Evet canım gördüm mesajını aramış sonunda çok sevindim adına :) bende iki gündür toplamda iki dakika kadar konuşabildim içim sıkıldı yine sesini az duyduğum için arasa diye bekliyorum.
bu askeriyenin sözde maaşı yatıyomuş aylık 20 lira mı ne...
onun için zorunlu atm kartı çıkarttırmışlar. çok vakit kaybettim onunla dedi.
bizde izmirde hiç yağmur durmadı nerdeyse gittiğinden beri. olduğu yer de baya esiyor. bazen binadan bile çıkamıyorum dedi.
Kardesim Van a cıktı. Saray ilçesine.. Hic oraya yakını giden var mı acaba????
tam bahsettiğiniz durumu hatırlayamadım kusura bakmayın ama bir yerde bölükler için farklı tarihlerde mi oluyor demiştiniz yemin tarihleri sanırım ama öyle bir durum yok aynıtarihte oluyor yani 29 Aralıkta ordayız bu arada hangi bölük hangi takımdı sizin?
evet 29 kesinleşmiş akşam ben de biletleri alıcam. Perşembe ordan çıkıp İstanbula geçecez beraber usta bilriği orada olduğu için. Cumartesi de Antalyaya dönecem. Umarım siz de en yakın zamanda görürsünüz. Bu arada size de sormadan geçmiyim hangi bölük hangi takım ?
Bi usta birliklerine geçselerdi rahatlıcaz bizde inşallah. Ama en güzeli evlendikten sonra olacak hep yanımızda olacaklar :97:
evet. yeni gelişmeler ve ben. 10 dakika konuştuk. allahım ne mesudum:)))
narlıderede en çok sigara problemi varmış. netten de okumuştum ama söylememiştim içmesin diye :) şimdi de gelen olursa getirsin diye sipariş aldım!
29unda yemin ettiklerinde çıkışlarını alacaklarmış.valizlerini de. ordan ustaya gideceklermiş. ama haftasonu iziniyle mi izinsiz mi belli değil dedi.
komutanları benim elimde izin vermek ve çok istemiyorum demiş.
o yüzden perşembe çıkacak gibi hazırlamayın kendinizi.üzülmeyiz en azından!
ağladım ama bi sorun yok merak etme demeyi de ihmal etmedim :))
bu akşam sinemaya gideceğiz arkadaşıyla. hep evde oturma git sonra da bana anlatırsın diye sıkı sıkı tembihledi :)) kıyamam ben ona.
haftasonu bi delilik yapıp her an görmeye gidebilirim kızlaar. çoook özledim gene...
bizim ilişkimiz başladıktan sonra o her ay atlayıp izmire gelirdi kıyamam öğrenci haliyle. şimdi de ben her hafta gitmek istiyorum! :)
Kızlar bu sabah erkek arkadaşımın annesiyle konuştum o da beni arayacakmış beni de götürmek için. Anneme söyledim annem kabul etti şimdi babamın gelmesini bekliyorum akşam 10 da gelicek bana dua edin inşallah izin verir de yarın sabah erkek arkdaşımın ailesi beni alır evden Bilecik'e gitmeden. :18: Erkek arkdaşıma da söyleme dedim annesine gelirsem sürpriz olsun. Gidersem hayatım hem çok şaşıracak hem de çok mutlu olucak eminim.
Canım inşallah sorun çıkmazda gidersin sevgilinin yanına bol bol dua et baban gelene kadar
Sağol canım edicem valla. Nasıl bir stres içindeyim anlatamam midem bulanıyor böyle bir şey de yiyemiyorum. :18:
Zaman da geçmez şimdi sana yaaa canım inşallah kabul eder baban annen de yarım eder belki
Anneme dedim önce izin vermezse hemen boşver boşver deme. Telefonda görüşüyorsunuz işte ya diyor sanki telefonda 5 dk anca görüşmek yetiyor.
Selam kızlarNasılsınız, nasıl gidiyo beklemek
Valla canım baya zor gidiyo çok özledim yaaa
Anlıyorum canım biz de çook beklemiştik öyle ilk zamanlar
Ama sonra alıştık valla. Hatta şimdi geleceğine inanamıyorum hep askerde kalcakmış gibi geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?