• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Valla haklısın canım bende gelinliğimin siparişini verdim ankarada dikiliyo sadece astar provasına gittim şimdi dört gzöle ikinci provamı bekliyorum orda iyice görecekmişim herşeyini içim rahatlıck. Çok sade bi modal bide pronoviasın bi modeli orda gördüğüm gibi olmıcak diye korkuyorum bende :)

inşallah tam hayal ettiğin gibi olur canım:) tatlı telaşlar ama bunlar:)

Ya kızlar ben İzmir Gaziemir askerlik şubesinin telefon numarasını buldum internette acaba arasam yemin törenini sorasam mı ki?

sevgilimin annesi aramış 3 kere. birliğine bağlamışlar telefonu açan olmamış.
santraldeki askere sormuş, en net cevabı askerinizden alırsınız demişler. onlar da bilmeyebilir. ama şansınızı deneyin.

Kızlar merhaba sizlere imreniyorum çünkü yemin törenlerine gidebiliyorsunuz ama ben gidemiyorum , 16 mayısda görebileceğim inş. sevgilimi ... 29 aralıkda onlarında yemın töreni var... inş. güner su gibi akıp gider....

Valla haklısın canım bende gelinliğimin siparişini verdim ankarada dikiliyo sadece astar provasına gittim şimdi dört gzöle ikinci provamı bekliyorum orda iyice görecekmişim herşeyini içim rahatlıck. Çok sade bi modal bide pronoviasın bi modeli orda gördüğüm gibi olmıcak diye korkuyorum bende :)

ya bende beğendim pronoviasın bi modelini beğendim ama korkuyorum bende ya olmazsa diye dört koldan gelinlikçi arıyorum senin düğün ne zamandı

zizag :)) sanırım bütün erkekler aynı yok şurasını kapa yok burasını:)) napalım her iki tarafında gönlü olsun :))
walker canım yemin törenine bende gidemiyorum inşallah zaman çabuk geçer

ay inş kollu olmak zorunda yakası kapalı olmalı gibi kriterlerimiz var asker efendi sayesinde :9:

Neyse ki bizde yok valla gelinliğime karışmasını istemem benim ki straplez göğüslerinde de oyuntu var dekolteli yani kelebek yaka diyolar sanırım önce bi düz staplez olsun diye çok ısrar etti sonra önden düşermi diye tedirgin oldu ama geçti :34: İkimiz de azcık dişliyiz ama bu kez benim sözüm geçti :34:

ya bende beğendim pronoviasın bi modelini beğendim ama korkuyorum bende ya olmazsa diye dört koldan gelinlikçi arıyorum senin düğün ne zamandı

Biz daha gün almadık askerden gelince alıcaz ama yaz sonu eylül başı gibi diyoruz bakalım.Bide niye sende olmasın ki canım? Senin düğünün ne zaman?

Son düzenleme:
Neyse ki bizde yok valla gelinliğime karışmasını istemem benim ki straplez göğüslerinde de oyuntu var dekolteli yani kelebek yaka diyolar sanırım önce bi düz staplez olsun diye çok ısrar etti sonra önden düşermi diye tedirgin oldu ama geçti :34: İkimiz de azcık dişliyiz ama bu kez benim sözüm geçti :34:

bizimkinin ailesi mutasıp birazcık ailenin tek açık insanı ben olucam (kızları ve gelinleri arasında) o yüzden hassasiyeti benimkinin

bende hem onları üzmeyecek hemde beni mutlu edicek şeyler arıyorum işte bu yüzden

Biz daha gün almadık askerden gelince alıcaz ama yaz sonu eylül başı gibi diyoruz bakalım.Bide niye sende olmasın ki canım? Senin düğünün ne zaman?

o mankenler gibi ince değilim de :)

bizimki haziranın 30unda bi ramazan daha ayrı kalmak istemedik hem o hem ben yalnız yaşıyoruz istanbulda (nişanlımın annesi sadece kışları geliyor yazları olmuyo mayıstan kasıma kadar ) ramazan özellikle nişanlım için zor geçiyor. hem ben bir sürü kira ödüyorum ayrı eve dedik hemen yapalım askerlik bitince

narlıdere gazileri,
facebooktaki gruba baktım. bugün konuşanların hepsi 29u kesin diyorlar. ona göre ayarladınız siz de sanırım. ben hiç konuşamadığım için haberim yok.
bu arada izin 3 gün olabilirmiş. bu güzel bi haber sahiden! ama ben törene katılamayacağım:( anca cuma akşam izmirde olucam. ara sıra yanına gidip görürüm(ailemle yılbaşı geçirmek için gidiyorum normalde)
1 hafta sonra olsaydı da daha uzun rahat görseydim daha mutlu olurdum. neyse kısmet:(
bu sabah konuştum kesin 29 aralık yemin töreni. izin için de söylediği şuydu ; yemin töreninden sonra 2-3 saat izin vericeklermiş . usta birliğine teslim olup oradaki komutanı izin verirse çıkabilirmiş.

bu sabah konuştum kesin 29 aralık yemin töreni. izin için de söylediği şuydu ; yemin töreninden sonra 2-3 saat izin vericeklermiş . usta birliğine teslim olup oradaki komutanı izin verirse çıkabilirmiş.

usta birliğine mi gideceklermiş hemen? offff hiçbişeyden haberim yokk neden aramıyor bu çocukkk bişey mi olduuu

usta birliğine mi gideceklermiş hemen? offff hiçbişeyden haberim yokk neden aramıyor bu çocukkk bişey mi olduuu
ya çok sıra oluyor diyo . bide talim yapıyoruz diyo sürekli . 30sn 40sn anca konuşabiliyoruz . allahtan sorabildim gelince nasıl giricez vs fln die. belki de hiç izin bile olmayabilir dedi , usta birliğindeki komutana bağlıymış . saçma sapan işler . haftaya bu saatlerde orada olucam . hayırlısıyla bi gitsem dönsem başka bişey istemiyorum artık .

Kızlar benim 3,5 yıllık erkek arkdaşım da Bilecik'te asker yemin törenleri bu cuma 23 aralıkta sabah 10'da İstanbul Bilecik arası 3,5 saat sürüyormuş 9:30 da orda olmam için 6 da otobüse binmem lazım. 6'daki otobüse binmek için sabahın 5-5 buçuğunda evden çıkmam lazım o saatte de annemler yalnız gitmemi istemez . Sevgiimin ailesi de beni tanıyor ama onlar anadolu yakasında oturuyor babası isterse biz onu alırız demiş ama 5:30 gibi bizim buraya gelmeleri lazım beni Avupa yakasından alıp tekrar dönücez annem de söyleme babana kızar izin vermez diyor . babam erkek akadaşımı tanıyor ama bizimkiler biraz pimprikli tiplerdir yok yolda bir şey olur o kadar yol gidilir mi zaten kısa dönem 5 ay sonra görüşürsünüz filan dicek babam ama ben de gitmek istiyorum çok. Napıcam bilmiyorum öffff. Akşam da erkek arkadaşımla görüştük telefonda kapatırken görüşrüz hayatım dedim inşallah dedi böyle ümitsizce içim acıda ya. :14:

canım yemin töreninde zaten sürekli bir kargaşa oluyor kalabalık olduğu için eğer gidemiyorsan sonraki hafta gidersin hemde rahat rahat bütün gün görürsün bence o kadar üzülme

hayırr yanlıs bılgı verıyosun aılesının evci cıkarması orda sehır sınırları ıcınden ayrılmamak kosuluyla herhangı bı otelde olabılır orda kalmasıı demek yanı kıra kontratı falan fılan gerekmıyor o sure zarfında bazı komutanlar bırlgıne gelıp ımza atıcaksın dıyor bazıları hıcbısey ıstemıyor haftasonu ıznı dıe bısey yok yanı

canım evci için sadece aileden biri olsa yetiyor kalacağın yerin adresin veriyon başka bir şeye gerk yok
çarşı izninde zaten hiç bir şeye gerek yok

canım yemin töreni için hazırlıklar çalışmalar yapıyorlar o yüzden arayamıyorlar ben 341 dönemim bazen 3-4 gün hiç arayamadığı oldu ama daha şu usta birliğine bir geçsinde hem siz hemde onlarda çok daha rahat edecekler az kaldı biraz daha dayanın kızlar... aramıyor diye de kızmayın...

Back