Beni de aramadı dün. Bugün de aramıyor
30 aralık olması çok saçma. gitsem de kalamiycam maalesef ama birkaç saat için de olsa giderim. Bir gün bile yeter.
benimkide aramadı bugün üzgün ve süzgünüm
ay canım ya üzgün ve süzgünüm yazmışsın güldürdün beni :) benimkide bi gün arayamamıştı ceza almışlar o günde sonradan öğrendim belki seninkinde de öyle bişey vardır.
Ya herkesin ki belli İzmir Gazimirin yemin töreni neden bi türlü belli olmuyo benden başka yokmu İzmir gaziemire yollayan
Ben varım , ancak haberleşemedim ki... sizi takip ederek öğrenebileceğim... gerçi öğrensem de birlikte olamayacağım, en azından dışarda olacağını bilirim...
güldürdüysem ne mutlu :)
bizim cuma günü yemin törenimiz var muhtemelen ona çalışıyorlardır
Kesin ondan arayamıyodur o zaman canım çünkü yemin törenine az kala çok yoğun ve sıkı eğitimleri oluyomuş ben öyle okudum nette bi yerlerde merak etme rahatlayınca arar mutlaka. Valla bizim günlerimizin onlarındakinden zor geçiyo yaaa
kızlar ben cumartesi sevgilimi ziyarat edip akşamına yazmıştım.narlıdere için olan şartlar orada da üç aşağı beş yukarı aynıdır.
kaldıkları yerde çok az ankesörlü telefon,çok fazla insan var. başka klubelere gitmeleri de yasak.tuvalete bile 15li gruplar halinde gidebiliyorlar, sürekli iştimada sayılıyorlar ki kalabalık gruptan kaçan olmasın diye.
içinizi ferah tutun.40 dakika tel kuyruğu beklemek bile koymuyor dedi.
arkadaşlar eşi sevgilisi yada nişanlısı iskenderun 1 deniz er eğitim alay komutanlığında olan arkadaşlar biliyorsunuz 30 aralıkta yemin töreni var eşim dağıtım izni almıyor ve ben gidersem sanırım eşimi çıkartmayacaklar eşimin sorma gibi bir huyu yok benim için bunu eşinize sorsr mısınız eş geldiği takdirde haTA SONU YADA yılbaşında evci çıkarma ihtimali var mı bu benim için çok önemli izin vermiyorlar bana eğer bu ihtimal varsa 3 günlüğüne gideceğim
arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu
kızar nasılsınız çok şükür bugunde bittiiii :)
arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu
kızar nasılsınız çok şükür bugunde bittiiii :)
alışamadım alışamadım onu çok özlüyorum tabii bunun ailemin yanına yerleşmeminde etkisi var ben kendi evimde kalmak istiyordummm
Herhalde izmirde askerlik yapanlar biraz daha yoğun oluyo benim nişanlımda günde iki kez sadece iki defa arayabildi hep bi kez ve çok kısa arayamadığı bi günde olmuştu o günde cez almışlar ama neden olduğunu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?