kızlar askerime hep ben 5 ayda 5 kere gelicem derdim o da kızardı düğün yapıcaz masraf yapma diye.
haftasonu ise kendi sordu bi daha ne zaman geleceksin diye bu sefer kayınvalidemi götürmücem başbaşa kalıcaz.
nişanlı olduğumuz için canım annem! bir dakika yalnız bırakmadı bizi
canımcım gitme imkanın varsa git valla:)))
sıkıntı olmaz inşallah9da başlıcakmış tören . izmir'i bilen bi arkadaşımız vardı ama nick'ini unuttum eğer görürse bana cevap verirse çok sevinirim.havaalanından arabayla kaç dk da narlıdereye ulaşabilirim ??
günaydınnnnn
benim eşimde giderken sadece yemin törenine gelirsin demişti
pazar günü tam otobüse bineceğim aşkım bi daha gel tamam mı dedi
aslında bende gitmeyi düşünmüyordum ama o öyle dediya kıyamadım
mart gibi bi daha gitmeyi düşünüyorum allah izin verirse
Bu arada otogardan narlıdereye ne kadar sürede yetişirim?
sıkıntı olmaz inşallah9da başlıcakmış tören . izmir'i bilen bi arkadaşımız vardı ama nick'ini unuttum eğer görürse bana cevap verirse çok sevinirim.havaalanından arabayla kaç dk da narlıdereye ulaşabilirim ??
günaydınn canım öyle bir söylenti var ama ne kadar kesindir bilmiyorum ben öğrenmeye çalışayım amcam tcdd de çalışıyo duydum kaldırılacağını ama bu söylenti yıllardır var belli mi olur gelir bizi bulur( inşallah henüz öyle bişey yoktur
günaydınn güzelleeer :))))
izmire gidicek olanlar mesaj atın isterseniz bana. ayrıntılı anlatmıştım ama bir daha anlatabilirim. telefonumu falan verebilirim. indiğinizde napıcam diye düşünürseniz arayabilirsiniz. ben gelemiyorum bari siz gidin(
eveet benimki de önce boşver gelme o kadar erkek arasına demiştim. ilk haftasonu gittiğimde de 1 dakika daha kal diye hesap yapıyordu. ve yanından ayrılıp eve varınca aradığında çok mutluyum ama dağıldım,arkandan bakmak çok zormuş dedi. kıyamam(
bende giderken bi sürü mektup götürdüm dedim 2 satırda olsa sen bişiler yaz dün akşam oturmuş yazmak için çok kötü oldum seni düşününce dedi. seninle gezmeyi tozmayı çok özledim dedi. gelince acısını çıkarıcaz sürekli yanında olacağım diyor. kıymetimizi anladılar sanırım :)
kızlar, bu arada sabah annesiyle konuştum. narlıdere 2 gün izini vermiş! yani perşembe ve cuma direk izinliler. 1 gün de yol izni(izmirden izmire başka bir yere gidiyor)
toplamda pazar akşamı teslim olacaklarmış.. sabah sabah güzel geldi...
ama 2 gündür sesini duymadım..hastaymış öksürüyomuş ondan aramıyo galiba
Kizlarrr 2 gunum kaldiii :)
O ilk zor zamanlari atlattik cok sukur.
Evet herkes en kisa zamanda kavussun sevdigine insallah.
Arkadaslar bu donusucok zor oluyo olayini benimki de surekli problem etmeye basladi. Geleceksiniz cok guzel bsy bu ama siz giderken ben mahvolcam diyo. Bu aralar morali de bozuk gerci bayaga bozuk hem de abuk subuk isler yaptiriyolarmis sirf eziyet olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?