slm benimde eşim narlıderede asker.üstelik 3 aylık hamileyim biraz zorladı ayrılık beni ama alışmak zorundayız.iyikide bebeğimiz olack şimdi kızım ve eşimin hayaliyle uyuyorum.eşim gelecek ve 3 hafta sonra kızım gelecekallahıma şükürler olsun eşim hergün 2 defa arıyor bu yüzden içim rahat.
slm benimde eşim narlıderede asker.üstelik 3 aylık hamileyim biraz zorladı ayrılık beni ama alışmak zorundayız.iyikide bebeğimiz olack şimdi kızım ve eşimin hayaliyle uyuyorum.eşim gelecek ve 3 hafta sonra kızım gelecekallahıma şükürler olsun eşim hergün 2 defa arıyor bu yüzden içim rahat.
hayırlı olsun
343. dönemin bebeği :)
Benim de erkek arkadaşım narlıderede. :)
Ankaradayım ben aslında gidecektim ama sadece bir gece izin veriyorlar ve yılbaşı günü en geç 17.00 de teslim olması gerekiormuş eşim dağıtım izni almadı o yüzden gitmeyebilirim yılbaşında da verseler yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ankaradayım ben aslında gidecektim ama sadece bir gece izin veriyorlar ve yılbaşı günü en geç 17.00 de teslim olması gerekiormuş eşim dağıtım izni almadı o yüzden gitmeyebilirim yılbaşında da verseler yaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim nişanlımda iskenderunda denizci. Yemin törenine gidecektik aslında ama o kadar yolu gelmeyn görüşmek zor olur dedi ve izinde almamış. Usta birliği marmaris aksaz. Kütahyada oturduğumuz için marmaris bize daha yakın bu yüzden ısrar etmedim yemin töreni konusunda. Bi hafta sonu marmarise gitmek daha çok görüşmek daha mantıklı geldi bana.
nişanlına sorsana dağıtım izni kullanmadan eş yada anne baba gelse hafta sonu izin veriyorlar mı
bugün aramadıaradığında sorarım
Sıkıldım yine yaaa yeni yıla yalnız giricez bu sene
Aralıkta olursa bende gidemicem sen neden gidemiyosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?