı yüzünden. Ben nasıl gidicem Bilecik'e ya. Kışın karda kışta babam otobüsle göndermez trenle daha iyi ikna ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?