evet evlilere göre çok şanslıyız ama ben istanbulda yalnız yaşıyorum tek komşum nişanlımdı oda gidince yapayalnız kaldım
benim de tek komşum,arkadaşım erkek arkadaşımdı. ben de yalnız yaşıyorum...
ee altın günü yapalım! :))))
walker seni korkuttuğum için üzgünüm
zizag bende normale dönmek istiyorum artık :))
kızlar şaka maka günler geçiyo ya sanki bana zaman duracakmış geliyordu eşim gitmeden önce
rica ederim. yardımcı olabilirsem ne mutlu. sevenleri buluşturucam
evet şu tarih kesinleşse! dün hiç konuşmadık biz
Bana da geçiyomuş gibi geliyo bazen sonra döneceği tarihi düşünüyorum daha üçte biri bile bitmedi diyorum içim daralıyo
kızlar şaka maka günler geçiyo ya sanki bana zaman duracakmış geliyordu eşim gitmeden önce
Banada hafta içi geçiyor hafta sonu geçmiyor hafta sonu o kdar çok hissediyorum ki yokluğunu ... haftaya perşembe yemin töreni var Allah'tan 2 günde izni rahat bir nefe alacak inş. ona da moral olur ....
ben ilk defa bu pazar yokluğunu bu kadar derinden hissettim iyiki çalışıyorum kafayı yerdim galiba evde olsam
bizimde cuma günü yemin törenimiz 2 gün sonra kavuşucam aşkıma
yapalım valla neresindesin istanbulun :)
rica ederim. yardımcı olabilirsem ne mutlu. sevenleri buluşturucam
evet şu tarih kesinleşse! dün hiç konuşmadık biz
kızlar haberler!
izmir-narlıderede yemin töreni tarihi 30 aralık! kesinleşmiş bugün.
30 aralıktan sonra 2 gece dışarda kalmalarına izin vermişler.pazar akşamüstü tekrar birliğine teslim olup 1 hafta daha eğitim görüp öyle gideceklermiş ustalığa.
sonunda aradı benim canım. 2günde bir konuşunca çok özlüyorum sesini ilaç gibi geliyor!
izmire gelip otelde kalacak arkadaş varsa bana söyleyin. otel fiyat araştırması yaptık. yılbaşı olduğu için o güne yüksek fiyat söyleyenler var! öğretmenevlerinin hiçbirisinde yer yok!
sanırım ben izin alıp törene katılamayacağım. ailesi yanında olacak. ama olsun,kalbim hep onunla!
Ya herkesin ki belli İzmir Gazimirin yemin töreni neden bi türlü belli olmuyo benden başka yokmu İzmir gaziemire yollayan
24üne kadar açıklanmazsa demek ki bir sonraki hafta olacak. iyi ki yılbaşında değil! bilet fiyatları oteller uçmuş durumda. dua edin 6sı olması için bence.
bir de usta birliğine 1 hafta sonra geçeceklermiş. yani 6sı yemin töreni olup 8inde teslim olma ihtimali olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?