343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet evet mutluyuz kizlar :) en azindan ufak seylerle mutlu oluyoruz artikk.

Hep boyle moralimizi yuksek tutalim ki guzel guzel gecsin Zaman.

Ben her gecen dakikanin bizi daha cok birbirinize yaklastirdigini dusunup seviniyorum.

Bakin aralik bitti sayilir. 4 bucuk ayimiz kaldi.

Almora cok sevindim ne guzel kavusmuslardir smdi :)

Maşallah kızlar toparlanmaya başlamışsınız.
bir kaç hafta sonra iyice alışıcaksınız ve rahatlıcaksınız. hep böyle olunn...

ayy sevgilim ilk kez bu saatte aradı...
revire gitmiş öksürüyorum diye! :))
çok şükür allahımm... yüzümü güldürdün 2 gündür!

gözün aydın canım çook sevindim:))
benm askerm şu an ankara da ordan malatya ya geçecek herhalde bir tek benm ki acemiden sonra başka şehre giden:))

Maşallah kızlar toparlanmaya başlamışsınız.
bir kaç hafta sonra iyice alışıcaksınız ve rahatlıcaksınız. hep böyle olunn...

evet canım ilk günler gibi değiliz..
yemin törenlerinin de takın olmasının etkisi var belki. yavaş yavaş alışıp şafar attırıcaz biz de. hele şu plakalar gelsinn :))

evet canım ilk günler gibi değiliz..
yemin törenlerinin de takın olmasının etkisi var belki. yavaş yavaş alışıp şafar attırıcaz biz de. hele şu plakalar gelsinn :))

plakalar da gelicek bir gün canımm...
Bir gün gelicek sadece bir gün kalıcak...

büyük ihtimal aynılar 1.bölük 1.manga mı ne demişti . Grafiker antalyalı bi arkadaş var demişti. aynı kişidir sanırım :)

yok değil bizim ki 7.mangada. Hataylı ve turizmci :)) o yüzden alakaları yok :))

Narlıderede askeri olup gidemeyenler ve yemin törenlerine katılamayan hepiniz için orada olucam o halde.

gözün aydın canım çook sevindim:))
benm askerm şu an ankara da ordan malatya ya geçecek herhalde bir tek benm ki acemiden sonra başka şehre giden:))

benim askerim de şehir değiştiryor izmirden istanbula geçiyor ama daha iyi böyle olması dağıtım izinleri oluyor :)

kesinlikle haklısın benm askerim şehir değiştirdiği için görüşebileceğiz:))

perşembe gelse gitsek narlıdere'ye

perşembe gelse gitsek narlıdere'ye

olsun evet ya artık 6 güncük kaldı bitse... Biletleri de aldım. Yalnız şehir değiştirenlere pazara kadar izin vermişlerdi şimdi cumartesiye çektiler. Bizim ki izin almayı düşünüyor 1 gün. Şafağım artacak :/

ikiniz de kadınlar klubu forumcuları diye pankart açıp resim çekin :))
çok eğlenceli :))

o kalabalıkta nasıl buluruz birbirimizi

buluruz bir şekilde de; işimiz, gücümüz, derdimiz bir sürü yeşilli asker arasında hangisi bizim kidir diye bakınmak olucak :))

Bizimki tam belli oldu cok sukur.

Persembe yemin toreni. Torenden sonra tum esyalariyla cikiyor. Cuma- cmtsi yeni bolugune imza atmaya gidecek sadece. Ankarada olacagiz hepbirlikte 4 gun boylece :)

Bizimki tam belli oldu cok sukur.

Persembe yemin toreni. Torenden sonra tum esyalariyla cikiyor. Cuma- cmtsi yeni bolugune imza atmaya gidecek sadece. Ankarada olacagiz hepbirlikte 4 gun boylece :)

supeer! biz de aksam konustuk daha netlesmedi dedi. yazi yazmislar ama cevap alamamislar. cok nazli bi birlik zateen :) yemin toreni bile son dakkada soylediler.. izni persembe soylerler heralde

kizlar iyi aksamlaaar
bugun o kadar mutluyum kii anlatamamm... 1 gunduz 1 aksam konustuk. ilk kez!
dun aksam telefonda biraz aglayinca vicdan yapti sanirim..
izmirde de hava sogumus cok. yagmuru yiyioruz terliyoruz usuyoruz diyor. 1 hafta daha hasta olmasa bari...
aksam istanbul'da eve gelirken resmen uctum. sulu kar yagiyodu. allah askerleri korusun!! hava birden kisa dondu.

günaydın kızlar ne güzel şuan askerine kavuşan arkadaşlarımız var:))

Allah hepinize nasip etsin canım gördüm bugün hayatımı sonunda.

ççooook sevindim!! haber bekliyoruz artık dönüşte...

sağolun kızlar hepiniz kavuşursunuz inşallah bir an önce sevdiklerinize. Sabah gittik Bilecik'e 10 gibi tören başladı acayip kalabalıktı böyle kışlanın girişinde değişik marşlar, türküler filan çalışıyorlar havaya sokmak için. Yemin ettiler bölük bölük silahların başına gelip. Ondan sonra geri yerleine geçtiler benim sevgilimde arkadaymış önce görmedik sonra babası buldu bizi çağırsı en son ben gittim yanına ve gözleri resmen böyle oldu beni görünce hiç beklemiyordu annesi teyzesi filan acayip güldük bu gözleri görünce. Yer olarak güzeldi sanki izci kampında gibi hissettik ve biz de baya bir çamur olduk kesinlikle ayakkabıyla gitmeyin kışlada mahvolursunuz benden söylemesi Allah'tan giymemişim ben de o halde bile her yerim çamur oldu. Sevgilim kaldığı koğuşu bile gösterdi bana böyle ranzalar filan ama resmen sanki çocuk için yapılmış uafacık kısa boyda ranzalar aalhtan dedim senin boyun fazla uzun değil sığıyorsundur uzun boyluların ayakları dışarıda kalıyormuş hep. Bu ana kadar her şey güzeldi sevgilim üstünü değiştirdi evci izni aldık onu da alıp İstanbul'a geldik fakat acayip hasta olmuş koğuştaki herkes de çok hasta dedi. 70 kişi aynı yerde yatıyorlarmış gece de soğuk olduğu için cam açılmıyormuş karbondioksit soluyor resmen geceleri diyor. Yolda gelirken de ateşi iyice çıktı onlara gitmeden önce hastaneye gittik doktor bronşit olduğunu söyledi yarın da akşam 5 te birliğine gidicek dediz o zaman serum verelim iğne yapalım daha etkili olur dedi bir sürü de ilaç verdi. Yarın babası götürcek alayına inşallah ya revirde kalır bir kaç gün dinlenir eğitimlere filan gitmez ya da hava değişimi izni verirlerse geri alıp gelebilir evde dinlenir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…