• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım yemin töreni için hazırlıklar çalışmalar yapıyorlar o yüzden arayamıyorlar ben 341 dönemim bazen 3-4 gün hiç arayamadığı oldu ama daha şu usta birliğine bir geçsinde hem siz hemde onlarda çok daha rahat edecekler az kaldı biraz daha dayanın kızlar... aramıyor diye de kızmayın...

yok kızmıyorum. zaten kızsam bile onu söyleyecek kadar vakit olmuyor ki. en fazla 50 saniye!
bazen çok bunalıyorum,en azından bi sesini duysam iyi geliyor.

o mankenler gibi ince değilim de :)

bizimki haziranın 30unda bi ramazan daha ayrı kalmak istemedik hem o hem ben yalnız yaşıyoruz istanbulda (nişanlımın annesi sadece kışları geliyor yazları olmuyo mayıstan kasıma kadar ) ramazan özellikle nişanlım için zor geçiyor. hem ben bir sürü kira ödüyorum ayrı eve dedik hemen yapalım askerlik bitince

bizimkinin ailesi mutasıp birazcık ailenin tek açık insanı ben olucam (kızları ve gelinleri arasında) o yüzden hassasiyeti benimkinin

bende hem onları üzmeyecek hemde beni mutlu edicek şeyler arıyorum işte bu yüzden

Anladım canım Allah gönlüne göre versin umarım herşey içine siner.

usta birliğine mi gideceklermiş hemen? offff hiçbişeyden haberim yokk neden aramıyor bu çocukkk bişey mi olduuu

Canım üzülme İzmir baya yoğun bi yer anladığım kadarıyla biliyosun benim nişanlımda gaziemir de orası da çok yoğun dün sadece 58 saniye konuşabildim bugünde sabah aradı eğitime kısa bi süre ara vermişler hemen o arada aramış sonrada yağmur başladı silahları kaçırmam lazım dedi kapattı :) usta birliğinde daha rahat olacaklardır eminim o zaman bizde rahatlıcaz tatlım.

ya çok sıra oluyor diyo . bide talim yapıyoruz diyo sürekli . 30sn 40sn anca konuşabiliyoruz . allahtan sorabildim gelince nasıl giricez vs fln die. belki de hiç izin bile olmayabilir dedi , usta birliğindeki komutana bağlıymış . saçma sapan işler . haftaya bu saatlerde orada olucam . hayırlısıyla bi gitsem dönsem başka bişey istemiyorum artık .

bende çok heyecanlıyım nasıl yapıcaz nasıl edicez diye 2 gün vericekler askerimi bize bide orda bi evde kalıcaz kuzenimin evi oranın faturasını götürüyoruz
bu arada ben size deneyimlerimi aktaracağım pazartesi gnü

selammmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bu akşam yolcuyum Allahın izniyle yarın 10:30 da yemin törenimiz çok heyecanlıyım
sabaha kadar uyuyamam artık çok özledim kızlar çokkkkkkk
inş. hepimiz teker teker kavuşuruz askerlerimize bu görüşmeler hepimiz için çok iyi olacak

selammmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bu akşam yolcuyum Allahın izniyle yarın 10:30 da yemin törenimiz çok heyecanlıyım
sabaha kadar uyuyamam artık çok özledim kızlar çokkkkkkk
inş. hepimiz teker teker kavuşuruz askerlerimize bu görüşmeler hepimiz için çok iyi olacak

aynen tatlım bende yolcuyum :)

zizag ve zemzemm den haberleri bekliyoruz. bütün ayrıntıları bize anlatırsanız bizim için çok çok iyi olur..
ikiniz için de hayırlı olsun, iyice doyun sevdiklerinize...

zizag ve zemzemm den haberleri bekliyoruz. bütün ayrıntıları bize anlatırsanız bizim için çok çok iyi olur..
ikiniz için de hayırlı olsun, iyice doyun sevdiklerinize...

ben tüm detayları anlatacağım sizler için yazıcam buraya sonraki gidiceklere tecrübe olur

biz doyalım herkes doysun sevdiğine

zizag ve zemzemm den haberleri bekliyoruz. Bütün ayrıntıları bize anlatırsanız bizim için çok çok iyi olur..
Ikiniz için de hayırlı olsun, iyice doyun sevdiklerinize...

hiç merak etmeyin canım bütün detayları ile yazarım size pazartesi günü
inşallah sizlerde tez zamanda kavuşursunuz eşlerinize
biraz önce aradı eşim o benden daha heyecanlı saatler geçmiyo seni çok özledim diyo
allahım hemen sabah olsun kavuşayım yarime

angel_elika :)) peki dediğim gibi mi durum yoksa başka bi bölükte mi yakının :)

tam bahsettiğiniz durumu hatırlayamadım kusura bakmayın ama bir yerde bölükler için farklı tarihlerde mi oluyor demiştiniz yemin tarihleri sanırım ama öyle bir durum yok aynıtarihte oluyor yani 29 Aralıkta ordayız bu arada hangi bölük hangi takımdı sizin?

narlıdere gazileri,
facebooktaki gruba baktım. bugün konuşanların hepsi 29u kesin diyorlar. ona göre ayarladınız siz de sanırım. ben hiç konuşamadığım için haberim yok.
bu arada izin 3 gün olabilirmiş. bu güzel bi haber sahiden! ama ben törene katılamayacağım:( anca cuma akşam izmirde olucam. ara sıra yanına gidip görürüm(ailemle yılbaşı geçirmek için gidiyorum normalde)
1 hafta sonra olsaydı da daha uzun rahat görseydim daha mutlu olurdum. neyse kısmet:(

evet 29 kesinleşmiş akşam ben de biletleri alıcam. Perşembe ordan çıkıp İstanbula geçecez beraber usta bilriği orada olduğu için. Cumartesi de Antalyaya dönecem. Umarım siz de en yakın zamanda görürsünüz. Bu arada size de sormadan geçmiyim hangi bölük hangi takım ?

evet 29 kesinleşmiş akşam ben de biletleri alıcam. Perşembe ordan çıkıp İstanbula geçecez beraber usta bilriği orada olduğu için. Cumartesi de Antalyaya dönecem. Umarım siz de en yakın zamanda görürsünüz. Bu arada size de sormadan geçmiyim hangi bölük hangi takım ?[/QUOTE]

evet şimdi konuşabildim çok şükür! saatlerdir dua ediyorum arasın diye. 1. çavuş eğitimde. başka bir ayrıntı bilmiyorum.

saatlerdir dua ediyorum resmen arasın diye.sesini duymaya ihtiyacım vardı!
3dakika konuştuk. bu rekor!
bişeye üzülmüyosun dimi dedi hissetmiş gibi. ağlamaktan toplam 2 cümle kurabildim.
birazdan tekrar arıycakmış. allahımm mutluyum!

ben sürekli girip çıkıyordum. kimsenin moralini bozmayım diye daha fazla yazmadım. aramasını bekledim.

Evet canım gördüm mesajını aramış sonunda çok sevindim adına :) bende iki gündür toplamda iki dakika kadar konuşabildim içim sıkıldı yine sesini az duyduğum için arasa diye bekliyorum.

Back