canım yemin töreni için hazırlıklar çalışmalar yapıyorlar o yüzden arayamıyorlar ben 341 dönemim bazen 3-4 gün hiç arayamadığı oldu ama daha şu usta birliğine bir geçsinde hem siz hemde onlarda çok daha rahat edecekler az kaldı biraz daha dayanın kızlar... aramıyor diye de kızmayın...
o mankenler gibi ince değilim de :)
bizimki haziranın 30unda bi ramazan daha ayrı kalmak istemedik hem o hem ben yalnız yaşıyoruz istanbulda (nişanlımın annesi sadece kışları geliyor yazları olmuyo mayıstan kasıma kadar ) ramazan özellikle nişanlım için zor geçiyor. hem ben bir sürü kira ödüyorum ayrı eve dedik hemen yapalım askerlik bitince
bizimkinin ailesi mutasıp birazcık ailenin tek açık insanı ben olucam (kızları ve gelinleri arasında) o yüzden hassasiyeti benimkinin
bende hem onları üzmeyecek hemde beni mutlu edicek şeyler arıyorum işte bu yüzden
usta birliğine mi gideceklermiş hemen? offff hiçbişeyden haberim yokk neden aramıyor bu çocukkk bişey mi olduuu
yok kızmıyorum. zaten kızsam bile onu söyleyecek kadar vakit olmuyor ki. en fazla 50 saniye!
bazen çok bunalıyorum,en azından bi sesini duysam iyi geliyor.
ya çok sıra oluyor diyo . bide talim yapıyoruz diyo sürekli . 30sn 40sn anca konuşabiliyoruz . allahtan sorabildim gelince nasıl giricez vs fln die. belki de hiç izin bile olmayabilir dedi , usta birliğindeki komutana bağlıymış . saçma sapan işler . haftaya bu saatlerde orada olucam . hayırlısıyla bi gitsem dönsem başka bişey istemiyorum artık .
selammmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bu akşam yolcuyum Allahın izniyle yarın 10:30 da yemin törenimiz çok heyecanlıyım
sabaha kadar uyuyamam artık çok özledim kızlar çokkkkkkk
inş. hepimiz teker teker kavuşuruz askerlerimize bu görüşmeler hepimiz için çok iyi olacak
zizag ve zemzemm den haberleri bekliyoruz. bütün ayrıntıları bize anlatırsanız bizim için çok çok iyi olur..
ikiniz için de hayırlı olsun, iyice doyun sevdiklerinize...
bende çok heyecanlıyım nasıl yapıcaz nasıl edicez diye 2 gün vericekler askerimi bize bide orda bi evde kalıcaz kuzenimin evi oranın faturasını götürüyoruz
bu arada ben size deneyimlerimi aktaracağım pazartesi gnü
zizag ve zemzemm den haberleri bekliyoruz. Bütün ayrıntıları bize anlatırsanız bizim için çok çok iyi olur..
Ikiniz için de hayırlı olsun, iyice doyun sevdiklerinize...
Of kızlar ya sabah sadece bi kez konuştum tekrar arasın yaaa böyle beklemek çok kötü oluyo
inşallah arar canım benim ki sadece akşamları arıyor
bugün gündüz arayınca sevinçten çığlık attım ofiste keşke sürekli arayabilseler
angel_elika :)) peki dediğim gibi mi durum yoksa başka bi bölükte mi yakının :)
narlıdere gazileri,
facebooktaki gruba baktım. bugün konuşanların hepsi 29u kesin diyorlar. ona göre ayarladınız siz de sanırım. ben hiç konuşamadığım için haberim yok.
bu arada izin 3 gün olabilirmiş. bu güzel bi haber sahiden! ama ben törene katılamayacağımanca cuma akşam izmirde olucam. ara sıra yanına gidip görürüm(ailemle yılbaşı geçirmek için gidiyorum normalde)
1 hafta sonra olsaydı da daha uzun rahat görseydim daha mutlu olurdum. neyse kısmet
Yaaa kızlar nerdesiniz kimsecikler yok forum da
ben sürekli girip çıkıyordum. kimsenin moralini bozmayım diye daha fazla yazmadım. aramasını bekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?