Valla haklısın canım bende gelinliğimin siparişini verdim ankarada dikiliyo sadece astar provasına gittim şimdi dört gzöle ikinci provamı bekliyorum orda iyice görecekmişim herşeyini içim rahatlıck. Çok sade bi modal bide pronoviasın bi modeli orda gördüğüm gibi olmıcak diye korkuyorum bende :)
Ya kızlar ben İzmir Gaziemir askerlik şubesinin telefon numarasını buldum internette acaba arasam yemin törenini sorasam mı ki?
inşallah tam hayal ettiğin gibi olur canım:) tatlı telaşlar ama bunlar:)
:) inşallah canım içim rahatlıyo böyle sağolun kızlar:)
stresli işler bunlar çook:) umarım içine sinen bir gelinlik bulursun canım
Valla haklısın canım bende gelinliğimin siparişini verdim ankarada dikiliyo sadece astar provasına gittim şimdi dört gzöle ikinci provamı bekliyorum orda iyice görecekmişim herşeyini içim rahatlıck. Çok sade bi modal bide pronoviasın bi modeli orda gördüğüm gibi olmıcak diye korkuyorum bende :)
ay inş kollu olmak zorunda yakası kapalı olmalı gibi kriterlerimiz var asker efendi sayesinde
ya bende beğendim pronoviasın bi modelini beğendim ama korkuyorum bende ya olmazsa diye dört koldan gelinlikçi arıyorum senin düğün ne zamandı
Neyse ki bizde yok valla gelinliğime karışmasını istemem benim ki straplez göğüslerinde de oyuntu var dekolteli yani kelebek yaka diyolar sanırım önce bi düz staplez olsun diye çok ısrar etti sonra önden düşermi diye tedirgin oldu ama geçtiİkimiz de azcık dişliyiz ama bu kez benim sözüm geçti
Biz daha gün almadık askerden gelince alıcaz ama yaz sonu eylül başı gibi diyoruz bakalım.Bide niye sende olmasın ki canım? Senin düğünün ne zaman?
Kizlar ilk gunlere gore cok daha iyiyiz farkidamisiniz :)
Kizlar ilk gunlere gore cok daha iyiyiz farkidamisiniz :)
bu sabah konuştum kesin 29 aralık yemin töreni. izin için de söylediği şuydu ; yemin töreninden sonra 2-3 saat izin vericeklermiş . usta birliğine teslim olup oradaki komutanı izin verirse çıkabilirmiş.narlıdere gazileri,
facebooktaki gruba baktım. bugün konuşanların hepsi 29u kesin diyorlar. ona göre ayarladınız siz de sanırım. ben hiç konuşamadığım için haberim yok.
bu arada izin 3 gün olabilirmiş. bu güzel bi haber sahiden! ama ben törene katılamayacağımanca cuma akşam izmirde olucam. ara sıra yanına gidip görürüm(ailemle yılbaşı geçirmek için gidiyorum normalde)
1 hafta sonra olsaydı da daha uzun rahat görseydim daha mutlu olurdum. neyse kısmet
bu sabah konuştum kesin 29 aralık yemin töreni. izin için de söylediği şuydu ; yemin töreninden sonra 2-3 saat izin vericeklermiş . usta birliğine teslim olup oradaki komutanı izin verirse çıkabilirmiş.
ya çok sıra oluyor diyo . bide talim yapıyoruz diyo sürekli . 30sn 40sn anca konuşabiliyoruz . allahtan sorabildim gelince nasıl giricez vs fln die. belki de hiç izin bile olmayabilir dedi , usta birliğindeki komutana bağlıymış . saçma sapan işler . haftaya bu saatlerde orada olucam . hayırlısıyla bi gitsem dönsem başka bişey istemiyorum artık .usta birliğine mi gideceklermiş hemen? offff hiçbişeyden haberim yokk neden aramıyor bu çocukkk bişey mi olduuu
Kızlar benim 3,5 yıllık erkek arkdaşım da Bilecik'te asker yemin törenleri bu cuma 23 aralıkta sabah 10'da İstanbul Bilecik arası 3,5 saat sürüyormuş 9:30 da orda olmam için 6 da otobüse binmem lazım. 6'daki otobüse binmek için sabahın 5-5 buçuğunda evden çıkmam lazım o saatte de annemler yalnız gitmemi istemez . Sevgiimin ailesi de beni tanıyor ama onlar anadolu yakasında oturuyor babası isterse biz onu alırız demiş ama 5:30 gibi bizim buraya gelmeleri lazım beni Avupa yakasından alıp tekrar dönücez annem de söyleme babana kızar izin vermez diyor . babam erkek akadaşımı tanıyor ama bizimkiler biraz pimprikli tiplerdir yok yolda bir şey olur o kadar yol gidilir mi zaten kısa dönem 5 ay sonra görüşürsünüz filan dicek babam ama ben de gitmek istiyorum çok. Napıcam bilmiyorum öffff. Akşam da erkek arkadaşımla görüştük telefonda kapatırken görüşrüz hayatım dedim inşallah dedi böyle ümitsizce içim acıda ya.
hayırr yanlıs bılgı verıyosun aılesının evci cıkarması orda sehır sınırları ıcınden ayrılmamak kosuluyla herhangı bı otelde olabılır orda kalmasıı demek yanı kıra kontratı falan fılan gerekmıyor o sure zarfında bazı komutanlar bırlgıne gelıp ımza atıcaksın dıyor bazıları hıcbısey ıstemıyor haftasonu ıznı dıe bısey yok yanı
usta birliğine mi gideceklermiş hemen? offff hiçbişeyden haberim yokk neden aramıyor bu çocukkk bişey mi olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?