343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu haberi almak iyi geldi en azından:) çok sevindim tatlımm 7gün vuslata sayalım :)))

şahanee. umarım çok eğlenirsin. madem nişanlın öyle dedi sen de tadını çıkar:)
benimki de gitmeden çok gezmee diye gitti :) daha hiç dışarı bile çıkmadım. kıyamam özenir,üzülür

bizde sevgiliydik aileler hiç bilmiyodu birbirini ama hiç sorun yaşamadılar çok ii anlaştılar 1 kez geldiler 2.ye nişan yaptık

bence zaten 2 kişi değil 2 aile evlenir

şahanee. umarım çok eğlenirsin. madem nişanlın öyle dedi sen de tadını çıkar:)
benimki de gitmeden çok gezmee diye gitti :) daha hiç dışarı bile çıkmadım. kıyamam özenir,üzülür

Yaaa ama şimdi sen öyle dedin ben üzüldüm benimki de normalde o yokken çok geziyim istemez özellikle de akşamları ama kardeşim çağırınca yurtdışı bi değişiklik olur sana git ne güzel olur dedi şimdi de gidesim yok deyince ne güzel olur git diyo ama üzülürmü ki

bizde sevgiliydik aileler hiç bilmiyodu birbirini ama hiç sorun yaşamadılar çok ii anlaştılar 1 kez geldiler 2.ye nişan yaptık

bence zaten 2 kişi değil 2 aile evlenir

bende senin gibi düşünüyorum canım işte ama yine de ben çok takıyorum galiba çok düşünüyorum ya anlaşamazlarsa biz naparız ben naparım diye hayırlısı olur inşallah

bende senin gibi düşünüyorum canım işte ama yine de ben çok takıyorum galiba çok düşünüyorum ya anlaşamazlarsa biz naparız ben naparım diye hayırlısı olur inşallah

Canım anlaşamayacak hiç bişey yok ki karşılıklı anlayış gösterilirse. Aynı şehirde de olsan anlaşamayacaklarsa anlaşamazlar yine. Aileleri tanıştırmak heyecan verici bişeydir ama olumsuz düşünme Biz aileleri tanıştırmadan önce kendimiz tanışmıştık zaten birbirimizin aileleriyle ve babalardan öncede annelerimiz tanışmıştı. Zaten sen onun ailesiyle tanışınca anlarsın az çok senin ailenle diyalogları nasıl olur diye.

az çok anlarsın sevglinle konuşurken bizimkiler hem dini inanış hemde yaşam tarzları uyuyordu. çok düşünme bence canım herşy yoluna girer canım senle facebookta konuşuyoduk dimi izmirdeydin sen :) akşama çıkıyorum yola izmire doğru

narlıdere gazileri,
facebooktaki gruba baktım. bugün konuşanların hepsi 29u kesin diyorlar. ona göre ayarladınız siz de sanırım. ben hiç konuşamadığım için haberim yok.
bu arada izin 3 gün olabilirmiş. bu güzel bi haber sahiden! ama ben törene katılamayacağım anca cuma akşam izmirde olucam. ara sıra yanına gidip görürüm(ailemle yılbaşı geçirmek için gidiyorum normalde)
1 hafta sonra olsaydı da daha uzun rahat görseydim daha mutlu olurdum. neyse kısmet

bizde sizin gibi yaptık önce ben onun annesine gittim sonra o benim annemle tanıştı sonra babamla sonrada maaile tanıştılar :)

Ya kızlar ben İzmir Gaziemir askerlik şubesinin telefon numarasını buldum internette acaba arasam yemin törenini sorasam mı ki?

evet facebook ta konuşuyoruz da ben istanbul da yaşıyorum izmir de büyüdüm demiştim ordan aklında kaldı sanırım ben onun ailesiyle tanıştım çok iyi insanlar anlaşamayacak bişey yok ama ne bileyim işte stres yapıyorum sürekli bana göre anlaşırlar ama ya benm göremediğim bişey varsa ve bu bana sorun çıkarırsa diye düşünüyorum yani biraz kuruyorum.(( düşünmeden edemiyorum off ne kadar zorlaştırıyorum

bu arada hayırlı yolculuklar canım ne güzel kavuşuyorsun askerine:)) darısı başımıza

ya biz kızlar böyleyiz heralde 2 hafta öncesine kadar nikah salonuna karar veremiyodum o benim için büyük sorundu sonra onu çözdük kına için telaşa düştüm nasıl olur nasıl biter filan şimdide gelinlik tasası başladı sanırım güzel olmucak diye içim içimi yiyo daha gidip bi modele bile bakmadım ama şimdi dünyadaki en büyük mesele bu benim için büyütüyoruz biraz

anlaşırlar canımcım sen hiç merak etme :)

:) inşallah canım içim rahatlıyo böyle sağolun kızlar:)
stresli işler bunlar çook:) umarım içine sinen bir gelinlik bulursun canım

Valla haklısın canım bende gelinliğimin siparişini verdim ankarada dikiliyo sadece astar provasına gittim şimdi dört gzöle ikinci provamı bekliyorum orda iyice görecekmişim herşeyini içim rahatlıck. Çok sade bi modal bide pronoviasın bi modeli orda gördüğüm gibi olmıcak diye korkuyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…