343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bendee onu beklıyorum dort gozle ya hc keesın tarıh yok sureklı farklı tarıh soyluyolar anlamadm gıttıı nasıl bellı olmaz daha

Valla bilmiyorum benim nişanlıma da 30 aralık 6-13 ocak diye üç farklı tarih vermişler hala belli değildi en son dün sorduğum da. Bende ocakta olsun diye bekliyorum aralıkta olursa gidemicem

Valla bilmiyorum benim nişanlıma da 30 aralık 6-13 ocak diye üç farklı tarih vermişler hala belli değildi en son dün sorduğum da. Bende ocakta olsun diye bekliyorum aralıkta olursa gidemicem

insallahhhh tatlımm yaa yılbası oldugu ıcın fıyatlarda ucmuş durumda zatenn umarımm ocaktaa olur bzde kayınvvalıdemle gdıp evcı cıkarcazz torenden sonra bakalm nasıpsee

( çokk üzüldüm. neredeydi?
ankarada da bi bölüğün hepsi hasta olmuş iğne yapmışlar.

Gaziemir'de...en rahat olduğu söylenen yerde bile böyleyse, artık varın kalanını düşünün...kaloriferler yanmıyormuş ve dile getirecekleri kimse yokmuş...

Çok mutsuzum, sesinden anlamasaydım hiç demeyecekti ...

günaydın bayanlar!
yanlış yönlendirmek istemem,ben de duyduklarımı,bildiklerimi anlatıyorum sadece. kusura bakmayın.
bir gün daha geçti,bitti.
bugün bizim de yemin törenimiz belli olur umarım!
2gün oldu hiç haber alamadım gene
güzel bi gün olsun hepimiz seslerini duyalım!

Canım inaşllah haber alırsın bugün aramayınca insan çok huzursuz oluyo.Benim ki de sabah aradı eğitime ara vermişler ne güzel oldu konuşarak güne başlamak ama yemin törnei 29 aralıkta olabilirmiş daha resmi yazı gelmemiş eğer olursa gidemicem üzüldüm

Allah Allah ben bu sabah konuştum nişanlımla sesi gayet iyiydi.Oda aynı yer asker ama hiç bişey söylemedi bana.Tekrar ararsa bi sorıyım bakıyım merak ettim şimdi.

Ayy iyi yolculuklar canım valla özendim sana bizim yemin töreni 29 aralıkta olabilirmiş ve öyle olursa gidemiyorum tadını çıkar canım yaaa

dua edin kızlar sağsalim gidip geliyim kazasız belasız
inş sizlerde istediğniz tarihlerde kavuştursun sevdiklerinize

BiZimki kesinlesti artik29 unda( ankara polatli) tren biletlerini aldik bu sabah.

Bir yanim buruk ama yilbasinda donmek zOrunda kalirsa diye daha hala belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…