343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ewet canım fotoğraf makinası cep telefonu sokabildik biz çok rahattı
eşimin olduğu jer 90 kişilik bi jandarma karakolu komutanlar falan çok iyiydi
çok ilgilendiler sağolsunlar
ne mutlu size :)
acaba izmir-narlıdere nasıldır bu fotoğraf makinası vs. konusunda ? ben direk havaalanından gelicem ve valizim bile yanımda olucak inşallah sıkıntı yaratmazlar

acaba izmir-narlıdere nasıldır bu fotoğraf makinası vs. konusunda ? ben direk havaalanından gelicem ve valizim bile yanımda olucak inşallah sıkıntı yaratmazlar

ben geçen hafta görmeye gittiğimde çantaları x-rayden geçirdiler. bayanları arıcak asker olmadığı için telefonumu içeri sokabilirdim ama ben emanete verdim.
sizin gibi gelen kesinlikle olacaktır. o yüzden valiz için üzülmeyin. yanınıza çok elektronik eşya almamaya çalışın.(en azından paltonuzun ceplerine koyun ki valizde gözükmesin)
gidenlerden elektronik cihazları alıyorlarsa narlıderede de almak isteyeceklerdir

ya izmir ya ısparta... yarın belli olacak yeni rotamız. çok heyecanlıyım çok

sıkıntı olmaz inşallah 9da başlıcakmış tören . izmir'i bilen bi arkadaşımız vardı ama nick'ini unuttum eğer görürse bana cevap verirse çok sevinirim.havaalanından arabayla kaç dk da narlıdereye ulaşabilirim ??

Çok geçmiş olsun ev için. Fotoğraf makinesiyle telefonu nereye saklasam daha iyi olur sizce? Sırt çantasıyla gelicem çünkü.

Bende direk otogardan gelicem napsak ki?

x ray dışında bu içinden geçtiğimiz türden birşey yok değil mi? Çünkü fotoğraf makinesini çantaya koyamazsam üzerime bir yere saklamak zorunda kalıcam.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar. ne güzel herkes yavaş yavaş görmüş artık askerini yemin törenleri başlamış . Gerçekten çok güzel bir duygu ben de gitmeyi çok istiyordum ne benim ne de sevgilimin umudu yoktu gerçi ama babam izin verdi onun ailesiyle birlikte gittim çok mutluyum bu yüzden. 3,5 yıldır birbirimizin özel anlarına tanıklık etmiş olduk böylelikle mezuniyet, yemin töreni gibi.

Bu arada otogardan narlıdereye ne kadar sürede yetişirim?
ben biraz araştırdım ve öğrendiğim kadarıyla üçkuyular da inip narlıdere dolmuşlarına binmek gerekiyormuş. ama senin için şöyle bi durum var geldiğin otobüs firmasının servisi olabilir onu arayıp öğrenebilirsin gitmeden. atlasjet'te havadan atıp tutuyor ama saçma sapan yerlere servis koymuşlar izmir için. havaş desen sadece tek güzergah :S otobüs dolmuş taksi ne bulduysam en hızlı şekilde yetişmek istiyorum

Kızlar demin gördüm İstanbul'dan anadoluya tren seferleri 31 ocaktan sonra iptal olacakmış ya hızlı tren yapımı yüzünden. Ben nasıl gidicem Bilecik'e ya. Kışın karda kışta babam otobüsle göndermez trenle daha iyi ikna ederdim.

ya aslında beni de onun bir arkadaşı alıcak otogardan ama ne kadar sürede yetişiriz diye de merak etmeden duramıyorum. Binlerce kişi olacaktır orda muhtemelen ... :/

ya aslında beni de onun bir arkadaşı alıcak otogardan ama ne kadar sürede yetişiriz diye de merak etmeden duramıyorum. Binlerce kişi olacaktır orda muhtemelen ... :/

allahtan o sıkıntım yok ailesi 1 gece önce gidicek ve büyük ihtimalle benden önce gidicekler oraya ulaştığımda tek derdim onları bulmak olucak içim içimi yiyio ye yetişemezsem die offfffffffff

canım annesinin kimliğini ve fotokopisini aldı gitti komutanın yanına sanırım aldılar kimlik fotokopisini

valla biz askerimizi çabuk bulduk o yüzden hemen evcisini aldı giyip gelmesi 20 dakika kadar sürdü 12de biz kışlanın kapısından çıkıyoduk askerimle beraber
evci iznini ailenin gelmesine göre verdiler. ailesi gelince veriyolar. daha öncede adres filan bildirmiştik izmirin içinde ama bazı aileler alıp manisayada götürdüler yakın diye
dağıtımı olmucak aynı yerde kalacak o yüzden biz izmirde kaldık kuzenimin evinde

günaydınn canım öyle bir söylenti var ama ne kadar kesindir bilmiyorum ben öğrenmeye çalışayım amcam tcdd de çalışıyo duydum kaldırılacağını ama bu söylenti yıllardır var belli mi olur gelir bizi bulur( inşallah henüz öyle bişey yoktur

tatlım bendede valiz vardı izmir bornovada çok dtaylı bakmıyolar. kapıdaki kızlar içeri bırakın dedi foto makinesini ama içerdeki askerler kalsın yanınızda dediler ama çekmeyin dedi sende çekmicem dersin :)

yollarda kar yok tatlım merak etme otobüsle git sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…