343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aslında herşeyinin bi kişi olmasının ne kadar zor olduğunu daha iyi görüyorum şimdi. Benim herşeyden önce en iyi arkadaşım o bi türlü alışamadım

rica ederim. yardımcı olabilirsem ne mutlu. sevenleri buluşturucam
evet şu tarih kesinleşse! dün hiç konuşmadık biz

Herhalde izmirde askerlik yapanlar biraz daha yoğun oluyo benim nişanlımda günde iki kez sadece iki defa arayabildi hep bi kez ve çok kısa arayamadığı bi günde olmuştu o günde cez almışlar ama neden olduğunu bilmiyorum.

kızlar şaka maka günler geçiyo ya sanki bana zaman duracakmış geliyordu eşim gitmeden önce

Banada hafta içi geçiyor hafta sonu geçmiyor hafta sonu o kdar çok hissediyorum ki yokluğunu ... haftaya perşembe yemin töreni var Allah'tan 2 günde izni rahat bir nefe alacak inş. ona da moral olur ....

Banada hafta içi geçiyor hafta sonu geçmiyor hafta sonu o kdar çok hissediyorum ki yokluğunu ... haftaya perşembe yemin töreni var Allah'tan 2 günde izni rahat bir nefe alacak inş. ona da moral olur ....

ben ilk defa bu pazar yokluğunu bu kadar derinden hissettim iyiki çalışıyorum kafayı yerdim galiba evde olsam
bizimde cuma günü yemin törenimiz 2 gün sonra kavuşucam aşkıma

Benimki de biraz önce aradı hala belli dğeilmiş yemin töreni ama aralıkta olsaydı herhalde şimdiye kadar belli olurdu diye avutuyorum kendiimi

ben ilk defa bu pazar yokluğunu bu kadar derinden hissettim iyiki çalışıyorum kafayı yerdim galiba evde olsam
bizimde cuma günü yemin törenimiz 2 gün sonra kavuşucam aşkıma

Aynen iyiki çalşıyorum bende , hafta içi çabuk geçiyor çok şükür hafta sonu biraz zor geçiyor ama onlarda geçicek inş. kavuşacağız askerlerimize , onlar rahat olsunlarda , usta birliğine geçince inş. tlf alabilir yanına , alırmı bilmem ama .. şuan saati bile yok kolunda . zaman geçmiyor burda saatle diye almamış yanına

kızlar haberler!
izmir-narlıderede yemin töreni tarihi 30 aralık! kesinleşmiş bugün.
30 aralıktan sonra 2 gece dışarda kalmalarına izin vermişler.pazar akşamüstü tekrar birliğine teslim olup 1 hafta daha eğitim görüp öyle gideceklermiş ustalığa.
sonunda aradı benim canım. 2günde bir konuşunca çok özlüyorum sesini ilaç gibi geliyor!
izmire gelip otelde kalacak arkadaş varsa bana söyleyin. otel fiyat araştırması yaptık. yılbaşı olduğu için o güne yüksek fiyat söyleyenler var! öğretmenevlerinin hiçbirisinde yer yok!
sanırım ben izin alıp törene katılamayacağım. ailesi yanında olacak. ama olsun,kalbim hep onunla!

rica ederim. yardımcı olabilirsem ne mutlu. sevenleri buluşturucam
evet şu tarih kesinleşse! dün hiç konuşmadık biz

Beni de aramadı dün. Bugün de aramıyor

30 aralık olması çok saçma. gitsem de kalamiycam maalesef ama birkaç saat için de olsa giderim. Bir gün bile yeter.

Son düzenleme:
Ya herkesin ki belli İzmir Gazimirin yemin töreni neden bi türlü belli olmuyo benden başka yokmu İzmir gaziemire yollayan

24üne kadar açıklanmazsa demek ki bir sonraki hafta olacak. iyi ki yılbaşında değil! bilet fiyatları oteller uçmuş durumda. dua edin 6sı olması için bence.
bir de usta birliğine 1 hafta sonra geçeceklermiş. yani 6sı yemin töreni olup 8inde teslim olma ihtimali olabilir.

Zaten hiç istemiyorum aralıkta olmasını çünkü cuma günü yurtdışına çıkıyorum ocağın 2sinde dönüyorum ocak 6 yada 13 de olabilir demişler ocakta olsun istiyorum. Arlıkta olursa gidemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…