Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber canım nasılsın
askerin nasıl
iyi diyelim iyi olsun en son dün konuştuk iyiyim dedi gün sayıyoruz işte yemin törenine senden nbr senin askerin nasıl
iyiyim bende perşembe gidiorum işte askerimin rahatı ii bana üzülüyor anladığım kadarıyla bide düğün stresi basmış
:) sende de var mı stres askerden gelince olacak değil mi düğün facebook tan öyle bişeyler hatırlıyorum ama ve askerin izmir de mydi canım
evet canım izmirde bornovada gelince olacak 30 haziranda inş:)
ben pek stresli değilim ama bi çok şeyi onsuz hazırlıcam ona üzülüyorum sadece
anlıyorum canım hayırlısı inşallah 30 haziran 2012 benmde ablamın düğün tarihi:)) izmir güzeldir askerin rahat yerde çok şükür
allah kolaylık versin sana da canım inşallah askerin gelince tüüm yorluk geçer
Kızlar günaydın .
Yeni birgün başlıyor şafak kaldı 147 , askerim artık beni akşamları arayamıyor, Sabah kalktığında erkenden arıyor , ... 29 aralıkda yemin töreni varmış . perşembe cuma cumartesi günü izinli pazar günü teslim olacakmış , keşke buraya gelebilse ama gelemeyecek sanırım![]()
( benm askerim izin aldı işte canım ben gidemiyorum törene napalım 2 gün geç terhis olacak ama gelmek istiyorum dedi hayır diyemedim inşallah sizde görüşürsünüz bir şekilde
Nasıl izin aldı , geçmi gelecek şimdi benim askerimde tatlım anlamadım. Kendileri izin veriyor dedi bana yemin töreninden sonra dağıtım izni var mış![]()
dağıtım izni dışında da izin aldı canım benm askerim yanlış anlattım ben:) dağıtım iznine göre pazar günü teslim olması gerekiyo benm askerimin ama o bir gün izin aldı ek olarak ve bu yüzden 1 gün geç terhis olacakmış yani bizim ki özel durum canım
walker seni korkuttuğum için üzgünüm
zizag bende normale dönmek istiyorum artık :))
tabi onla konuşmadan önce bi süre ağladım içimi döktüm evde yalnız olmak çok kötü annemlerin eksikliğini çok hissediyorum o yokken
Canım nerdeydi seninki?
canım yaa biz şanslıyız o zaman evlilere göre en azından aynı evi paylaşmadık artıları da var eksileri de işte kıyamam üzme kendini bir de telefonda konuşurken ağlama da üzme askerini
bende genelde telefonu kapatınca ağlıyorum(
O zaman tarih belli olsun. Sorularımı yazarım buraya. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
evet evlilere göre çok şanslıyız ama ben istanbulda yalnız yaşıyorum tek komşum nişanlımdı oda gidince yapayalnız kaldım