• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Beni de aramadı dün. Bugün de aramıyor :(

30 aralık olması çok saçma. gitsem de kalamiycam maalesef ama birkaç saat için de olsa giderim. Bir gün bile yeter.

evet bence de! geçen sene de yılbaşında yapmışlar. aileleri ne kadar zor durumda bıraktıkları umurlarında değil. ben %90 törene de katılamıycam.
eğer kesin gidecekseniz bir an önce biletlerinizi almanızı tavsiye ederim. yılbaşı önü olduğu için uçaklar baya uçmuştu en son baktığımda.

arkadaşlar eşi sevgilisi yada nişanlısı iskenderun 1 deniz er eğitim alay komutanlığında olan arkadaşlar biliyorsunuz 30 aralıkta yemin töreni var eşim dağıtım izni almıyor ve ben gidersem sanırım eşimi çıkartmayacaklar eşimin sorma gibi bir huyu yok benim için bunu eşinize sorsr mısınız eş geldiği takdirde haTA SONU YADA yılbaşında evci çıkarma ihtimali var mı bu benim için çok önemli izin vermiyorlar bana eğer bu ihtimal varsa 3 günlüğüne gideceğim

ay canım ya üzgün ve süzgünüm yazmışsın güldürdün beni :) benimkide bi gün arayamamıştı ceza almışlar o günde sonradan öğrendim belki seninkinde de öyle bişey vardır.

güldürdüysem ne mutlu :)

bizim cuma günü yemin törenimiz var muhtemelen ona çalışıyorlardır

güldürdüysem ne mutlu :)

bizim cuma günü yemin törenimiz var muhtemelen ona çalışıyorlardır

Kesin ondan arayamıyodur o zaman canım çünkü yemin törenine az kala çok yoğun ve sıkı eğitimleri oluyomuş ben öyle okudum nette bi yerlerde merak etme rahatlayınca arar mutlaka. Valla bizim günlerimizin onlarındakinden zor geçiyo yaaa

Kesin ondan arayamıyodur o zaman canım çünkü yemin törenine az kala çok yoğun ve sıkı eğitimleri oluyomuş ben öyle okudum nette bi yerlerde merak etme rahatlayınca arar mutlaka. Valla bizim günlerimizin onlarındakinden zor geçiyo yaaa

kızlar ben cumartesi sevgilimi ziyarat edip akşamına yazmıştım.narlıdere için olan şartlar orada da üç aşağı beş yukarı aynıdır.
kaldıkları yerde çok az ankesörlü telefon,çok fazla insan var. başka klubelere gitmeleri de yasak.tuvalete bile 15li gruplar halinde gidebiliyorlar, sürekli iştimada sayılıyorlar ki kalabalık gruptan kaçan olmasın diye.
içinizi ferah tutun.40 dakika tel kuyruğu beklemek bile koymuyor dedi.

kızlar ben cumartesi sevgilimi ziyarat edip akşamına yazmıştım.narlıdere için olan şartlar orada da üç aşağı beş yukarı aynıdır.
kaldıkları yerde çok az ankesörlü telefon,çok fazla insan var. başka klubelere gitmeleri de yasak.tuvalete bile 15li gruplar halinde gidebiliyorlar, sürekli iştimada sayılıyorlar ki kalabalık gruptan kaçan olmasın diye.
içinizi ferah tutun.40 dakika tel kuyruğu beklemek bile koymuyor dedi.

Haklısın canım ama az kaldı usta birliğine geçsinler onlarda bizde rahatlıcaz diye umuyorum.

arkadaşlar eşi sevgilisi yada nişanlısı iskenderun 1 deniz er eğitim alay komutanlığında olan arkadaşlar biliyorsunuz 30 aralıkta yemin töreni var eşim dağıtım izni almıyor ve ben gidersem sanırım eşimi çıkartmayacaklar eşimin sorma gibi bir huyu yok benim için bunu eşinize sorsr mısınız eş geldiği takdirde haTA SONU YADA yılbaşında evci çıkarma ihtimali var mı bu benim için çok önemli izin vermiyorlar bana eğer bu ihtimal varsa 3 günlüğüne gideceğim

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu

canım geçen sene benim arkadaşımın eşi orda yaptı askerliğini. yemin töreninden sonra iskenderunda kalmıyor denizciler hepsi bi yere dağıtılıyor benim arkadaşın eşi yalovaya gelmişti. onlarda yemin töreninden sonra alıp istanbula getirdiler 2 gün sonra yalovaya teslim ettiler 2 gün evde kaldı

ya bende böyle biliyorum dağıtım iznini kullanmasan bile hem hafta sonu hemde yılbaşı ya 2 gün izin verirler diyorum adam diretiyor yok diyor

benim eşim mersin çıktı yol izni bir gün bundan mı kaynaklanıor ama ben hafta sonunu yılbaşını onunla geçirmek istiyordum bu haksızlık yaaa

benim erkek arkadaşım şuan izmirde. daha sonra gideceği usta birliği de izmirde. ustalık yerine yemin töreninden 1 hafta sonra geçecek.
yani 8 ocak akşamı hepsi usta birliklerinde olacaklar.
ikisi aynı yerde olmasına rağmen cuma ve cumartesi akşamı izin veriyorlar dışarda kalmasına.
ailesi gelicek yemin törenine. onlar imza atıp, kalacak yerimiz şu otel deyip alacaklar. pazar akşam tekrar birliğine dönecek.
sizin eşinizin de 2gece dışarda kalma hakkı vardır.

alışamadım alışamadım onu çok özlüyorum tabii bunun ailemin yanına yerleşmeminde etkisi var ben kendi evimde kalmak istiyordummm

senin için çok daha zor ama merak etme sayılı gün bak geçiyor .. İnş. çabuk geçicek ustabirliğine geçsin rahatlayacaksın o zaman daha rahat telefon edebiliyorlarmış , askerin nerdeydi . bende hafta sonları çok tuhaf oluyorum hafta içi çalıştıgım için zorlanmıyorum , çalışıyor musun ?

Herhalde izmirde askerlik yapanlar biraz daha yoğun oluyo benim nişanlımda günde iki kez sadece iki defa arayabildi hep bi kez ve çok kısa arayamadığı bi günde olmuştu o günde cez almışlar ama neden olduğunu bilmiyorum.

slm benimde eşim narlıderede asker.üstelik 3 aylık hamileyim biraz zorladı ayrılık beni ama alışmak zorundayız.iyikide bebeğimiz olack şimdi kızım ve eşimin hayaliyle uyuyorum.eşim gelecek ve 3 hafta sonra kızım gelecek;) allahıma şükürler olsun eşim hergün 2 defa arıyor bu yüzden içim rahat.

Back