Ederiz canım sen tadını çıkar bol bol sarıl :)
annesinin yanında zor olacak ama yapacak bişi yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederiz canım sen tadını çıkar bol bol sarıl :)
BiZimki kesinlesti artik29 unda( ankara polatli) tren biletlerini aldik bu sabah.
Bir yanim buruk ama yilbasinda donmek zOrunda kalirsa diye daha hala belli degil![]()
canım bu arada yemin töreninin 1 hafta önceden kesinleşmesi gerekiyo.ailelerin gelebilmesi için.
eğer bugün ve yarın da yazı gelmezse bil ki 6ocağa kayar.
ben de bugün-yarın haber bekliyorum artık şu gün kesin diye.
annesinin yanında zor olacak ama yapacak bişi yok :)
Ay canım inşallah ocağa kalır dua edin benim içinde :97: yarından sonrada bi on gün yokum özleyin şekerler![]()
olumlu tarafından bak 10 gün sonra gelince şafağın azalmış olacak orda zaman daha hızlı geçer
Orası da öylede valla hiç enerji hissetmiyorum kendimdeneyse belki gidicne farklı hissederim diye umuyorum :97:
Ay canım inşallah ocağa kalır dua edin benim içinde :97: yarından sonrada bi on gün yokum özleyin şekerler![]()
nereye gidicektin angelica
ordan da yaz bize ama
evet değişiklik iyi gelecektir..
Kizlarrrr aradi simdiiii her halukarda pazar geri donecekmisss yani 1 gun daha kazanmis oldukk cok mutluyum :)
2 ihtimal varmis:
Ya pers yemin toreni olup peraembe kalacaklar cuma cikacaklar( 2 gunun ustunde izin kullanmak disarda olmak yasal degilmis)
Ya da persembe yemin toreninden sonra cikip her gun imza atacaklarmis gidip.
İki ihtimal de gayet iyi :)
Darisi sizlerin basina :)
Ben artik 1 hafta sayiyorumm. Haftaya bu saatlerde onun yaninda olacagimmm
Viyanaya,romaya en son parise 10 gün. Kardeşim bana bunu teklif ettiğinde nişanlım yanımdaydı git ne güzel olur dedi bende öyle dedim :) çünkü askerliğin bu kadar zor geçeceğini tahmin etmedimzaten normalde de ayrı şehirlerdeyiz alışığız biz dedik ama şimdi bi zor geliyo valla. Gerçi yurtdışı arama kartları varmış onlardan alıcaktı aramak için beni.
canım yaa bizde ayrı şehirlerdeyiz normalde ama çok zor oluyomuş şimdi şimdi anlıyorum siz nişanlandınız mı inşallah yemin törenide ocak a alınırda görebilrsin askerini
Kesinlikle çok zor olduğunu bende şimdi anlıyorum canım. İki buçuk yıldır nişanlıyız biz canım evlenebilseydik bi :97: Siz de varmı nişan söz falan?
bizde yok askerliğini yapmadan istemedi bizimkiler ayrı şehirlerde olmak aileler açısından dezavantaj oluyo mu bunu merak ediyorum benm için sorun olacak gibi duruyo ve bu durum korkutuyo beni sen zorlandın mı hiç canım
Valla bizde sorun olmadı ama benim annemin bütün akrabaları da orda yaşıyolar ve annemin bir evi var ankarada. Söz ve isteme istanbulda oldu nişanımız ankarada düğünümüzde orda olacak yine. Bugüne kadar bi sıkıntı olmadı ayrı şehirlerde olmak Allah'a şükür sizde de olmaz canım ne olcak ki?
biz arkadaş ortamında tanıştık yani sizde olduğu öyle onun olduğu şehirde arkaba falan yok aileler birbirini zerre kadar tanımıyo ve benm ailem bunu sorun yapar diye tedirgin oluyorum anlıyo musun benm eskişehir e yerleşme fikrim onlara acaba dedirtiyo askım babmla tanıştığı zaman babam olmaz bu iş der diye ödüm kopuyo babam anlayışlıdır iyidir ama bazen bir anda acele düşünüyo ve bir anda yorum yapıyo yine bir anda yorum yaparda beni yaralar diye de tedirgin oluyorum ben sonuçta ailemi karşıma almam ama aşkımdanda vazgeçmm arada kalmaktan korkuyorum
Tatlım bizde aileler aracılığıyla tanışmadık ama bi problem olmadı. Bizimkilerde birbirlerini hiç tanımıyolardı ama bi sorun yaşanmadı iki ailede kararlarınıza saygı duyarsa herhangi bir sorun olmaz bence canım.