ayy sevgilim ilk kez bu saatte aradı...
revire gitmiş öksürüyorum diye! :))
çok şükür allahımm... yüzümü güldürdün 2 gündür!
Maşallah kızlar toparlanmaya başlamışsınız.
bir kaç hafta sonra iyice alışıcaksınız ve rahatlıcaksınız. hep böyle olunn...
evet canım ilk günler gibi değiliz..
yemin törenlerinin de takın olmasının etkisi var belki. yavaş yavaş alışıp şafar attırıcaz biz de. hele şu plakalar gelsinn :))
büyük ihtimal aynılar 1.bölük 1.manga mı ne demişti . Grafiker antalyalı bi arkadaş var demişti. aynı kişidir sanırım :)
günaydın. bu hafta güzel bi hafta sahiden. şimdi yemin töreninde sabırsızlıkla bekleyenlerimiz var.. işallah hiçbi sorun çıkmaz kimsede.
bugün forum sessiz kalmasın. angelica da yurt dışına gitti. :)
1 hafta sonra benimki de yenim etmiş olacak ama göremiycemizin verirler işallah!
gözün aydın canım çook sevindim:))
benm askerm şu an ankara da ordan malatya ya geçecek herhalde bir tek benm ki acemiden sonra başka şehre giden:))
yok değil bizim ki 7.mangada. Hataylı ve turizmci :)) o yüzden alakaları yok :))
Narlıderede askeri olup gidemeyenler ve yemin törenlerine katılamayan hepiniz için orada olucam o halde.
benim askerim de şehir değiştiryor izmirden istanbula geçiyor ama daha iyi böyle olması dağıtım izinleri oluyor :)
yok değil bizim ki 7.mangada. Hataylı ve turizmci :)) o yüzden alakaları yok :))
Narlıderede askeri olup gidemeyenler ve yemin törenlerine katılamayan hepiniz için orada olucam o halde.
benim askerim de şehir değiştiryor izmirden istanbula geçiyor ama daha iyi böyle olması dağıtım izinleri oluyor :)
perşembe gelse gitsek narlıdere'ye
ikiniz de kadınlar klubu forumcuları diye pankart açıp resim çekin :))
çok eğlenceli :))
o kalabalıkta nasıl buluruz birbirimizi
:))) siz eşlerinizi ararken kimseyi göremezsiniz zateen
perşembe gelse gitsek narlıdere'ye
ikiniz de kadınlar klubu forumcuları diye pankart açıp resim çekin :))
çok eğlenceli :))
o kalabalıkta nasıl buluruz birbirimizi
Bizimki tam belli oldu cok sukur.
Persembe yemin toreni. Torenden sonra tum esyalariyla cikiyor. Cuma- cmtsi yeni bolugune imza atmaya gidecek sadece. Ankarada olacagiz hepbirlikte 4 gun boylece :)
günaydın kızlar ne güzel şuan askerine kavuşan arkadaşlarımız var:))
ççooook sevindim!! haber bekliyoruz artık dönüşte...
Evet evet mutluyuz kizlar :) en azindan ufak seylerle mutlu oluyoruz artikk.
Hep boyle moralimizi yuksek tutalim ki guzel guzel gecsin Zaman.
Ben her gecen dakikanin bizi daha cok birbirinize yaklastirdigini dusunup seviniyorum.
Bakin aralik bitti sayilir. 4 bucuk ayimiz kaldi.
Almora cok sevindim ne guzel kavusmuslardir smdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?