Bizim ki İstanbul'a gidiyor ordan. Ben Antalyadan gelicem o yüzden gerçekten yardımcı olursanız çok sevineceğim. :)
Ay canım durumlarımız çok benzer bizde nişanlımla beş yıldır ayrı şehirlerdeyiz hatta bir keresinde tam dört ay birbirimizin yanına gidip gelememiştik bizde ona güvenerek biz alışığız çok zorlanmayız dedik ama o gidince ben resmen ölü gibi gezmeye başladım 5 dakikalık telefon konuşmaları kısa gelirken şimdi günde iki kere arayıpta iki üç dakika konuşunca mutlu oluyorum.Hala alışamadım gerçeken çok zor geldi nasıl geçecek onca gün bilmiyorum.
tamda sen bu mesajı yazarken eşimle konuşuyodum :)) aradı canım çok mutluyum. biz hiç küs uyumadık bugüne kadar aramasaydı sabaha kadar koyunları sayardım artık
yaninda ailen varsa o bile cok iyi. benim ailem de orda,sevgilim de,arkadaslarim da.
gecmek zorunda! saat 12ye yaklasiyor. 1 gunu daha bitirdik. su acemilikleri bitsin,ben de carsida daha rahat gormek icin daha cok yaninda olacagim.dayanamam zaten hissediyorum.
Canım çok sevindim bizde asla küs uyumayız o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Şimdi rahat rahat uyuyabilisin neyse ki aramış benimki bugün sadece bi kez gündüz aradı valla bütün gün gözüm telefonda.
resmen bizde onlarla birlikte yapıyoruz askerliği sanki keyfimiz çok yerinde. bende telefon delisi oldum. normalde ev tel. hiç kullanmayız sadece internet için aldık. sesinden bile nefret ettiğim o telefon çalsın diye bekliyorum. ahh bi bitse şu günler...
resmen bizde onlarla birlikte yapıyoruz askerliği sanki keyfimiz çok yerinde. bende telefon delisi oldum. normalde ev tel. hiç kullanmayız sadece internet için aldık. sesinden bile nefret ettiğim o telefon çalsın diye bekliyorum. ahh bi bitse şu günler...
cok haklisin... ben daha cok harap oldum eminim. hala yemek yiyemiyorum dogru duzgun. uzun sure haber de alamiyorum cunku cok yogun oldugu yer.
en azindan su acemilik bitse... bi adim daha gitmis gibi olcaz,daha rahat olucaz..
ben kitaba gomuluyorum artik,iyi geceler hepimize! onlara da!
istanbula benim yanima geliyor. ben yemin torenine gidemeyebilirim. ama nizamiyeye nasil ulasacaginizi anlatirim. ozel mesaj yazamiyorum yeni uye oldugum icin burdan da anlatabilrim. merak ettiklerini sorabilirsin :)
senelerdir birbirimizden habersiz bi kaç saatimiz bile geçmemişti. şimdi günde bi arama bi kaç dakika konuşmak çok zor geliyosürekli iş yapıyorum yorulmak için. yatağa yattığımda hemen uyumak için yoksa olmuyo herkes yattığında tek başına kalıyosun, işte o an nefesim kesilyo sanki boğazıma düğümleniyo bişeyler. giderken ağlama sakın demişti ama tutamıyorum sözümü ağlıyorum. ve ağlarken uyuya kalıyorum öylece...
bende özlüyorum. ama beklemekten başka yapıcağımız bişey yok. bir boşluğa düşmen de çok normal.
yemin töreninden sonra alışmaya başlıycaksın. usta birliğinde daha rahat arıycak. günde 40 dk konuştuğun zamanlar olucak. belki daha fazlaa...
geçicekk ama biliyorum zor.
inşallah daha fazla:) bunu duymak bile o kadar güzel ki.
evet bak bende aynı şeyleri yaşadım canım.
bu arada benimde askerim 341. kısa dönem.
ilk hafta sürekli ağlıyordum sesini duyunca. hatta bazen arıyamadığı günler oluyordu.
usta birliğine geçtiği ilk hafta 1 saat konuşuyorduk telefonla. şimdi bi sabah bi akşam arıyor. gene yarım saate yakın konuşuyoruz günde toplam olarak. eğer yoğunsa bir tek akşam arar. ayrıca bak çarşı izni olucak msndende konuşup görüşürsünüz. acemilikte sadece biraz sıkıntı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?