• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yaaa bende öyle demek istiyoruuum :97: ayrıca çok kıskandım sanırsam zaman çizelgeni one ya öyle 3 hafta :37:

:) Kıskan canım kıskan ben de benden öncekileri acayip kıskanıyodum :9: Ama şu anda onların yerinde biz varız ve bikaç ay sonra da siz olcaksınız bu durumda:34:

Ayyy evet olucaz dimi daha 10 gün oldu ama 10 kaldığı günde olacak sonuçta :43:

Olcak tabiki dee..
Ben ilk zamanlar 99 gelir mi ki diyodum geçmez zaman diyodum ama şimdi 20ler bile çok gelmeye başladı o zamanlar 20li günlerin hayalini bile kuramıyodum kii:26:
Geçecek canım yeter ki güçlü olun :29:

Olcak tabiki dee..
Ben ilk zamanlar 99 gelir mi ki diyodum geçmez zaman diyodum ama şimdi 20ler bile çok gelmeye başladı o zamanlar 20li günlerin hayalini bile kuramıyodum kii:26:
Geçecek canım yeter ki güçlü olun :29:

Sağol canım yaaa. Usta birliğine geçtiklerinde daha kolay olacak eminim daha az zorlanıcaz zaten biz beş yıldır ayrı şehirlerdeyiz alışığım aslında ama öncekiler özlem değilmiş onu anladım :43: ama senin gibi son 20 gün saydığımız günler gelicek :97:

Sağol canım yaaa. Usta birliğine geçtiklerinde daha kolay olacak eminim daha az zorlanıcaz zaten biz beş yıldır ayrı şehirlerdeyiz alışığım aslında ama öncekiler özlem değilmiş onu anladım :43: ama senin gibi son 20 gün saydığımız günler gelicek :97:

Evet ustabirliğinde çok daha rahat görüşeceksiniz hatta içeri telefon bile sokabilir:34:
Biz de ayrı şehirlerdeydik ama bu daha farklı bir duyguymuş bunu anladık..
Gelecek tabi 20ler de gelecek 10lar da..
Ben ilk haftalarımı düşünüyorum ya da yazdıklarımı okuyorum da şimdi çook uzak geliyo o zamanlar:31: Ama çok zor günlerdi şükür biz atlattık,sıra sizde.

İsimleri karistirmisim :)

İnsallah vermistir. Bence sevincinden nete girmemis hazirlik yapiyordur :)

İnşallah vermiştir canım yaaa dediğin gibidir bence olumsuz bişey olsa canı sıkkın olur buraya yazardı diye düşünüyorum.

Evet ustabirliğinde çok daha rahat görüşeceksiniz hatta içeri telefon bile sokabilir:34:
Biz de ayrı şehirlerdeydik ama bu daha farklı bir duyguymuş bunu anladık..
Gelecek tabi 20ler de gelecek 10lar da..
Ben ilk haftalarımı düşünüyorum ya da yazdıklarımı okuyorum da şimdi çook uzak geliyo o zamanlar:31: Ama çok zor günlerdi şükür biz atlattık,sıra sizde.

İnşallah bizde atlatıcaz canım yaa :97:

Ay haklısın yaa yetmiyo valla. Kaç yaşındasın ki canım sen?

22 yaşındayım canım bu sene yeni okulum bitti.

Angelica baban izin verdi mi merak ettim :)

Tatlım o ben değilim ;) almor o kişi ama yazmamış foruma bende meark ettim izin aldı mı almadı mı

Kızlar babam izin verdi. Önce yolu filan bahane etti yok kış yolda kaza maza olur filan ben de dedim kar filan yok baba ben 5 günlük meteorolojinin sitesinden baktım dedim ona da gösterdim bugün için hava iyi dedim. Annem de biraz destek oldu ikna oldu babam. Şu anda da gelmelerini bekliyorum 5:30 gibi burda olucaklar hayatımın yanına gidicem. Çok mutluyum kızlar hayatım da beni görünce çok şaşıracak hiç sanmıyordu gideceğimi yanına. :16:

22 yaşındayım canım bu sene yeni okulum bitti.

Kızlar babam izin verdi. Önce yolu filan bahane etti yok kış yolda kaza maza olur filan ben de dedim kar filan yok baba ben 5 günlük meteorolojinin sitesinden baktım dedim ona da gösterdim bugün için hava iyi dedim. Annem de biraz destek oldu ikna oldu babam. Şu anda da gelmelerini bekliyorum 5:30 gibi burda olucaklar hayatımın yanına gidicem. Çok mutluyum kızlar hayatım da beni görünce çok şaşıracak hiç sanmıyordu gideceğimi yanına. :16:

ççooook sevindim!! haber bekliyoruz artık dönüşte...

günaydın. bu hafta güzel bi hafta sahiden. şimdi yemin töreninde sabırsızlıkla bekleyenlerimiz var.. işallah hiçbi sorun çıkmaz kimsede.
bugün forum sessiz kalmasın. angelica da yurt dışına gitti. :)
1 hafta sonra benimki de yenim etmiş olacak ama göremiycem :( izin verirler işallah!

günaydın. bu hafta güzel bi hafta sahiden. şimdi yemin töreninde sabırsızlıkla bekleyenlerimiz var.. işallah hiçbi sorun çıkmaz kimsede.
bugün forum sessiz kalmasın. angelica da yurt dışına gitti. :)
1 hafta sonra benimki de yenim etmiş olacak ama göremiycem :( izin verirler işallah!

güzel dileklerine gönülden katılıyorum canım bende törende olamaycağım ama napalım sağlık olsun:) askerin nerede

güzel dileklerine gönülden katılıyorum canım bende törende olamaycağım ama napalım sağlık olsun:) askerin nerede

izmir narlıderede. 1215 kişiler! resmen azap çektirdiler yemin töreniyle ilgili. daha dün kesinleşmiş herşey. çok şükür! ordan da izmir bucaya gidicek haftaya :)
seninki nerdeydi canım? belki önceden konuşmuşuzdur ama insan unutuyo..

ayy sevgilim ilk kez bu saatte aradı...
revire gitmiş öksürüyorum diye! :))
çok şükür allahımm... yüzümü güldürdün 2 gündür!

Back